Kui palju päevas telekat vaatate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 18:06 Mina ei vaata üldse. 0 tundi.
+1
Ma kah ei vaata.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus.
Ma ei ole kunagi sellest aru saanud. Taustaks millele? Igapäevane elu käib nagu filmis, et kogu aeg muusikaline kujundus või mis värk sellega on? Ma ei kujuta ette, et kogu aeg mingi heli käib.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 22:06
Guest kirjutas: 25 Nov 2025 20:04
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:10

Jessas, kui rumal sa oled? Ma tunnen tegelt üht samasugust, midagi temaga enam rääkida ei ole.
On sul kõrgharidus? Vaevalt.
4 inimest tundsid end puudutatult. Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
Mõnda haritud inimest ikka tead?
Ikka. Vaatavad õhtuti 4-5h telekat.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 22:07
Guest kirjutas: 25 Nov 2025 19:10
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 18:06 Mina ei vaata üldse. 0 tundi.
Jessas, kui rumal sa oled? Ma tunnen tegelt üht samasugust, midagi temaga enam rääkida ei ole.
Ega mul ka sinuga midagi rääkida ei oleks, kui sa ainult telesaadetest rääkida oskad. Kõrgharidusi on mul kaks.
Igasugusel suvainimesel on 2 kõrgharidust, see on tänapäeval pigem norm. Imelik, et need haridused sulle midagi andnud pole. Sotsiopaat?
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 22:30
Guest kirjutas: 25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus.
Ma ei ole kunagi sellest aru saanud. Taustaks millele? Igapäevane elu käib nagu filmis, et kogu aeg muusikaline kujundus või mis värk sellega on? Ma ei kujuta ette, et kogu aeg mingi heli käib.
Ja mina jälle ei kujuta ette, et vaikus on.
Külaline

hetkel olen kodus haige ja vaatan jupiterist krimkasid. aga muidu vaatan filme - ikka igal õhtul enamasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 22:57 aga muidu vaatan filme - ikka igal õhtul enamasti.
Ka jupiterist või?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 22:46
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 22:07
Guest kirjutas: 25 Nov 2025 19:10

Ega mul ka sinuga midagi rääkida ei oleks, kui sa ainult telesaadetest rääkida oskad. Kõrgharidusi on mul kaks.
Igasugusel suvainimesel on 2 kõrgharidust, see on tänapäeval pigem norm. Imelik, et need haridused sulle midagi andnud pole. Sotsiopaat?
Ongi norm. Seda veidram, et sa seda mingiks näitajaks pidasid. On ikka mulle midagi andnud, näiteks võime oma elu muu kui telekavaatamisega sisustada. Sotsiopaat on ikka pigem see, kes kodust välja ei saa ning ainult läbi teleka end teostab. Kõlab sinu moodi!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:14On ikka mulle midagi andnud, näiteks võime oma elu muu kui telekavaatamisega sisustada. Sotsiopaat on ikka pigem see, kes kodust välja ei saa ning ainult läbi teleka end teostab. Kõlab sinu moodi!
Mitu kõrgharidust, aga pead end ikka kellegi võõra inimese peal välja elama ja üritad solvata. Kõrgharidus peaks ju ometi ka itelligentsi arendama? Peaksid olema haritud inimene, kes suudab oma emotsioone hästi talitseda ja ennast väljendada suht ratsionaalselt ja emotsioonitult.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 00:31
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:14On ikka mulle midagi andnud, näiteks võime oma elu muu kui telekavaatamisega sisustada. Sotsiopaat on ikka pigem see, kes kodust välja ei saa ning ainult läbi teleka end teostab. Kõlab sinu moodi!
Mitu kõrgharidust, aga pead end ikka kellegi võõra inimese peal välja elama ja üritad solvata. Kõrgharidus peaks ju ometi ka itelligentsi arendama? Peaksid olema haritud inimene, kes suudab oma emotsioone hästi talitseda ja ennast väljendada suht ratsionaalselt ja emotsioonitult.
Mina väljendagi end vaoshoitult ja viisakalt ega nori tüli. Erinevalt sinust.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 01:21Mina väljendagi end vaoshoitult ja viisakalt ega nori tüli. Erinevalt sinust.
Näha jah. Erinevalt siis kellest? 😄
Ikka midagi sapist on vaja lisada, teadmata, kellega räägid. Ma olen hoopis seitsmes siin teemas.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 01:26
Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 01:21Mina väljendagi end vaoshoitult ja viisakalt ega nori tüli. Erinevalt sinust.
Näha jah. Erinevalt siis kellest? 😄
Ikka midagi sapist on vaja lisada, teadmata, kellega räägid. Ma olen hoopis seitsmes siin teemas.
Ole sa seitsmes või üheksas, aga tüli norid ikka.
Külaline

Mina olen täitsa kõva kõrgharidusega, kuid kodus telekanalite vaatamise võimalust ei ole, telekas on olemas, kuid ei tööta, kõike teen ja vaatan arvutist. Telekanalite lepingut ei ole. Mingit müratausta ei vaja ega taha oma koju.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 22:30
Taustaks kodustele tegemistele. Mulle ei meeldi olla vaikuses. Ja samas ei häiri mind heli ja pilt üldse. Ma tean, et paljusid häirib.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:36
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:11Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.
Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaal 8-)
Uudiseid loen. Kas AK on ikka nagu Ukraina AK oleks :)
Jupiter pole telekanal?
Külaline

tund-1,5 argipäeviti, nädalavahetusel rohkem.
On suuuur päris telekas Elisa elamusega (lisaks vaatan Youtubest paari koka- ja reisikanalit). Järelvaatamine on 30 päeva, seega jõuan kõik soovitu ära näha.
Briti ja Skandinaavia krimisarjad, Eesti reisisarjad (hetkel lausa 6 pooleli), Päeva püük, Kuldvillak, vahel mõni film ka.

Naerma ajavad need, kes on jube uhked, et telekat ei ole ega vaata, ja siis vahivad tahvlist Netflixi...
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Nov 2025 17:52 Keskmiselt pidi olema alla nelja tunni päevas. Kas teil on sama palju? Minul on vist 2 tundi.
Mina vaatan üliharva. On päevi, kus ma üldse telekat ei ava. Talvel ja pimedatel aegadel pisut rohkem, aga suviti on nii palju muud teha, et siis läheb nädalaid ilma telekata.

Sealt on ju ka üha vähem vaadata. Uudised on sõjale keskendunud ja positiivset on vähe. Vaatan kultuurisaateid, Kirjandusministrit ja OP-i.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 09:00
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:11Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.
Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaal 8-)
Jupiter pole telekanal?
Ei ole jah. See on voogedastusplatvorm.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 11:04
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 09:00

Jupiter pole telekanal?
Ei ole jah. See on voogedastusplatvorm.
Katsu nüüd mõista, et kui sa vaatad Jupiteri, Netflixi vms kas telekast või arvutist, on see teleka vaatamine.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 19:36
no Jupiter ongi ju põhimõtteliselt sama mis ETV, lihtsalt väiksem valik saateid...
Kuskohast sa seda Jupiteri vaatad, nutitelefonist?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dimple, Google [Bot] ja 8 külalist