Su nägu kõlab tuttavalt
-
Külaline
Su nägu kõlab tuttavalt
Kas keegi vaatas saadet „Su nägu kõlab tuttavalt“?
Mida arvata sellest imelikust tulemusest, et finaalis on ainult naised?
Minu arvates ei olnud need naised sugugi kõik nii head.
-
Külaline
JU on selle sisse ostetud formaadi ettekirjutises. Tänapäeval midagi ise Eestis välja mõelda ei suudeta.
-
Külaline
Arvan, et jama. Põlda oleks pidanud raudselt edasi saama. Ei ole võimalik, et mingid poplauljad on paremad kui Guildhalli muusika- ja draamakooli lõpetanu. Sellisesse kooli on nii raske sisse saada ja veel raskem seal püsida ning see lõpetada. Vaadake, kes on selle kooli vilistlased: Naveen Andrews (Lost), Orlando Bloom (LOTR, Kariibi mere piraadid), Daniel Craig (James Bond), Michelle Dockery (Downton Abbey), Lily James (Downton Abbey), Ewan McGregor (Transpotting, Moulin Rouge, Star Wars) jne. Minu arust on ülivinge, et selles seltskonnas ka mõni eestlane on ja ei usu mina, et mingid kohalikud poplauljad on kõvem sõna.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 15:20 Kas keegi vaatas saadet „Su nägu kõlab tuttavalt“?
-
Külaline
Minu arust naised olid sellel aastal tugevamad ka. Ehk siis meestel oli ka lahedaid numbreid muidugi. Selles saates sõltub palju sellest, keda kehastama määratakse ja sellega juba vedas naistel paremini.
-
Külaline
Miinu arust saavad ikka ise ka valida, kelle nad võtavad. Päris ainult vedamise asi see pole.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:23 Minu arust naised olid sellel aastal tugevamad ka. Ehk siis meestel oli ka lahedaid numbreid muidugi. Selles saates sõltub palju sellest, keda kehastama määratakse ja sellega juba vedas naistel paremini.
-
Külaline
Valida saavad finaalsaates. Vaevalt, et keegi tahab endale tundmatut artisti teha, sest seda on päris tihti ette tulnud.Guest kirjutas: ↑25 Nov 2025 07:10Miinu arust saavad ikka ise ka valida, kelle nad võtavad. Päris ainult vedamise asi see pole.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 21:23 Minu arust naised olid sellel aastal tugevamad ka. Ehk siis meestel oli ka lahedaid numbreid muidugi. Selles saates sõltub palju sellest, keda kehastama määratakse ja sellega juba vedas naistel paremini.
-
Külaline
Ei saa nad midagi. Oleneb ju ka autoriõigustest ja palju pappi peab royalty'te eest välja köhima. Sellepärast neid Kapa-Kohila artiste seal nii palju jäljendataksegi, et liiga kalliks ei läheks.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 07:10Miinu arust saavad ikka ise ka valida, kelle nad võtavad. Päris ainult vedamise asi see pole.
-
Külaline
Mulle väga meeldis Koit Toome Andrea Bocelli parodeerimine 2013a. Kananahk tuli peale. Millegi pärast ei leia seda videot.
-
Külaline
Seal on läbi aegade ikka väga kuulsaid lauljaid parodeeritud.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 14:26Sellepärast neid Kapa-Kohila artiste seal nii palju jäljendataksegi, et liiga kalliks ei läheks.
Saate tegijad on öelnud, et seda lototroni küll tõepähe ei tasu võtta.
-
Külaline
Ikka, suhtega 1 kuulsus : 10 Kapa-Kohila külakapelliKülaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 19:28Seal on läbi aegade ikka väga kuulsaid lauljaid parodeeritud.
-
Külaline
Ma küll ühtegi külakapelli ei näinud.
Aga eks seal neid küsitava väärtusega "kuulsusi" on ikka olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu, Karlsson, Semrush [Bot] ja 9 külalist