Ministeerium plaanib lubada Eestisse lisaks kvoodile kuni 2600 võõrtöölist aastas

vana hea klassika
Külaline

Ministeerium plaanib lubada Eestisse lisaks kvoodile kuni 2600 võõrtöölist aastas

Postitus Postitas Külaline »

Hurraa, meie majandus puhkeb õitsele!
https://www.err.ee/1609884118/ministeer ... ist-aastas
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 20:49 Hurraa, meie majandus puhkeb õitsele!
https://www.err.ee/1609884118/ministeer ... ist-aastas
Mida sa tänitad? Mine ise siis täida need 2600 töökohta ära, võta sõbrad kaasa ja marss tööle? Kes neid kohti peavad siis täitma sinu arust? Küll on nõme selline vigisemine.
Külaline

Jah, seda enam, et lapsi ei viitsi ju keegi teha. Tahetakse niisama elada ja parimal juhul võetakse koer ja kass. Need aga paraku meile tulevikus pensionit maksma ei hakka.
Külaline

mõistlik. ja sinupoolne iroonia on kohatu. ilmselt ei taha sa ise sanitarina või maksima müüjana töötada?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Dets 2025 22:29 Jah, seda enam, et lapsi ei viitsi ju keegi teha. Tahetakse niisama elada ja parimal juhul võetakse koer ja kass. Need aga paraku meile tulevikus pensionit maksma ei hakka.
palju ka endal lapsi on?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 08:47 mõistlik. ja sinupoolne iroonia on kohatu. ilmselt ei taha sa ise sanitarina või maksima müüjana töötada?
Kas vene ja araabia keel on juba selged? Kui palju Eesti keelt rääkivaid Eesti kodanikke on veel alles jäänud? Ühte miljonit kindlasti mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 10:13
Guest kirjutas: 13 Dets 2025 08:47 mõistlik. ja sinupoolne iroonia on kohatu. ilmselt ei taha sa ise sanitarina või maksima müüjana töötada?
Kas vene ja araabia keel on juba selged? Kui palju Eesti keelt rääkivaid Eesti kodanikke on veel alles jäänud? Ühte miljonit kindlasti mitte.
möh? plaanid araabiamaadesse emigreeruda? vene keelt ma loomulikult oskan, araabia keelt võiks ka osata - äkki kunagi õpin. lisaks oskan veel inglise keelt, kreeka keelt, saksa- ja soome keelt. keeli on alati kasulik osata. aga seost minu ja sinu kirjutise vahel ma küll tabada ei suutnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 10:13Kas vene ja araabia keel on juba selged? Kui palju Eesti keelt rääkivaid Eesti kodanikke on veel alles jäänud? Ühte miljonit kindlasti mitte.
Nii palju võiks eesti keelest siiski teada, et keelte nimed käivad väikese algustähega.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 11:15
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 10:13Kas vene ja araabia keel on juba selged? Kui palju Eesti keelt rääkivaid Eesti kodanikke on veel alles jäänud? Ühte miljonit kindlasti mitte.
Nii palju võiks eesti keelest siiski teada, et keelte nimed käivad väikese algustähega.
eks see kipub nii olema jah, et sellist juttu ajavad sellised natuke lihtsakesed. pahatihti on nad veel helmefännidest ekrelased.
Külaline

Siin võib ka automaatkorrektsioon taga olla. Vene ja araabia keele kirjutas ju õigesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 11:15Nii palju võiks eesti keelest siiski teada, et keelte nimed käivad väikese algustähega.
Targemat ei osanud kirjutada?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 11:02 vene keelt ma loomulikult oskan
Mis mõttes - loomulikult? Ma küll ei oska ja pole ka mingit vajadust olnud. Ma oskan nt inglise, soome, rootsi ja prantsuse keelt.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 11:53 Ma oskan nt inglise, soome, rootsi ja prantsuse keelt.
Kas need sul sassi ei lähe?
Külaline

Mina tean, aga mu telefon paraku ei tea. "Parandas" iseseisvalt.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 12:00
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 11:53 Ma oskan nt inglise, soome, rootsi ja prantsuse keelt.
Kuidas need sinu arvates peaksid sassi minema?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 12:00
Miks peaks keeled sassi minema?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 11:51Targemat ei osanud kirjutada?
Eesti keeles algavad küsilaused küsisõnaga. Küsisõna kas ärajätmine näitab, et kõneleja on vene keele mõjusfääris ja rakendab alateadlikult vene keele reegleid eesti keelele.

Kas on veel küsimusi?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 12:15Mina tean, aga mu telefon paraku ei tea. "Parandas" iseseisvalt.
Kus beebi sel ajal oli?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Dets 2025 12:31
Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 12:15Mina tean, aga mu telefon paraku ei tea. "Parandas" iseseisvalt.
Kus beebi sel ajal oli?
Palun ära õelutse. Minu kõige noorem "beebi" on 40-aastane.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2025 12:39Palun ära õelutse. Minu kõige noorem "beebi" on 40-aastane.
Seisab ise?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: libakägu, rucola ja 9 külalist