Kui palju päevas telekat vaatate?

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Kui palju päevas telekat vaatate?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Keskmiselt pidi olema alla nelja tunni päevas. Kas teil on sama palju? Minul on vist 2 tundi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mina ei vaata üldse. 0 tundi.
Külaline

ei ole enam aastaid vaadanud, ok, aastavahetusel ETV-d üritasin vaadata, aga ei leidnud sealt midagi vaatamisväärilist. Need näod jms aastaid korduvad mängud, brrr. Vanasti vaatasin Prillitoosi, isegi selles hakkasid teemad korduma. Hommik Anuga - vist 2-st olen jupikest vaadanud. Kuldvillaku vaatamise lõpetasin saatejuhi vahetumisel.
Mis seal veel head on?
Külaline

Mul ei ole ei televisiooni ega suurt ekraani. Vaatan läpakast Netflixi ja Disney+, põhiliselt ulmesarju, ajaloolisi jmt. Hetken bingin Agents of S.H.I.E.L.D.i. No ikka paar-kolm tundi õhtu jooksul.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 18:06 Mina ei vaata üldse. 0 tundi.
Jessas, kui rumal sa oled? Ma tunnen tegelt üht samasugust, midagi temaga enam rääkida ei ole.
On sul kõrgharidus? Vaevalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 18:17 ei ole enam aastaid vaadanud, ok, aastavahetusel ETV-d üritasin vaadata, aga ei leidnud sealt midagi vaatamisväärilist. Need näod jms aastaid korduvad mängud, brrr. Vanasti vaatasin Prillitoosi, isegi selles hakkasid teemad korduma. Hommik Anuga - vist 2-st olen jupikest vaadanud. Kuldvillaku vaatamise lõpetasin saatejuhi vahetumisel.
Mis seal veel head on?
Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:11Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.
Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaal 8-)
Uudiseid loen. Kas AK on ikka nagu Ukraina AK oleks :)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:10
Jessas, kui rumal sa oled? Ma tunnen tegelt üht samasugust, midagi temaga enam rääkida ei ole.
4 inimest tundsid end puudutatult. Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:04Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
Kui sina moppi liigutama jõuad, on haritud ammu kabinettidest koju läinud. Ei sina nende kommetest miskit tea.
Külaline

Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus. Otseselt ei vaata, aga samas vaatan ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:10
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:04Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
Kui sina moppi liigutama jõuad, on haritud ammu kabinettidest koju läinud. Ei sina nende kommetest miskit tea.
Mis moppi? Ära jaura oma Teisest Eestist, ma päriselt ei saa kõigest aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:25ma päriselt ei saa kõigest aru.
See küll kedagi imestama ei pane :)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:55
Nõus, koristaja nagu sina, saab sama tasemega inimese asjast aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus. Otseselt ei vaata, aga samas vaatan ka.
Sama. Hommikul on terevisioon taustaks ja enamuse muust ajast discovery kanalid.
Ja hetkel on kodus olemiat rohkem, sest olen titega veel kodune.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:58
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus. Otseselt ei vaata, aga samas vaatan ka.
Sama. Hommikul on terevisioon taustaks ja enamuse muust ajast discovery kanalid.
Mis terevisioon, see on mingi paduvara, kui tõuseb lapsehoidja.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 20:55
Nõus, koristaja nagu sina, saab sama tasemega inimese asjast aru.
Debiil oled? Ma olen miljokas. Katsu oma madala enesehinnanguga midagi ette võtta, tee midagi, aga ära räägi mingeid lollusi, nagu enne. Mine tee baka, magister ja siis tule vaata edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 21:03
Mis terevisioon, see on mingi paduvara, kui tõuseb lapsehoidja.
Ma olengi oma lapse hoidja 🤣
Aga me üldjuhul ärkame kell 9.30 ja siis tuleb kordus juba.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 21:03Mis terevisioon, see on mingi paduvara, kui tõuseb lapsehoidja.
Ma vaatan Telehommikut. Alustan, kui ärkan. Vahet pole, mis kell.
Vaatan ka Laserit ja reisisaateid.
Nat Geo ja 15 küsimust.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 20:04
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 19:10
4 inimest tundsid end puudutatult. Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
Mõnda haritud inimest ikka tead?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Nov 2025 19:10
Ega mul ka sinuga midagi rääkida ei oleks, kui sa ainult telesaadetest rääkida oskad. Kõrgharidusi on mul kaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kaegu, Karlsson, Semrush [Bot] ja 9 külalist