Palju selline käekott maksab?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 08:06
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 22:57See on lihtsakestel selline alavääristamise võte, vää-mää ei mina presidenti ära tunne
:-)
Aga ma tõesti ei tea, kes need on. Eks lähen nüüd haudagi nii, teadmatuses.
Käekott on ilmselt kallis, et nõndamoodi presenteerida vaja.
Mina ka ei tea ja ei huvita ka. Ilmselgelt pole tegu kultuuriinimestega või mõne tõsiseltvõetava tegijaga. Vastasel juhul ma teaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 13:18Mina ka ei tea ja ei huvita ka. Ilmselgelt pole tegu kultuuriinimestega või mõne tõsiseltvõetava tegijaga. Vastasel juhul ma teaks.
Kas sa kudumisega näppudele tegevuse andmisele ei ole mõelnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 08:48
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 08:41
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 20:31

Pole aimugi, kui vana sa oled või kus Uugametsas elad. Ma olen 54 ja loomulikult tean, kes nad on.
Minu arust on nn Uugametsa ullikesed hoopis need, kes vabatahtlikult muidusööjatele oma raha annavad, et nood saaksid kallite aksessuaaridega meedias kelkida. Sama tumbad, nagu need, kes kõik oma vaevaga kogutud säästud telefoni- või armukelmidele viivad.
Kuidas nad seda annavad? Oleks ka hea teada.

Jälle sul keegi kuskil kelgib, tule taevas appi. Sul on ikka tõsiselt peas miskit korrast ära.
Jah, see ei ole kelkimine. See on merch'imine. Superhiigelmegaekstrasuur vahe!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 13:24Kas sa kudumisega näppudele tegevuse andmisele ei ole mõelnud?
Ei, ma mudin änternetis. Järsku uugaullikesed annavad mulle ka raha. Ostaks endale kohe suure kandekoti.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 10:05
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 08:48Kuidas nad seda annavad? Oleks ka hea teada.

Jälle sul keegi kuskil kelgib, tule taevas appi. Sul on ikka tõsiselt peas miskit korrast ära.
Sa annad raha muidusööjatele ja ei saa ise sellest arugi? Oejah, ärme enam Uugametsa ullikesi solvame.
Kuidas, ma küsin? Kui ma tean Eesti presidenti, siis kas annan oma raha talle? Kao Uugametsa tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:13
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 08:48
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 08:41

Minu arust on nn Uugametsa ullikesed hoopis need, kes vabatahtlikult muidusööjatele oma raha annavad, et nood saaksid kallite aksessuaaridega meedias kelkida. Sama tumbad, nagu need, kes kõik oma vaevaga kogutud säästud telefoni- või armukelmidele viivad.
Kuidas nad seda annavad? Oleks ka hea teada.

Jah, see ei ole kelkimine. See on merch'imine. Superhiigelmegaekstrasuur vahe!
Kas sa oled mingi poolearuline? Kuhu selle koti siis panema peab, põrandale või? Olen tööl ja mul on käekott samuti laual.
Külaline

Harige siis ennast: https://et.wikipedia.org/wiki/Andrei_Zevakin
Naine pildil siis tema elukaaslane.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:25Harige siis ennast: https://et.wikipedia.org/wiki/Andrei_Zevakin
Naine on see laulukeeniuss kes ringi joostes ja röökides koos Zevakiniga Eurovisioonile püüdis pääseda. Olevat üldse esimest korda elus "laulnud" :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 15:15
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:25Harige siis ennast: https://et.wikipedia.org/wiki/Andrei_Zevakin
Naine on see laulukeeniuss kes ringi joostes ja röökides koos Zevakiniga Eurovisioonile püüdis pääseda. Olevat üldse esimest korda elus "laulnud" :lol:
Käisin Eesti Laulu finaalis. Väga hästi tegid ja tublid noored.
Sina aga mine kõnge oma sapi sisse, jäle elukas.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:21Kas sa oled mingi poolearuline? Kuhu selle koti siis panema peab, põrandale või? Olen tööl ja mul on käekott samuti laual.
Kas õnnis nägu on ka ees?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:20Kuidas, ma küsin? Kui ma tean Eesti presidenti, siis kas annan oma raha talle? Kao Uugametsa tagasi.
See praegune president on jah nii mõttetu ja mittemidagiütlev, et pole ime, et mõni nõndanimetatud suunamudija ta juutuuberitega samasse klambrisse paneb.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:37Postitus on kustutatud
Mõnel on ikka närvid täitsa läbi. Võta internetist mõni päev puhkust, muidu ei saa enam püksikesigi jalast. Nii keerdus teised.
Külaline

Kas sellised punnis põsed on süstidega loodud või mõnel loomulikud?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 16:02Kas sellised punnis põsed on süstidega loodud või mõnel loomulikud?
Arvan, et loomulikud. Ma käin tööl ja mul on ka põsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 16:24Arvan, et loomulikud. Ma käin tööl ja mul on ka põsed.
Ok, sul on sellised, aga mitte punnis nagu pildil
https://naine.postimees.ee/7291075/pild ... tad-karvad
Külaline

Siukse saab 24 naela eest.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 16:41
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 16:24Arvan, et loomulikud. Ma käin tööl ja mul on ka põsed.
Ok, sul on sellised, aga mitte punnis nagu pildil
https://naine.postimees.ee/7291075/pild ... tad-karvad
Mingi rõve pedofiil oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 16:47 Siukse saab 24 naela eest.

Pilt
Siinsete jaoks on ka sellise summaga asja ostmine kelkimine. Paari pooletoobise jaoks on kõik, mis nähtaval, kelkimine.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 17:36Paari pooletoobise jaoks on kõik, mis nähtaval, kelkimine.
No aga kui lollus nähtavale seatakse, mis see siis on?
Miks sa seda teemat nii hinge võtad ometi? Võta seda nii, et kõik on juuuu-beeee kaaaa-deee-daaad. Läheb kohe tuju paremaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 17:38Postitus on kustutatud
Ei saa midagi teha. Kogu olematu ajunatuke on Zevakini märssi täis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, xqwerty ja 6 külalist