Ega ikka ei pea küll. Näiteks lähed sõbraga baarileti äärde konutama ja juttu puhuma. See paar tundi istumist ei väsita kuidagi.
Kas introverdid kulutavad vähem?
-
Külaline
-
Külaline
Vaata seda filmi "Minu õhtusöök Andréga". Kaks ekstraverti saavad kokku ja filosofeerivad mitu tundi.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:28Ega ikka ei pea küll. Näiteks lähed sõbraga baarileti äärde konutama ja juttu puhuma. See paar tundi istumist ei väsita kuidagi.
-
Külaline
Ei tea... spordi tegemiseks peab vast olema hea tervis. Aga kui kõnnid kuhugi külla või sõidad külla, kohvikusse, mis füüsilist tervist seal vaja on? Nagu tugitoolisportlane
-
Külaline
Mina olen peale sellist asja täiesti läbi: pea valutab, pilt kõigub, vahel ka süda paha. Suhtlemine väsitab kohutavalt. Vaja vähemalt päev taastuda.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:28Ega ikka ei pea küll. Näiteks lähed sõbraga baarileti äärde konutama ja juttu puhuma. See paar tundi istumist ei väsita kuidagi.
-
Külaline
Minule meeldib selliseid üks-ühele istumisi kodus teha. Joogid-snäkid, vestlus 5h, vahest ka tümps põhja ja pooole ööni möllu.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:28Ega ikka ei pea küll. Näiteks lähed sõbraga baarileti äärde konutama ja juttu puhuma. See paar tundi istumist ei väsita kuidagi.
-
Külaline
Milleks?Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 15:02Minule meeldib selliseid üks-ühele istumisi kodus teha. Joogid-snäkid, vestlus 5h, vahest ka tümps põhja ja pooole ööni möllu.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:28Ega ikka ei pea küll. Näiteks lähed sõbraga baarileti äärde konutama ja juttu puhuma. See paar tundi istumist ei väsita kuidagi.
-
Külaline
Sest mul on sõbrannadega või sõpradega tore. Kui ma pean sünnipäeva, siis kui alustame kell 6 õhtul, lahkuvad viimased alles 1-2 paiku öösel.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 15:39Milleks?Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 15:02Minule meeldib selliseid üks-ühele istumisi kodus teha. Joogid-snäkid, vestlus 5h, vahest ka tümps põhja ja pooole ööni möllu.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:28
Ega ikka ei pea küll. Näiteks lähed sõbraga baarileti äärde konutama ja juttu puhuma. See paar tundi istumist ei väsita kuidagi.
-
Külaline
Elad eramajas järelikult. Muidu ei oleks tuleks tümakas ja seltsielu nii hilja enam võimalik. Kortermajas kell 23 peab vaikus olema. Kui kedagi ei sega, siis kasvõi 6-ni hommikul. Kelle asi. Hea seltskonnaga äge pidu on väga ok.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 15:43Sest mul on sõbrannadega või sõpradega tore. Kui ma pean sünnipäeva, siis kui alustame kell 6 õhtul, lahkuvad viimased alles 1-2 paiku öösel.
-
Külaline
Eramajas jaa. Kui elasin 22 aastat tagasi korteris, siis oli stiil sama. Vahepeal kutsuti ka politsei, aga siis piisas, et öösärgid selga ja vaikuses uksele, sai alati ära libisetudKülaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 21:46Elad eramajas järelikult. Muidu ei oleks tuleks tümakas ja seltsielu nii hilja enam võimalik. Kortermajas kell 23 peab vaikus olema. Kui kedagi ei sega, siis kasvõi 6-ni hommikul. Kelle asi. Hea seltskonnaga äge pidu on väga ok.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 15:43Sest mul on sõbrannadega või sõpradega tore. Kui ma pean sünnipäeva, siis kui alustame kell 6 õhtul, lahkuvad viimased alles 1-2 paiku öösel.
-
Külaline
Väga sisukas arutelu - täna avastasime, et inimesi on erinevaid!
