Normaalne olek
Normaalne olek
Keegi siin kirjutas, et normaalne on, kui inimesel on kogu aeg hea tuju. Kas see on tõsi? Aga kui on pidevalt selline seisund, et emotsioone nagu ei ole?Et head tuju pole, aga masendust, kurbust, tigedust jne ka pole. Mis see on, kas see on ka normaalne ehk et tavaline? Millist emotsionaalset seisundit peate normaalseks, või peate normaalseks ehk koguni siin kirjeldatud ilma emotsioonideta olekut? Kuidas teil endil on, kas olete rahul, või leiate, et võiks midagi muutuda?
-
Külaline
Normaalne on siis kui sa oma tujudele ei mõtle. Mittevalutavatele kehaosadele ka ju ei mõtle.
-
Külaline
Kogu aeg head tuju pole lihtsalt olemaski. Juba seepärast pole seda olemaski, et kui inimesel oleks kogu aeg hea tuju, siis ei oskaks ta seda nimetadagi heaks tujuks, sest ta ei tea, mis on paha tuju. Miski saab hea olla ainult siis, kui on kõrval olemas ka paha.
Eelkõneleja ütles väga täpselt ära - normaalne on siis, kui sa ei tegele oma tujudega, ei mõtle, ei suuna neid, ei juurdle, mis tuju mul just nüüd on ja miks.
Eelkõneleja ütles väga täpselt ära - normaalne on siis, kui sa ei tegele oma tujudega, ei mõtle, ei suuna neid, ei juurdle, mis tuju mul just nüüd on ja miks.
-
Külaline
ma räägin sulle ühe loo: olen muidu suhteliselt rõõmsameelne inimene, aga kolm aastat tagasi avastati mul ajukasvaja. enam ei saanud pidevalt nii rõõmus olla. nädala tagasi lõigati see ära. õnnestunult. nüüd hõljun ma pidevas õnnetundes ringi.
nii et äkki oleks sul lihtsalt veidi rohkem teravaid elamusi vaja, et oskaksid hinnata, seda mis sul on (või ei ole).
nii et äkki oleks sul lihtsalt veidi rohkem teravaid elamusi vaja, et oskaksid hinnata, seda mis sul on (või ei ole).
-
Külaline
Psühhiaater ütleks, et see on ideaalne olek.
Nii suur kurbus kui ka suur rõõm kurnavad närvisüsteemi.
-
Külaline
Hea tuju ei ole sama, mis suur rõõm. Hea tuju ongi see, kui sind miski ei häiri, kusagilt ei valuta, ükski mure ei vaeva, millestki tuntavat puudust ei tunne. Astud hommikul uksest välja, vaatad seda ilget novembrikuist hallust ja see ei morjenda sind mitte grammigi.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:39 Psühhiaater ütleks, et see on ideaalne olek.
-
Külaline
Hea tuju on ka see, et oled stabiilselt õnnelik. Head peresuhted, head sõprussuhted. Hea töö, korralikult investeeringuid, palju rahalisi võimalusi, kindlustatud tulevik, ilus kodu. Tervis korras, kehakaal korras, välimus hea. Annan absoluutselt endale aru, et iga elatud päev on kingitus ja ei võta mitte midagi iseenesestmõistetavalt.
-
Külaline
Minu "väärtusruumis" on see normaalne tuju. Hea tuju on siis, kui on harilikust olekust parem tuju, tunnen end tavalisest paremini.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:55Hea tuju ei ole sama, mis suur rõõm. Hea tuju ongi see, kui sind miski ei häiri, kusagilt ei valuta, ükski mure ei vaeva, millestki tuntavat puudust ei tunne. Astud hommikul uksest välja, vaatad seda ilget novembrikuist hallust ja see ei morjenda sind mitte grammigi.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:39 Psühhiaater ütleks, et see on ideaalne olek.
-
Külaline
Ei, need ei ole kohe kindlasti hea tuju. Need ongi lihtsalt head peresuhted, head sõprussuhted, hea töö, korralikult investeeringuid, palju rahalisi võimalusi, kindlustatud tulevik, ilus kodu, tervis korras, kehakaal korras, välimus hea - ühesõnaga sinu bilansi aktiva, kui tohib nii öelda. Aga ilma nendeta saab ka olla hea tuju. Isegi voodihaigena saab olla hea tuju.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 20:59 Hea tuju on ka see, et oled stabiilselt õnnelik. Head peresuhted, head sõprussuhted. Hea töö, korralikult investeeringuid, palju rahalisi võimalusi, kindlustatud tulevik, ilus kodu. Tervis korras, kehakaal korras, välimus hea. Annan absoluutselt endale aru, et iga elatud päev on kingitus ja ei võta mitte midagi iseenesestmõistetavalt.
