Palju selline käekott maksab?
-
Külaline
Mitte midagi, mingi suvaline. Mu laps just küsis ühe käekoti kohta sama, rippus see siis tal ühe halloweeni ürituse raames kaelas. Vaatasin, et maksis see 5500 eurot.
-
Külaline
Maitsetu ja kole kott. Lisaks ma ei mõista, miks neid kodanikke afišeeritakse.
-
Külaline
Mulle tundub, et see on Aldo kätekott, ehk siis hind 80-100€ max
-
Külaline
Kott nagu kott ikka, mis sa vingud. Pole midagi kole.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:19 Maitsetu ja kole kott. Lisaks ma ei mõista, miks neid kodanikke afišeeritakse.
-
Külaline
Kui keegi ütleks, kes need inimesed on, millega tegelevad?
-
Külaline
Pole aimugi, kui vana sa oled või kus Uugametsas elad. Ma olen 54 ja loomulikult tean, kes nad on.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 20:12 Kui keegi ütleks, kes need inimesed on, millega tegelevad?
-
Külaline
Inimene püüdis vaimukas olla. Siit foorumist ju 99% inimesi ei tea ka seda, kes Mallukas on.
-
Külaline
Aliexpressist saab tõenäoliselt 10 euroga või slla selle kätte. Näe, mingi sarnane: https://a.aliexpress.com/_EHfzACY
-
Külaline
Nii kummaline küsimus. Mis kellegi kotike maksab, ei saa ju pildi järgi aru.
Tahad samasugust osta, no leia sarnane ja osta aga.
Tahad samasugust osta, no leia sarnane ja osta aga.
-
Külaline
See on lihtsakestel selline alavääristamise võte, vää-mää ei mina presidenti ära tunneKülaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 21:32Inimene püüdis vaimukas olla. Siit foorumist ju 99% inimesi ei tea ka seda, kes Mallukas on.
-
Külaline
Otsides pildi järgi on võimatu tuvastada. Zaral on sarnane sõlmedega kott, aga pole vist ikka sama. Zara oma tundub kivikestega aga see nagu sädeleb ilma kivikesteta.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 22:57See on lihtsakestel selline alavääristamise võte, vää-mää ei mina presidenti ära tunne
Aga ma tõesti ei tea, kes need on. Eks lähen nüüd haudagi nii, teadmatuses.
Käekott on ilmselt kallis, et nõndamoodi presenteerida vaja.
-
Külaline
Kes siis?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 20:31Pole aimugi, kui vana sa oled või kus Uugametsas elad. Ma olen 54 ja loomulikult tean, kes nad on.
-
Külaline
Okei, söötšisin nüüd internetist pilti ja võin rahuliku südamega surra. Võib-olla lastakse järgmine kord isegi Tallinna linnaväravatest sisse, kui sinnakanti peaksin sattuma.
-
Külaline
Minu arust on nn Uugametsa ullikesed hoopis need, kes vabatahtlikult muidusööjatele oma raha annavad, et nood saaksid kallite aksessuaaridega meedias kelkida. Sama tumbad, nagu need, kes kõik oma vaevaga kogutud säästud telefoni- või armukelmidele viivad.
-
Külaline
Kuidas nad seda annavad? Oleks ka hea teada.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 08:41Minu arust on nn Uugametsa ullikesed hoopis need, kes vabatahtlikult muidusööjatele oma raha annavad, et nood saaksid kallite aksessuaaridega meedias kelkida. Sama tumbad, nagu need, kes kõik oma vaevaga kogutud säästud telefoni- või armukelmidele viivad.
Jälle sul keegi kuskil kelgib, tule taevas appi. Sul on ikka tõsiselt peas miskit korrast ära.
-
Külaline
Mina tean! Mina tean!Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 21:32 Siit foorumist ju 99% inimesi ei tea ka seda, kes Mallukas on.
-
Külaline
Sa annad raha muidusööjatele ja ei saa ise sellest arugi? Oejah, ärme enam Uugametsa ullikesi solvame.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 08:48Kuidas nad seda annavad? Oleks ka hea teada.
Jälle sul keegi kuskil kelgib, tule taevas appi. Sul on ikka tõsiselt peas miskit korrast ära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, Google [Bot] ja 6 külalist