-
Külaline
Imelik, et sa selle üle uhke oled, et teistel sinu kõrval ebameeldiv elada oli. Viisakas inimene lahendaks peopidamise teisiti, läheks selleks mujale, spetsiaalsele pinnale, või vähemalt informeeriks naabreid peost, planeeritavast lärmi kestusest ja vabandaks ette, siis nood saavad arvestada, et üks öö on mingi kellani rohkem lärmi. Ilmselgelt pole su suhtumine täiskasvanulik.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:45Eramajas jaa. Kui elasin 22 aastat tagasi korteris, siis oli stiil sama. Vahepeal kutsuti ka politsei, aga siis piisas, et öösärgid selga ja vaikuses uksele, sai alati ära libisetudKülaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 21:46Elad eramajas järelikult. Muidu ei oleks tuleks tümakas ja seltsielu nii hilja enam võimalik. Kortermajas kell 23 peab vaikus olema. Kui kedagi ei sega, siis kasvõi 6-ni hommikul. Kelle asi. Hea seltskonnaga äge pidu on väga ok.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 15:43Sest mul on sõbrannadega või sõpradega tore. Kui ma pean sünnipäeva, siis kui alustame kell 6 õhtul, lahkuvad viimased alles 1-2 paiku öösel.![]()
-
Külaline
Me olime toona teismelised, polnud aimugi, et teisi segab. Ega rohkem nii kõvasti ei kuulanud ka.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 14:38Imelik, et sa selle üle uhke oled, et teistel sinu kõrval ebameeldiv elada oli. Viisakas inimene lahendaks peopidamise teisiti, läheks selleks mujale, spetsiaalsele pinnale, või vähemalt informeeriks naabreid peost, planeeritavast lärmi kestusest ja vabandaks ette, siis nood saavad arvestada, et üks öö on mingi kellani rohkem lärmi. Ilmselgelt pole su suhtumine täiskasvanulik.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:45Eramajas jaa. Kui elasin 22 aastat tagasi korteris, siis oli stiil sama. Vahepeal kutsuti ka politsei, aga siis piisas, et öösärgid selga ja vaikuses uksele, sai alati ära libisetudKülaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 21:46
Elad eramajas järelikult. Muidu ei oleks tuleks tümakas ja seltsielu nii hilja enam võimalik. Kortermajas kell 23 peab vaikus olema. Kui kedagi ei sega, siis kasvõi 6-ni hommikul. Kelle asi. Hea seltskonnaga äge pidu on väga ok.![]()
-
Külaline
Toona-toona, aga praegu ju kirjutad sellest mitte häbenemise, vaid uhkusega?Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 15:22Me olime toona teismelised, polnud aimugi, et teisi segab. Ega rohkem nii kõvasti ei kuulanud ka.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 14:38Imelik, et sa selle üle uhke oled, et teistel sinu kõrval ebameeldiv elada oli. Viisakas inimene lahendaks peopidamise teisiti, läheks selleks mujale, spetsiaalsele pinnale, või vähemalt informeeriks naabreid peost, planeeritavast lärmi kestusest ja vabandaks ette, siis nood saavad arvestada, et üks öö on mingi kellani rohkem lärmi. Ilmselgelt pole su suhtumine täiskasvanulik.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:45
Eramajas jaa. Kui elasin 22 aastat tagasi korteris, siis oli stiil sama. Vahepeal kutsuti ka politsei, aga siis piisas, et öösärgid selga ja vaikuses uksele, sai alati ära libisetud![]()
-
Külaline
Kui naabrid politsei kutsusid, kas see ei andnud väikest vihjet, et segab?Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 15:22Me olime toona teismelised, polnud aimugi, et teisi segab. Ega rohkem nii kõvasti ei kuulanud ka.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 14:38Imelik, et sa selle üle uhke oled, et teistel sinu kõrval ebameeldiv elada oli. Viisakas inimene lahendaks peopidamise teisiti, läheks selleks mujale, spetsiaalsele pinnale, või vähemalt informeeriks naabreid peost, planeeritavast lärmi kestusest ja vabandaks ette, siis nood saavad arvestada, et üks öö on mingi kellani rohkem lärmi. Ilmselgelt pole su suhtumine täiskasvanulik.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 23:45
Eramajas jaa. Kui elasin 22 aastat tagasi korteris, siis oli stiil sama. Vahepeal kutsuti ka politsei, aga siis piisas, et öösärgid selga ja vaikuses uksele, sai alati ära libisetud![]()
-
Külaline
Mina eelistaks nt omaette lage vaadata.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 15:43Sest mul on sõbrannadega või sõpradega tore. Kui ma pean sünnipäeva, siis kui alustame kell 6 õhtul, lahkuvad viimased alles 1-2 paiku öösel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], libakägu, rucola ja 10 külalist