Kingitused lastele

vana hea klassika
Külaline

Kingitused lastele

Postitus Postitas Külaline »

Kui täpsustada, on jutt lapselastest. Mul on neid neli. Eelmisel aastal kutsusin nad enne jõule batuudikeskusesse hüppama ja pärast käisime kaubanduskeskuses ja ostsime neile jõulukingid. Valikus olid legod ja hetkel telekas reklaamitav nänn. Lõpetuseks käisime veel kohvikus söömas ja jäätist manustamas. No tundus, et lapselapsed just vaimustusest nahast välja ei hüpanud ja ma ei olnud ka nagu päris rahul. Sel aastal mõtlesin, et lähenen veidi teisiti ja ostan neile mõne hea raamatu ja ägeda mängu. Lapsed on üpris rikkad ja lapselastel on kõik vajalik, ja no peaaegu ka kõik soovitu, olemas, nii et neid on keeruline üllatada, kuigi võiks. Andke häid mõtteid kinkide osas - just üllatuskinkide :)
Külaline

Mina kingiks emotsioone, ehk siis käigu koosoldud kvaliteetaeg kusagil avastuskeskuses või kasvõi kinos.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Dets 2025 16:56 Mina kingiks emotsioone, ehk siis käigu koosoldud kvaliteetaeg kusagil avastuskeskuses või kasvõi kinos.
Ma ise mõtlesin ka midagi sellist, aga rääkige, kes käinud, mis seitsmestele meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Dets 2025 16:59
Guest kirjutas: 05 Dets 2025 16:56 Mina kingiks emotsioone, ehk siis käigu koosoldud kvaliteetaeg kusagil avastuskeskuses või kasvõi kinos.
Ma ise mõtlesin ka midagi sellist, aga rääkige, kes käinud, mis seitsmestele meeldib.
Mina teeks välise pikniku. Kui auto kasutuses, siis sõidaks kuhugi RMK grilliplatsile. Vorst ja vahukommid kaasa.
Seitsmesele selline asi veel peaks meeldima.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Guest kirjutas: 05 Dets 2025 15:04 Kui täpsustada, on jutt lapselastest. Mul on neid neli. Eelmisel aastal kutsusin nad enne jõule batuudikeskusesse hüppama ja pärast käisime kaubanduskeskuses ja ostsime neile jõulukingid. Valikus olid legod ja hetkel telekas reklaamitav nänn. Lõpetuseks käisime veel kohvikus söömas ja jäätist manustamas. No tundus, et lapselapsed just vaimustusest nahast välja ei hüpanud ja ma ei olnud ka nagu päris rahul. Sel aastal mõtlesin, et lähenen veidi teisiti ja ostan neile mõne hea raamatu ja ägeda mängu. Lapsed on üpris rikkad ja lapselastel on kõik vajalik, ja no peaaegu ka kõik soovitu, olemas, nii et neid on keeruline üllatada, kuigi võiks. Andke häid mõtteid kinkide osas - just üllatuskinkide :)
Appi, miks nad vaimustuses polnud? Milline laps sellise asja peale mittevaimustuses oleks?!
Külaline

iiR kirjutas: 06 Dets 2025 22:29
Guest kirjutas: 05 Dets 2025 15:04 Kui täpsustada, on jutt lapselastest. Mul on neid neli. Eelmisel aastal kutsusin nad enne jõule batuudikeskusesse hüppama ja pärast käisime kaubanduskeskuses ja ostsime neile jõulukingid. Valikus olid legod ja hetkel telekas reklaamitav nänn. Lõpetuseks käisime veel kohvikus söömas ja jäätist manustamas. No tundus, et lapselapsed just vaimustusest nahast välja ei hüpanud ja ma ei olnud ka nagu päris rahul. Sel aastal mõtlesin, et lähenen veidi teisiti ja ostan neile mõne hea raamatu ja ägeda mängu. Lapsed on üpris rikkad ja lapselastel on kõik vajalik, ja no peaaegu ka kõik soovitu, olemas, nii et neid on keeruline üllatada, kuigi võiks. Andke häid mõtteid kinkide osas - just üllatuskinkide :)
Appi, miks nad vaimustuses polnud? Milline laps sellise asja peale mittevaimustuses oleks?!
Sellised lapsed, kes käivad pidevalt batuudiga hüppamas, iga kuu mõne klassikaalsase või lasteaiasõbra sünnipäev ja hüppamine, ära tüütab.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 22:32
Sellised lapsed, kes käivad pidevalt batuudiga hüppamas, iga kuu mõne klassikaalsase või lasteaiasõbra sünnipäev ja hüppamine, ära tüütab.
No just. Ja mitte vaid kord igal kuul, vaid vahel lausa igal nädalal.
Legod olid ka meil teemaks, aga neid muudkui kingiti ja kingiti. Isu sai täis.
Jäätise söömine tõesti ei pruugi ka vaimustust tekitada, kui kodus on külmikust alati mitmeid sorte võtta.
Külaline

iiR kirjutas: 06 Dets 2025 22:29 Sel aastal mõtlesin, et lähenen veidi teisiti ja ostan neile mõne hea raamatu ja ägeda mängu.
Raamatud on out tänapäeva lastel. Mängud on toredad ainult arvutis. Kui vanad lapsed on? Siis kergem soovitada.
Külaline

Sellistele lastele polegi midagi kinkida peale koosveedetud aja. Mina ei kingiks midagi.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 22:49
Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 22:32
No just. Ja mitte vaid kord igal kuul, vaid vahel lausa igal nädalal.
Legod olid ka meil teemaks, aga neid muudkui kingiti ja kingiti. Isu sai täis.
Jäätise söömine tõesti ei pruugi ka vaimustust tekitada, kui kodus on külmikust alati mitmeid sorte võtta.
Neil on kõigest küllastus, ära kingi midagi.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Dets 2025 15:04 Kui täpsustada, on jutt lapselastest. Mul on neid neli. Eelmisel aastal kutsusin nad enne jõule batuudikeskusesse hüppama ja pärast käisime kaubanduskeskuses ja ostsime neile jõulukingid. Valikus olid legod ja hetkel telekas reklaamitav nänn. Lõpetuseks käisime veel kohvikus söömas ja jäätist manustamas.
Jeerum, kas tänapäeval tehakse jõulude ajal selliseid asju? Miks sa oma lapselapsi koju enda juurde ei kutsu ja nendega lihtsalt ei mängi? Laotage lauamäng maha ja mängige lastega.
Külaline

Eestis on paljulasteliste perede jõukus viimasel kümnel aastal kõvasti kasvanud võrreldes muu rahvaga keskmiselt. Poes ka vaatan, et just emad-isad, kel kaasas mitu last, panevad oma korvi selliseid kallemaid ja luksuslikumaid asju (ma ei mõtle kogust,vaid just kõrgema hinnaga tooteid)
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 23:00
iiR kirjutas: 06 Dets 2025 22:29 Sel aastal mõtlesin, et lähenen veidi teisiti ja ostan neile mõne hea raamatu ja ägeda mängu.
Raamatud on out tänapäeva lastel. Mängud on toredad ainult arvutis. Kui vanad lapsed on? Siis kergem soovitada.
poisid on seitsmed, tüdrukud 7 ja 2
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 23:39
Guest kirjutas: 05 Dets 2025 15:04 Kui täpsustada, on jutt lapselastest. Mul on neid neli. Eelmisel aastal kutsusin nad enne jõule batuudikeskusesse hüppama ja pärast käisime kaubanduskeskuses ja ostsime neile jõulukingid. Valikus olid legod ja hetkel telekas reklaamitav nänn. Lõpetuseks käisime veel kohvikus söömas ja jäätist manustamas.
Jeerum, kas tänapäeval tehakse jõulude ajal selliseid asju? Miks sa oma lapselapsi koju enda juurde ei kutsu ja nendega lihtsalt ei mängi? Laotage lauamäng maha ja mängige lastega.
see on mu ema teema. vanavanaema siis.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Dets 2025 16:59
kinos käime, hiljuti käisime Fotografiskas kosmosenäitusel, kohvikus ja šoppamas ja matkamas käime regulaarselt. neil on kodus suur aed, kus pidevalt vahukomme grillivad. ma sellepärast küsingi, et äkki on huvitavaid ideid, mille peale ma ei ole tulnud :)
Külaline

Äkki veekeskus.
Aga tõsi, lastega kellega tegeletakse palju oma vanemate poolt ka, ja ka see et teete sageli midagi põnevat... neile on ju nii raske üllatust ja meeldivat tegevust välja mõelda. Ja veel neljale. Kui 1 meeldibkii midagi siis need 3 võivad seda igavaks pidada.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Dets 2025 08:14 Äkki veekeskus.
Aga tõsi, lastega kellega tegeletakse palju oma vanemate poolt ka, ja ka see et teete sageli midagi põnevat... neile on ju nii raske üllatust ja meeldivat tegevust välja mõelda. Ja veel neljale. Kui 1 meeldibkii midagi siis need 3 võivad seda igavaks pidada.
Ah alles nüüd lugesin vanuseid. Üksi ma nendega küll ikka veekeskusse ei läheks.
Külaline

Pensionärist vanavanem peab ennast katkestama ja neljale ära hellitatud ja rikkale tatikale tegevusi ning kinke välja mõtlema?

https://www.vanaraamat.ee/Kulli_Trummal ... imekirjani
Külaline

Guest kirjutas: 07 Dets 2025 09:43 Pensionärist vanavanem peab ennast katkestama ja neljale ära hellitatud ja rikkale tatikale tegevusi ning kinke välja mõtlema?

ma ei ole pensionär. ja "tatikad" on väga nunnud :)
Külaline

Guest kirjutas: 07 Dets 2025 09:44
Guest kirjutas: 07 Dets 2025 09:43 Pensionärist vanavanem peab ennast katkestama ja neljale ära hellitatud ja rikkale tatikale tegevusi ning kinke välja mõtlema?

ma ei ole pensionär. ja "tatikad" on väga nunnud :)

Ikkagi, säästke ennast. Väga armsad lapsed ei võta vastu nii tülpinult ja igava olemisega, kui vanaema on kinkinud batuutimised ja legod. Misnad raha ootavad siis kingituseks vaid? Laste meisterdusi ikka saite vastu?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, dmy, kaegu, Karlsson ja 9 külalist