Ministeerium plaanib lubada Eestisse lisaks kvoodile kuni 2600 võõrtöölist aastas

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 13:04
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 12:39Palun ära õelutse. Minu kõige noorem "beebi" on 40-aastane.
Seisab ise?
Eesti keeles pidid küsilaused ju küsisõnaga algama?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 13:15
Guest kirjutas: 13 Dets 2025 13:04
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 12:39Palun ära õelutse. Minu kõige noorem "beebi" on 40-aastane.
Seisab ise?
Eesti keeles pidid küsilaused ju küsisõnaga algama?
Pidid vää?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Tore ju. Tegelikult peaks lubama vabalt sisse odavtööjõudu kolmandatest riikidest, lühiajaliste, ehk aastaste viisadega, käituvad siin seaduskuulekalt, saaksid edaspidi uut viisat taotleda. Kui aga seadusi ei täida, a-la rikuvad liikluseeskirju, avaliku korra eeskirju, on julgeolekuohuks vms siis uut viisat ei saa ja olemasolev võidakse tühistada. Elamislubade andmine aga lõpetada või anda äärmiselt kitsastel tingimustel.
Selleks, et võõrtööjõust kasu saada, tuleb nende teenitud tulu maksustada esimesest eurost, kuna seda aga eraldi teha ei saa, siis tuleb maksustada kõigil, aga kodanikele maksta see tagasi kodanikupalgana. Ehk mida rohkem võõrtööjõudu, seda suurem maksutulu ja seda suuremat kodanikupalka saab maksta.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 11:53
Guest kirjutas: 13 Dets 2025 11:02 vene keelt ma loomulikult oskan
Mis mõttes - loomulikult? Ma küll ei oska ja pole ka mingit vajadust olnud. Ma oskan nt inglise, soome, rootsi ja prantsuse keelt.
Kuidas sa koolis vene keele tundidest end ära nihverdasid?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 16:12Kuidas sa koolis vene keele tundidest end ära nihverdasid?
Venku õpetaja oli maias mees. Lahke pealekauba, ei nõudnud tüdrukutelt tuupimist, sai ka lihtsamalt...
Külaline

Guest kirjutas: 14 Dets 2025 16:12
Guest kirjutas: 13 Dets 2025 11:02 vene keelt ma loomulikult oskan
Mis mõttes - loomulikult? Ma küll ei oska ja pole ka mingit vajadust olnud. Ma oskan nt inglise, soome, rootsi ja prantsuse keelt.
ju on noorem inimene, enam pole vene keel ju isegi mitte kohustuslik
Külaline

Guest kirjutas: 14 Dets 2025 18:18
Paljudes koolides on vene keel ikka veel kohustuslik õppeaine.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Dets 2025 18:22
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 18:18

Ja paljudes ei ole. Selles iva oligi, et tänapäeval tuleb igal aastal koolidest noori, kes vene keelt ei oska - ja nii on see juba vähemalt 15 aastat.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Dets 2025 20:23
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 18:22
Guest kirjutas: 14 Dets 2025 18:18 ju on noorem inimene, enam pole vene keel ju isegi mitte kohustuslik
Ja paljudes ei ole. Selles iva oligi, et tänapäeval tuleb igal aastal koolidest noori, kes vene keelt ei oska - ja nii on see juba vähemalt 15 aastat.
Peakski olema valikaine, mitte kohustuslik. Ei ole kuulnud, et Venemaal keegi eesti keelt õpiks, aga siin on kohustuslik õppeaine. Täiesti ennekuulmatu.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 20:36Ei ole kuulnud, et Venemaal keegi eesti keelt õpiks, aga siin on kohustuslik õppeaine. Täiesti ennekuulmatu.
Ennekuulmatu? Pole ka kuulnud, ei Inglismaal eesti keelt õpitaks...
Külaline

Guest kirjutas: 14 Dets 2025 20:52
Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 20:36Ei ole kuulnud, et Venemaal keegi eesti keelt õpiks, aga siin on kohustuslik õppeaine. Täiesti ennekuulmatu.
Ennekuulmatu? Pole ka kuulnud, ei Inglismaal eesti keelt õpitaks...
Kas ei oska lugeda? Ennekuulmatu on see, et Eestis on vene keel paljudes koolides kohustuslik õppeaine.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2025 20:23Selles iva oligi, et tänapäeval tuleb igal aastal koolidest noori, kes vene keelt ei oska - ja nii on see juba vähemalt 15 aastat.
Kas tead kedagi kes koolist oskajaks on saanud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: libakägu, rucola ja 9 külalist