Rahamaa

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 04 Nov 2025 12:13 Iga asi omas ajas. Kunagi meeldis mullegi neid vaadata, aga tänapäeval kordusena mõnda kunagist hitti vaadata on küll väga igav. Kaameraga teatrietenduse filmimine pole ikka üldse seesama, mis etendust ise vaadata. Nõuka-aegne inimene oli ilmselt vähenõudlikum.
Mina olen “Kremli ööbikuid” korduvalt ja korduvalt Jupiteris järel vaadanud. Koha peale kuhugi Narva sõita ja siis seal vihmas kössitada poleks kindlasti viitsinud ega tahtnud. Ja pärast veel öösel koju tagasi sõita… ei aitäh.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Nov 2025 10:18
Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 17:49 Pahal nõukaajal oli igal reedel telekas teatriõhtu või näidati telelavastust. Miks nüüd nii ei võiks olla?
Neid telelavastusi igatsen ma kohe väga. See oli nõukaajal meie peres reedeti vaat et püha- küpsetasime midagi head ja siis istusime kogu perega teatrit vaatama.
Mina ka! Selline nostalgia kohe tuleb peale.
Külaline

TA olen. Otsustasin, et ei hakka neid pileteid jahtima. Minu jaoks tundub 100 eurot pileti eest ikka ulmeline summa.

Ootan ära, ehk tuleb kunagi asi ikka telesse ka. Mulle sobib täitsa ka telekast vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 21:16 TA olen. Otsustasin, et ei hakka neid pileteid jahtima. Minu jaoks tundub 100 eurot pileti eest ikka ulmeline summa.

Ootan ära, ehk tuleb kunagi asi ikka telesse ka. Mulle sobib täitsa ka telekast vaadata.
Küllap tuleb, osalised väitsid, et juba esimene etendus salvestati.
Aga mina tahaks ikka laval elusaid inimesi näha ja kogu seda emotsiooni kogeda, mis kohapeal on. Olgu see siis vali muusika, mingid apsakad või lihtsalt mu enese tunne.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 21:16 TA olen. Otsustasin, et ei hakka neid pileteid jahtima. Minu jaoks tundub 100 eurot pileti eest ikka ulmeline summa.

Nojah, aga tavaline teatripilet maksab 45 eurot, käid paari etenduse asemel korra Rahamaad vaatamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 12:13Kaameraga teatrietenduse filmimine pole ikka üldse seesama, mis etendust ise vaadata. Nõuka-aegne inimene oli ilmselt vähenõudlikum.
Ega siis sinul keegi teatris käimist ära keela kui kavast maha läinud etendusi kunagi hiljem vaestele telekas näidatakse.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Nov 2025 23:09
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 12:13Kaameraga teatrietenduse filmimine pole ikka üldse seesama, mis etendust ise vaadata. Nõuka-aegne inimene oli ilmselt vähenõudlikum.
Ega siis sinul keegi teatris käimist ära keela kui kavast maha läinud etendusi kunagi hiljem vaestele telekas näidatakse.
Kas me sellest rääkisime? Ei.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist