Kas oli hea aasta?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas oli hea aasta?

Postitus Postitas Külaline »

Milline aasta teil oli? Oli hea aasta?
Lasite kujuneda või tegite plaane?
Saite rahuneda või võttis hoo üles?

Minu aasta algas läbipõlemise äärel ja minu suur plaan oli rahuneda, jõuda oma asjadega järjele. Et saaks kiiremini istuma (näiteks lugema või millessegi süvenema) ja rahulikumalt astuda. Et saaks lihtsalt olla nii, et ka unistused saaksid voolama hakata, mis on ju imehea tunne.
Stress on vastik.
Külaline

Ei olnud eriti. Rahaliselt väga raske ja tervis kehvem. Üldiselt selline lihtsalt olesklemine, ei midagi eriti meeldejäävat ja kui rahamured välja jätte, siis ka mitte midagi katastroofilist.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Nagu Ameerika mäed sõna otseses mõttes, aga aasta lõpuks on terviseteemad lahendatud ja muude kitsaskohtade osas läheb ka läbimõeldult ja sihipäraselt edu suunas. Tööalaselt oli keeruline, palju muudatusi ja osad ka ebameeldivad. Rahaliselt oli imelikul kombel hea aasta ja see tundub ka tõusev trend.
Suhete osas on stabiilne ja selle aastaga õppisin rohkem hindama seda, kes mu kõrval on ja on minu jaoks olemas.
Aasta lõppu jääb veel ka elukoha vahetus - ostame oma ja suurema korteri, mis on ka positiivne muutus (hakkan kesklinna mugavustest siiski äkki puudust tundma).
Külaline

Halb aasta oli: talvel suri koer ära, suvel kass. Kass suri küll vanadusse, aga koer oleks võinud veel küll ja küll elada. Temal oli piimanäärmekasvaja ja kõik sellega kaasnev: arstide vahet jooksmine ja operatsioonid ja kodune ravi ja viimaks ikkagi eutaneerimine.
Külaline

Hea aasta oli ja suured elumuutused. Midagi justkui avanes mu jaoks see aasta ja sai lõpetatud 10 aastat lohisev abielu. Lastel koolide lõpetamised. Kolimine. Märksõnadest uus algus, hingerahu, tervenemine, lootus.
Külaline

Aasta algas viletsasti, ühtäkki tabas meie peret tohutu probleemide jada ja see kestis kuni kevadeni. Sealt edasi läks paremini ja nüüdseks on tavapärane rahuolek taastunud. Tegelikult ma mõtlen sellele aastale tänuga tagasi, kuna õppisin taaskord, et kõik probleemid saavad kord lahenduse.

Töökoha suhtes oli edukas aasta huvitavate koolitustega. Loodan, et see jätkub ka uuel aastal.
Külaline

Oli täiesti tavaline aasta, kõik nagu ikka. Parim elamus, et sündis järgmine lapselaps, terve ja tore poiss. Sai temaga palju tegeletud.
Külaline

Hea, väga hea aasta paljude eelnevate halbade reas. Otsisin ja sain abi, enesekindlust ja hingerahu. Juba näen ka selle protsessi tulemusi.
Külaline

Väga stressirikas aasta. Rahaliselt raske ja kululas. Ootasin ühele asjale lahendua. Nüüd peaaegu on lahendus olemas, 95% ulatuses, aga olenemata minust tuleb veel veidike oodata, et päris lõpuni lahendus olemas oleks.
Külaline

Ei ole nii mõelnud, et kas oli hea aasta.
Elu läheb kogu aeg edasi.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Dets 2025 07:55 Ei ole nii mõelnud, et kas oli hea aasta.
Elu läheb kogu aeg edasi.
Kõigil ei lähe ju.
Külaline

Raske aasta, olid plaanid aga need ei täitunud.
Rahaliselt keeruline, läbipõlemine päris tõsisel tasemel, mitmed terviseprobleemid ja heitlikud inimsuhted. Ütleme nii, et punkt, kust edasi minna on päris madalal seega minna saab vaid paremaks... Paar helgemat teemat siiski oli, need aitavad enamvähem positiivsena püsida.
Külaline

Selline üles-alla aasta. Eraelus kõik kena, tööl pidin juunis peaaegu kinga saama. Tegin olukorrast omad järeldused ja edasi olen targem olnud, nüüdseks suht talutav olukord. Majanduslikult on paremaks läinud, mitte palju, aga siiski. Eluisu on üldiselt natuke tagasi tulnud.
Külaline

Pigem raske aasta oli.
Rahaliselt oli pingeline ja suhted äkilisemad kui varem. Oli esimest korda elus nii tugev ja ebameeldiv konflikt, mille lahendusse oli vaja kaasata advokaat.

Lähedased suhted õnneks stabiilsed, korras. Ja üks eraeluline sündmus tõi ka väga palju rõõmu.

Kokkuvõttes äkiline ja ärev aasta on olnud.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Toibumis- ja kohanemisaasta, õnneks mitte väga raputavate sündmustega. Kui peaks 5-palli süsteemis hinde andma, siis 3+ või 4-, aga tugeva kooli oma siis.
Külaline

nii ja naa. üks väga pikaajaline ja raske tervisemure on teel lahenduse poole. tööd on rohkem, kui teha jõuad. käisime ägedal eksootilisel reisil. mu tädi suri ära. ema silmaop õnnestus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], Karlsson ja 8 külalist