Küsimus fb kohta
-
Külaline
Küsimus fb kohta
Lõin endale hiljuti fb konto. Kõik on mulle seal veel võõras. kuidas teab fb pakkuda mulle neid inimesi, " keda võid tunda" ? Nt töökaaslasi. Mul pole oma sõbralistis veel ühtegi oma töökaaslast. Kas fb pakub neid kuidagi nii, et nende tel nr-d on mul telefonis? Või mille alusel? Osade tel nr-d mul kindlasti telefonis ka pole.
-
Külaline
Kui on töökoht märgitud, pakub sama, kel on. Kooli ja muid ühendusi samuti. Hiljem jah sõprade järgi, sõprade sõpru.
-
Külaline
Pakub ka neid kes otsinguga su profiili on vaatamas käinud.
-
Külaline
-
Külaline
Ei saa olla! No kuidas? Nad ei teagi et mul fb nüüd on. Mul on vaid nimi ja sünniaeg oma nö tutvustuses. Pilti ka pole.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 08:56 Pakub ka neid kes otsinguga su profiili on vaatamas käinud.
-
Külaline
Need keskkonnad teavad sinust palju rohkem kui aimatagi võid. Mul ka pole mingeid andmeid lisatud FB, googlesse ega muudesse portaalidesse, ometi söödab ta ette endisi koolikaaslasi, kellega hilisemas elus vähimatki seost pole olnud, hiljuti toimunud seminarilt kolleege teisest maakonnast (ma ei ole seminari kohta teinud ühtki postitust) jt.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 08:56 TA. Ma pole oma töökohta ega koole ega ka mitte linna või riiki märkinud.
-
Külaline
TA. Kõige rohkem paneb mind imestama, et fb pakkus mulle üht inimest, kolleegi, kellega ma pole vahetanud ühtegi sõbralikku sõna. Oli konflikt hoopis. Teda pole mu telefonis. Ma pole temaga ühtegi meili vahetanud ega telefonis suhelnud. Ta on küll minu ala inimene, aga nagu öeldud, kuidas fb teab, mis ala inimene ma olen, kui ma pole seda märkinud.
-
Külaline
Tere tulemast FB džunglisse! 
Nagu siin teisedki juba ütlesid, võid olla täiesti kindel, et FB teab sinust rohkem kui sa ise. Ta hakkab sulle usinalt pakkuma sõpru, keda võiksid FB meelest oma sõbralisti lisada. See, kas too "sõber" seda ise ka tahab, ei mängi rolli. Pakkumise aluseid on mitmeid, enamus siin juba välja toodud. Seega ei tasu imestada.
Üldine reegel on ikkagi see, et võta oma sõbraks ainult neid, keda tunned. Või siis küsi enne sõbraks võtmist messengeris järele, et kes ta on ja miks ta su sõbraks saada soovib. Ära võta võõraid! Mulle nt tulevad iga päev massiliselt võõraste sõbrakutsed, tegelikult selliseid inimesi Eestis ei eksisteerigi. Levinud petised on nt Ameerika kirurgid ja sõjaväelased, kes on kõik lesed ja kellel olla tohutu varandus
Kusjuures viimasel ajal nad võtavad endale juba Eesti nimesid.
Ja veel. Klikates mingi toote reklaamil, võid olla kindel, et kohe hakatakse sind pommitama just selle toote reklaamidega. Ise ostsin 3 aastat tagasi jalgratta, enne tegin väikest netiotsingut, et missugune ratas ka hea on. Aga pärast rattaostu tambiti mulle aasta otsa jutti iga jumala päev jalgrattareklaame. Õnneks saab neid nüüd FB-s ka keelata, aga eks see ole jälle tüütu lisaliigutus. Nii et suvaliselt igasugu reklaamide peal klõpsida ei tasuks.
Üldiselt FB sisu osas kehtib reegel, et mille vastu huvi tunned, siis just seda sisu sulle pidevalt ette söötma hakatakse. Kui peaksid ühe korra uurima nt lamemaalaste teooriaid, siis sa varsti enam oma FB ajajoonel eriti midagi muud ei näegi. See tekitab kahjuks väga ühekülgse infovälja, mistõttu FB ei ole enda maailmaasjadega kursis hoidmiseks hea koht. Aga sõprade sünnipäevi aitab meeles pidada ja ennast huvitaval teemal ürituste kohta saadab usinalt teavitusi, nii et võib kasutada kah.
Nagu siin teisedki juba ütlesid, võid olla täiesti kindel, et FB teab sinust rohkem kui sa ise. Ta hakkab sulle usinalt pakkuma sõpru, keda võiksid FB meelest oma sõbralisti lisada. See, kas too "sõber" seda ise ka tahab, ei mängi rolli. Pakkumise aluseid on mitmeid, enamus siin juba välja toodud. Seega ei tasu imestada.
Üldine reegel on ikkagi see, et võta oma sõbraks ainult neid, keda tunned. Või siis küsi enne sõbraks võtmist messengeris järele, et kes ta on ja miks ta su sõbraks saada soovib. Ära võta võõraid! Mulle nt tulevad iga päev massiliselt võõraste sõbrakutsed, tegelikult selliseid inimesi Eestis ei eksisteerigi. Levinud petised on nt Ameerika kirurgid ja sõjaväelased, kes on kõik lesed ja kellel olla tohutu varandus
Ja veel. Klikates mingi toote reklaamil, võid olla kindel, et kohe hakatakse sind pommitama just selle toote reklaamidega. Ise ostsin 3 aastat tagasi jalgratta, enne tegin väikest netiotsingut, et missugune ratas ka hea on. Aga pärast rattaostu tambiti mulle aasta otsa jutti iga jumala päev jalgrattareklaame. Õnneks saab neid nüüd FB-s ka keelata, aga eks see ole jälle tüütu lisaliigutus. Nii et suvaliselt igasugu reklaamide peal klõpsida ei tasuks.
Üldiselt FB sisu osas kehtib reegel, et mille vastu huvi tunned, siis just seda sisu sulle pidevalt ette söötma hakatakse. Kui peaksid ühe korra uurima nt lamemaalaste teooriaid, siis sa varsti enam oma FB ajajoonel eriti midagi muud ei näegi. See tekitab kahjuks väga ühekülgse infovälja, mistõttu FB ei ole enda maailmaasjadega kursis hoidmiseks hea koht. Aga sõprade sünnipäevi aitab meeles pidada ja ennast huvitaval teemal ürituste kohta saadab usinalt teavitusi, nii et võib kasutada kah.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist