Kingitused

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:11
Külaline kirjutas: 16 Dets 2025 13:06minu nunnauuni ahi vajab kütmist korra nädalas.
Palju sul neid on, et 3 tuba köetuks saab? Kütad ära on toas 30 kraadi ja siis hakkab iga päev langema või?
ahju küttevõimsus on 90 ruutu ja ta asub kolme toa keskel. on sul veel vahvaid küsimusi? vastan hea meelega ;)
Külaline

Tänapäeva soojapidavad ahjud on tõesti sellised, et ei pea iga päev 2x kütma ja muudkui ahjuukse ees sussutama, ootama ja elu kütmise järgi sättima.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:16 Tänapäeva soojapidavad ahjud on tõesti sellised, et ei pea iga päev 2x kütma ja muudkui ahjuukse ees sussutama, ootama ja elu kütmise järgi sättima.
Olgu ta nii soojapidav kui tahes, nädal aega ei seisa ükski ahi soe! Ju siis köetakse millegagi lisaks, aga et üks kord nädalas ahjukütmusega elamine soe püsib, kuulub sinna utoopiavaldkonda.
Külaline

Oot, kas selline ahjuga tossutamine mitte ära ei keelatud, isegi toetusi jagati nende asendamiseks tänapäevaste lahendustega. Ütle nüüd, et sinu nunnu suitsu ei tekitagi.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:18
Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:16 Tänapäeva soojapidavad ahjud on tõesti sellised, et ei pea iga päev 2x kütma ja muudkui ahjuukse ees sussutama, ootama ja elu kütmise järgi sättima.
Olgu ta nii soojapidav kui tahes, nädal aega ei seisa ükski ahi soe! Ju siis köetakse millegagi lisaks, aga et üks kord nädalas ahjukütmusega elamine soe püsib, kuulub sinna utoopiavaldkonda.
Ehk on tal head naabrid - üleval ja all, paremal ja vasemal, kõik kütavad, aga tema mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:21
Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:18
Ehk on tal head naabrid - üleval ja all, paremal ja vasemal, kõik kütavad, aga tema mitte.
jah, sul on õigus. on naabrid ja kütavad ka. kui veel veidi funktsionaalse lugemisoskuse arendamisega pingutad, saad aru, et mina kütan ka ;)
Külaline

appikene - kui põnev. kes arvab ära, mis teemas me lõbutseme :D tõepoolest - räägime kingitustest :D :D :D
Külaline

No sihuke vägev ahi oleks ikka kingitus kogu majale, paned sinna 9-korruselise keskele ja kõik soe :D
Külaline

9-korruselises saaks vähemalt puud liftiga üles viia :D , aga kuidas miljööväärtuslikus neid tarida?
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:30 No sihuke vägev ahi oleks ikka kingitus kogu majale, paned sinna 9-korruselise keskele ja kõik soe :D
sa päris tõsiselt arvad, et miljööväärtuslikus piirkonnas on 9 kordsed majad?
Külaline

kana kirjutas: 16 Dets 2025 13:31
Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:30 No sihuke vägev ahi oleks ikka kingitus kogu majale, paned sinna 9-korruselise keskele ja kõik soe :D
sa päris tõsiselt arvad, et miljööväärtuslikus piirkonnas on 9 kordsed majad?
No kui siinset arutelu lugeda, saad isegi vast aru, et kirkaid kriite on ilmselge vähemus.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2025 13:319-korruselises saaks vähemalt puud liftiga üles viia :D , aga kuidas miljööväärtuslikus neid tarida?
ootame vastust :P
Külaline

Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:39
Külaline kirjutas: 16 Dets 2025 13:319-korruselises saaks vähemalt puud liftiga üles viia :D , aga kuidas miljööväärtuslikus neid tarida?
ootame vastust :P
vastust ikka saab :D tulevad abivalmis poja sõbrad ja nigu naksti on puud seal, kus peab. mina teen neile jäätisega pnnkooke - selle peab vist jälle kuludesse kandma :D
Külaline

oot sul on väiksed lapsed, jätad nad linna üksi koolis käima kui ise maal kraave ja mägesid kaevad?
Lisaks lapstööjõu kuritarvitamine, kui mõni naaber või lapsevanem kaebab, siis oi-oi!
Külaline

Kes see perekooli muinasjutuvestja oligi, Agathe vist
Külaline

Guest kirjutas: 16 Dets 2025 13:45 oot sul on väiksed lapsed, jätad nad linna üksi koolis käima kui ise maal kraave ja mägesid kaevad?
Lisaks lapstööjõu kuritarvitamine, kui mõni naaber või lapsevanem kaebab, siis oi-oi!
tegelt ka mõtled, et mu imikud tassivad puid? väike vihje - ta on 180 cm tuuri pikk ;) ja mis puutub maal mässamisse, siis kõik on kaasatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2025 13:06aga kui ma peaksin linnas mingis keskküttega uberikus kükitama, oleksin ma ilmselt torssis kärakas, kes uksest ainult külg ees sisse mahub ja kelle jaoks kõik peale ta keskkütte tõeline traagika tundub olevat.
Mina kükitan linnas keskküttega uberikus, aga kaalun 53 kilo ja mahun uksest ka otse läbi. Tsiteeritud sõnavõtust ma aru ei saa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: libakägu, rucola ja 8 külalist