ahju küttevõimsus on 90 ruutu ja ta asub kolme toa keskel. on sul veel vahvaid küsimusi? vastan hea meelega
Kingitused
-
Külaline
-
Külaline
Tänapäeva soojapidavad ahjud on tõesti sellised, et ei pea iga päev 2x kütma ja muudkui ahjuukse ees sussutama, ootama ja elu kütmise järgi sättima.
-
Külaline
Olgu ta nii soojapidav kui tahes, nädal aega ei seisa ükski ahi soe! Ju siis köetakse millegagi lisaks, aga et üks kord nädalas ahjukütmusega elamine soe püsib, kuulub sinna utoopiavaldkonda.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:16 Tänapäeva soojapidavad ahjud on tõesti sellised, et ei pea iga päev 2x kütma ja muudkui ahjuukse ees sussutama, ootama ja elu kütmise järgi sättima.
-
Külaline
Oot, kas selline ahjuga tossutamine mitte ära ei keelatud, isegi toetusi jagati nende asendamiseks tänapäevaste lahendustega. Ütle nüüd, et sinu nunnu suitsu ei tekitagi.
-
Külaline
Ehk on tal head naabrid - üleval ja all, paremal ja vasemal, kõik kütavad, aga tema mitte.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:18Olgu ta nii soojapidav kui tahes, nädal aega ei seisa ükski ahi soe! Ju siis köetakse millegagi lisaks, aga et üks kord nädalas ahjukütmusega elamine soe püsib, kuulub sinna utoopiavaldkonda.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:16 Tänapäeva soojapidavad ahjud on tõesti sellised, et ei pea iga päev 2x kütma ja muudkui ahjuukse ees sussutama, ootama ja elu kütmise järgi sättima.
-
Külaline
jah, sul on õigus. on naabrid ja kütavad ka. kui veel veidi funktsionaalse lugemisoskuse arendamisega pingutad, saad aru, et mina kütan kaGuest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:21Ehk on tal head naabrid - üleval ja all, paremal ja vasemal, kõik kütavad, aga tema mitte.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:18Olgu ta nii soojapidav kui tahes, nädal aega ei seisa ükski ahi soe! Ju siis köetakse millegagi lisaks, aga et üks kord nädalas ahjukütmusega elamine soe püsib, kuulub sinna utoopiavaldkonda.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:16 Tänapäeva soojapidavad ahjud on tõesti sellised, et ei pea iga päev 2x kütma ja muudkui ahjuukse ees sussutama, ootama ja elu kütmise järgi sättima.
-
Külaline
appikene - kui põnev. kes arvab ära, mis teemas me lõbutseme
tõepoolest - räägime kingitustest

-
Külaline
No sihuke vägev ahi oleks ikka kingitus kogu majale, paned sinna 9-korruselise keskele ja kõik soe 
-
Külaline
9-korruselises saaks vähemalt puud liftiga üles viia
, aga kuidas miljööväärtuslikus neid tarida?
sa päris tõsiselt arvad, et miljööväärtuslikus piirkonnas on 9 kordsed majad?Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:30 No sihuke vägev ahi oleks ikka kingitus kogu majale, paned sinna 9-korruselise keskele ja kõik soe![]()
-
Külaline
No kui siinset arutelu lugeda, saad isegi vast aru, et kirkaid kriite on ilmselge vähemus.
-
Külaline
ootame vastustKülaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:319-korruselises saaks vähemalt puud liftiga üles viia, aga kuidas miljööväärtuslikus neid tarida?
-
Külaline
vastust ikka saab
-
Külaline
oot sul on väiksed lapsed, jätad nad linna üksi koolis käima kui ise maal kraave ja mägesid kaevad?
Lisaks lapstööjõu kuritarvitamine, kui mõni naaber või lapsevanem kaebab, siis oi-oi!
Lisaks lapstööjõu kuritarvitamine, kui mõni naaber või lapsevanem kaebab, siis oi-oi!
-
Külaline
tegelt ka mõtled, et mu imikud tassivad puid? väike vihje - ta on 180 cm tuuri pikkGuest kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:45 oot sul on väiksed lapsed, jätad nad linna üksi koolis käima kui ise maal kraave ja mägesid kaevad?
-
Külaline
Mina kükitan linnas keskküttega uberikus, aga kaalun 53 kilo ja mahun uksest ka otse läbi. Tsiteeritud sõnavõtust ma aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 13:06aga kui ma peaksin linnas mingis keskküttega uberikus kükitama, oleksin ma ilmselt torssis kärakas, kes uksest ainult külg ees sisse mahub ja kelle jaoks kõik peale ta keskkütte tõeline traagika tundub olevat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Babyyoda, libakägu, Mai, silli ja 8 külalist