+1Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 18:06 Mina ei vaata üldse. 0 tundi.
Ma kah ei vaata.
+1Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 18:06 Mina ei vaata üldse. 0 tundi.
Ma ei ole kunagi sellest aru saanud. Taustaks millele? Igapäevane elu käib nagu filmis, et kogu aeg muusikaline kujundus või mis värk sellega on? Ma ei kujuta ette, et kogu aeg mingi heli käib.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus.
Ikka. Vaatavad õhtuti 4-5h telekat.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 22:06Mõnda haritud inimest ikka tead?Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:044 inimest tundsid end puudutatult. Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:10
Jessas, kui rumal sa oled? Ma tunnen tegelt üht samasugust, midagi temaga enam rääkida ei ole.
On sul kõrgharidus? Vaevalt.
Igasugusel suvainimesel on 2 kõrgharidust, see on tänapäeval pigem norm. Imelik, et need haridused sulle midagi andnud pole. Sotsiopaat?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 22:07Ega mul ka sinuga midagi rääkida ei oleks, kui sa ainult telesaadetest rääkida oskad. Kõrgharidusi on mul kaks.
Ja mina jälle ei kujuta ette, et vaikus on.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 22:30Ma ei ole kunagi sellest aru saanud. Taustaks millele? Igapäevane elu käib nagu filmis, et kogu aeg muusikaline kujundus või mis värk sellega on? Ma ei kujuta ette, et kogu aeg mingi heli käib.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus.
Ka jupiterist või?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 22:57 aga muidu vaatan filme - ikka igal õhtul enamasti.
Ongi norm. Seda veidram, et sa seda mingiks näitajaks pidasid. On ikka mulle midagi andnud, näiteks võime oma elu muu kui telekavaatamisega sisustada. Sotsiopaat on ikka pigem see, kes kodust välja ei saa ning ainult läbi teleka end teostab. Kõlab sinu moodi!Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 22:46Igasugusel suvainimesel on 2 kõrgharidust, see on tänapäeval pigem norm. Imelik, et need haridused sulle midagi andnud pole. Sotsiopaat?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 22:07Ega mul ka sinuga midagi rääkida ei oleks, kui sa ainult telesaadetest rääkida oskad. Kõrgharidusi on mul kaks.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:10
Jessas, kui rumal sa oled? Ma tunnen tegelt üht samasugust, midagi temaga enam rääkida ei ole.
On sul kõrgharidus? Vaevalt.
Mitu kõrgharidust, aga pead end ikka kellegi võõra inimese peal välja elama ja üritad solvata. Kõrgharidus peaks ju ometi ka itelligentsi arendama? Peaksid olema haritud inimene, kes suudab oma emotsioone hästi talitseda ja ennast väljendada suht ratsionaalselt ja emotsioonitult.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 23:14On ikka mulle midagi andnud, näiteks võime oma elu muu kui telekavaatamisega sisustada. Sotsiopaat on ikka pigem see, kes kodust välja ei saa ning ainult läbi teleka end teostab. Kõlab sinu moodi!
Mina väljendagi end vaoshoitult ja viisakalt ega nori tüli. Erinevalt sinust.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 00:31Mitu kõrgharidust, aga pead end ikka kellegi võõra inimese peal välja elama ja üritad solvata. Kõrgharidus peaks ju ometi ka itelligentsi arendama? Peaksid olema haritud inimene, kes suudab oma emotsioone hästi talitseda ja ennast väljendada suht ratsionaalselt ja emotsioonitult.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 23:14On ikka mulle midagi andnud, näiteks võime oma elu muu kui telekavaatamisega sisustada. Sotsiopaat on ikka pigem see, kes kodust välja ei saa ning ainult läbi teleka end teostab. Kõlab sinu moodi!
Näha jah. Erinevalt siis kellest?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 01:21Mina väljendagi end vaoshoitult ja viisakalt ega nori tüli. Erinevalt sinust.
Ole sa seitsmes või üheksas, aga tüli norid ikka.
Taustaks kodustele tegemistele. Mulle ei meeldi olla vaikuses. Ja samas ei häiri mind heli ja pilt üldse. Ma tean, et paljusid häirib.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 22:30Ma ei ole kunagi sellest aru saanud. Taustaks millele? Igapäevane elu käib nagu filmis, et kogu aeg muusikaline kujundus või mis värk sellega on? Ma ei kujuta ette, et kogu aeg mingi heli käib.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus.
Jupiter pole telekanal?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:36Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaalKülaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:11Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.![]()
Uudiseid loen. Kas AK on ikka nagu Ukraina AK oleks![]()
Mina vaatan üliharva. On päevi, kus ma üldse telekat ei ava. Talvel ja pimedatel aegadel pisut rohkem, aga suviti on nii palju muud teha, et siis läheb nädalaid ilma telekata.
Ei ole jah. See on voogedastusplatvorm.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 09:00Jupiter pole telekanal?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:36Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaalKülaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:11Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.![]()
Katsu nüüd mõista, et kui sa vaatad Jupiteri, Netflixi vms kas telekast või arvutist, on see teleka vaatamine.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 11:04Ei ole jah. See on voogedastusplatvorm.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 09:00Jupiter pole telekanal?Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:36
Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaal![]()
no Jupiter ongi ju põhimõtteliselt sama mis ETV, lihtsalt väiksem valik saateid...Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:36Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaalKülaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:11Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Babyyoda, Karlsson, Mai, Tutiga Täi ja 6 külalist