Kui palju päevas telekat vaatate?
Kui palju päevas telekat vaatate?
Keskmiselt pidi olema alla nelja tunni päevas. Kas teil on sama palju? Minul on vist 2 tundi.
-
Külaline
ei ole enam aastaid vaadanud, ok, aastavahetusel ETV-d üritasin vaadata, aga ei leidnud sealt midagi vaatamisväärilist. Need näod jms aastaid korduvad mängud, brrr. Vanasti vaatasin Prillitoosi, isegi selles hakkasid teemad korduma. Hommik Anuga - vist 2-st olen jupikest vaadanud. Kuldvillaku vaatamise lõpetasin saatejuhi vahetumisel.
Mis seal veel head on?
Mis seal veel head on?
-
Külaline
Mul ei ole ei televisiooni ega suurt ekraani. Vaatan läpakast Netflixi ja Disney+, põhiliselt ulmesarju, ajaloolisi jmt. Hetken bingin Agents of S.H.I.E.L.D.i. No ikka paar-kolm tundi õhtu jooksul.
-
Külaline
Jessas, kui rumal sa oled? Ma tunnen tegelt üht samasugust, midagi temaga enam rääkida ei ole.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 18:06 Mina ei vaata üldse. 0 tundi.
On sul kõrgharidus? Vaevalt.
-
Külaline
Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 18:17 ei ole enam aastaid vaadanud, ok, aastavahetusel ETV-d üritasin vaadata, aga ei leidnud sealt midagi vaatamisväärilist. Need näod jms aastaid korduvad mängud, brrr. Vanasti vaatasin Prillitoosi, isegi selles hakkasid teemad korduma. Hommik Anuga - vist 2-st olen jupikest vaadanud. Kuldvillaku vaatamise lõpetasin saatejuhi vahetumisel.
Mis seal veel head on?
-
Külaline
Peamiselt Jupiterist krimkasid, ei ole ammu enam Netflixigi vaatama jõudnud. Päeval kuulan töö taustaks Mirko või Delfi tasku järjejutte, ka peamiselt krimkad. Olen juba täitsa kvalifitseeritud kriminaalKülaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:11Mida sa õhtuti siis vaatad? Anna häid ideid.
Uudiseid loen. Kas AK on ikka nagu Ukraina AK oleks
-
Külaline
4 inimest tundsid end puudutatult. Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
-
Külaline
Kui sina moppi liigutama jõuad, on haritud ammu kabinettidest koju läinud. Ei sina nende kommetest miskit tea.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:04Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
-
Külaline
Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus. Otseselt ei vaata, aga samas vaatan ka.
-
Külaline
Mis moppi? Ära jaura oma Teisest Eestist, ma päriselt ei saa kõigest aru.
-
Külaline
See küll kedagi imestama ei paneKülaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:25ma päriselt ei saa kõigest aru.
-
Külaline
Nõus, koristaja nagu sina, saab sama tasemega inimese asjast aru.
-
Külaline
Sama. Hommikul on terevisioon taustaks ja enamuse muust ajast discovery kanalid.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus. Otseselt ei vaata, aga samas vaatan ka.
Ja hetkel on kodus olemiat rohkem, sest olen titega veel kodune.
-
Külaline
Mis terevisioon, see on mingi paduvara, kui tõuseb lapsehoidja.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:58Sama. Hommikul on terevisioon taustaks ja enamuse muust ajast discovery kanalid.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus. Otseselt ei vaata, aga samas vaatan ka.
-
Külaline
Debiil oled? Ma olen miljokas. Katsu oma madala enesehinnanguga midagi ette võtta, tee midagi, aga ära räägi mingeid lollusi, nagu enne. Mine tee baka, magister ja siis tule vaata edasi.
-
Külaline
Ma olengi oma lapse hoidjaKülaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 21:03Mis terevisioon, see on mingi paduvara, kui tõuseb lapsehoidja.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:58Sama. Hommikul on terevisioon taustaks ja enamuse muust ajast discovery kanalid.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:15 Telekas on taustaks, st mängib kui olen kodus. Otseselt ei vaata, aga samas vaatan ka.
Aga me üldjuhul ärkame kell 9.30 ja siis tuleb kordus juba.
-
Külaline
Ma vaatan Telehommikut. Alustan, kui ärkan. Vahet pole, mis kell.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 21:03Mis terevisioon, see on mingi paduvara, kui tõuseb lapsehoidja.
Vaatan ka Laserit ja reisisaateid.
Nat Geo ja 15 küsimust.
-
Külaline
Mõnda haritud inimest ikka tead?Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 20:044 inimest tundsid end puudutatult. Aga andke minna, mina ei tea ühtki haritud inimest kes telekat ei vaata.
-
Külaline
Ega mul ka sinuga midagi rääkida ei oleks, kui sa ainult telesaadetest rääkida oskad. Kõrgharidusi on mul kaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dimple ja 7 külalist