-
Külaline
Inimese loomulaad on kaasasündinud, mis võib küll ajutiselt muutuda, aga taastub siis jälle. Kui oled siis loomult rõõmsameelne optimist, siis selleseks ka jääd tavatingimuste juures, kui kergesti ärrituv ja pahur, ei muutu seegi muidu, kui lühiajaliselt (võitsid lotoga või sai oodatud töökoha) jne.
-
Külaline
Ei ole? Väidad siis, et stabiilselt õnnelik inimene on tegelikult halvas tujus? Ei. Stabiilselt õnnelikul inimesel on suunurgad alati ülespoole, sest ta on õnnelik ja rahulolev.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2025 21:06Ei, need ei ole kohe kindlasti hea tuju. Need ongi lihtsalt head peresuhted, head sõprussuhted, hea töö, korralikult investeeringuid, palju rahalisi võimalusi, kindlustatud tulevik, ilus kodu, tervis korras, kehakaal korras, välimus hea - ühesõnaga sinu bilansi aktiva, kui tohib nii öelda. Aga ilma nendeta saab ka olla hea tuju. Isegi voodihaigena saab olla hea tuju.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 20:59 Hea tuju on ka see, et oled stabiilselt õnnelik. Head peresuhted, head sõprussuhted. Hea töö, korralikult investeeringuid, palju rahalisi võimalusi, kindlustatud tulevik, ilus kodu. Tervis korras, kehakaal korras, välimus hea. Annan absoluutselt endale aru, et iga elatud päev on kingitus ja ei võta mitte midagi iseenesestmõistetavalt.
-
Külaline
Minu väärtusruumis on hea tuju normaalne.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 21:03Minu "väärtusruumis" on see normaalne tuju. Hea tuju on siis, kui on harilikust olekust parem tuju, tunnen end tavalisest paremini.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:55Hea tuju ei ole sama, mis suur rõõm. Hea tuju ongi see, kui sind miski ei häiri, kusagilt ei valuta, ükski mure ei vaeva, millestki tuntavat puudust ei tunne. Astud hommikul uksest välja, vaatad seda ilget novembrikuist hallust ja see ei morjenda sind mitte grammigi.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 19:39 Psühhiaater ütleks, et see on ideaalne olek.
-
Külaline
Ei, ma väidan seda, mida väidan - et ainult heatujulist inimest pole olemas.Guest kirjutas: ↑18 Nov 2025 00:36Ei ole? Väidad siis, et stabiilselt õnnelik inimene on tegelikult halvas tujus? Ei. Stabiilselt õnnelikul inimesel on suunurgad alati ülespoole, sest ta on õnnelik ja rahulolev.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2025 21:06Ei, need ei ole kohe kindlasti hea tuju. Need ongi lihtsalt head peresuhted, head sõprussuhted, hea töö, korralikult investeeringuid, palju rahalisi võimalusi, kindlustatud tulevik, ilus kodu, tervis korras, kehakaal korras, välimus hea - ühesõnaga sinu bilansi aktiva, kui tohib nii öelda. Aga ilma nendeta saab ka olla hea tuju. Isegi voodihaigena saab olla hea tuju.Guest kirjutas: ↑17 Nov 2025 20:59 Hea tuju on ka see, et oled stabiilselt õnnelik. Head peresuhted, head sõprussuhted. Hea töö, korralikult investeeringuid, palju rahalisi võimalusi, kindlustatud tulevik, ilus kodu. Tervis korras, kehakaal korras, välimus hea. Annan absoluutselt endale aru, et iga elatud päev on kingitus ja ei võta mitte midagi iseenesestmõistetavalt.
-
Külaline
Ei, nad ei ole halvas tujus, nad on lihtsalt nii tõsise näoga kogu aeg. Nad on nii loodud. Mul sugulase tütar selline. Lapsest saati väga tõsise olemisega, väga harva naeratab. Nüüd noor 18a neiu ja ikka pidevalt tõsine. Ilus, sportlik tüdruk on, aga vot ei naerata sugugi. Õde tal täielik päiksekiir. Inimesed on erinevad lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 00:36Väidad siis, et stabiilselt õnnelik inimene on tegelikult halvas tujus? Ei. Stabiilselt õnnelikul inimesel on suunurgad alati ülespoole, sest ta on õnnelik ja rahulolev.
-
Külaline
See sugulase tütar rikas, heas suhtes, õnnelikus elus, hunnikus rahas?Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 19:45Ei, nad ei ole halvas tujus, nad on lihtsalt nii tõsise näoga kogu aeg. Nad on nii loodud. Mul sugulase tütar selline. Lapsest saati väga tõsise olemisega, väga harva naeratab. Nüüd noor 18a neiu ja ikka pidevalt tõsine. Ilus, sportlik tüdruk on, aga vot ei naerata sugugi. Õde tal täielik päiksekiir. Inimesed on erinevad lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 00:36Väidad siis, et stabiilselt õnnelik inimene on tegelikult halvas tujus? Ei. Stabiilselt õnnelikul inimesel on suunurgad alati ülespoole, sest ta on õnnelik ja rahulolev.
-
Külaline
Heas peres, saavad ilusti hakkama, õpib hästi ja teeb tugevalt sporti. Kõik muidu ok, aga lihtsalt ülitõsine. Selline kogu aeg olnud, väiksest peale. Ma usun, et kui ta võidaks 10 miljonit, siis ta oleks ikka tavaelus elades tõsine. Ei kõnniks ringi suunurgad üles poole.
-
Külaline
Olen juba 30+ aastat väga heas suhtes, elu on vägagi õnnelik, pole küll eriti rahakas, aga puudust ei tunne millestki, reisime, kui tuju tuleb ja ostame, mida tahame.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 19:50See sugulase tütar rikas, heas suhtes, õnnelikus elus, hunnikus rahas?
Kui mõtlen, et kas on hea elu, siis jah, vägagi. Aga suunurgad küll iga päev ülespoole ei ole, mingit suurt õnnetunnet pidevalt ei taju. See pole ju ühelgi inimesel võimalik - iga päev!
Ikka muretsen laste ja lastelaste pärast, mehe ja enda tervise ja tuleviku pärast.
Osal majast tuleb katus vahetada, imbsüsteemi parandada, ühe koera tervis kipub halvenema seoses vanusega, ühe kassi karv on pulsti läinud ja kammida ei lase, mure tema naha pärast. Igasugu asju tuleb elus ette, pole võimalik iga jummala päev õitseda ja õilmitseda.
Tal võib valus olla, kui kammida. Mul oli ka karvane kass, pulstus, mina lihtsalt lõikasin kääridega maha, nii et cm karva jäi naha peale. Kui oli suur pusa, siis lõikasin mitmes jaos, käärid küll teravad, aga ega nad suurt pusa ju hästi võtta ei taha. Karv kasvab tal uus, pole probleemi, kui lõikad.
-
Külaline
Minul küll on. Ja kui vaatan peeglisse, siis naeratan teadlikult. Mina ei muretse millegi pärast, tegelen asjadega, millest kasu on. Muretsemine on mõttetu, sa ei saa oma muretsemisega midagi muuta. kui katus tuleb vahetada ja midagi parandada, siis kus siin on muretsemise koht? Töömehed peale ja tehtud. Võtan pidevalt uusi projekte, mida teha või ehitada, muidu hakkab igav.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 23:48Olen juba 30+ aastat väga heas suhtes, elu on vägagi õnnelik, pole küll eriti rahakas, aga puudust ei tunne millestki, reisime, kui tuju tuleb ja ostame, mida tahame.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 19:50See sugulase tütar rikas, heas suhtes, õnnelikus elus, hunnikus rahas?
Kui mõtlen, et kas on hea elu, siis jah, vägagi. Aga suunurgad küll iga päev ülespoole ei ole, mingit suurt õnnetunnet pidevalt ei taju. See pole ju ühelgi inimesel võimalik - iga päev!
Ikka muretsen laste ja lastelaste pärast, mehe ja enda tervise ja tuleviku pärast.
Osal majast tuleb katus vahetada, imbsüsteemi parandada, ühe koera tervis kipub halvenema seoses vanusega, ühe kassi karv on pulsti läinud ja kammida ei lase, mure tema naha pärast. Igasugu asju tuleb elus ette, pole võimalik iga jummala päev õitseda ja õilmitseda.
-
Külaline
Kas sa väidad, et sul on päevi, kui sa päeva jooksul kordagi ei naerata ega naera?Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 23:48Olen juba 30+ aastat väga heas suhtes, elu on vägagi õnnelik, pole küll eriti rahakas, aga puudust ei tunne millestki, reisime, kui tuju tuleb ja ostame, mida tahame.Külaline kirjutas: ↑18 Nov 2025 19:50See sugulase tütar rikas, heas suhtes, õnnelikus elus, hunnikus rahas?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist