Kust saate hommikuti esimesed uudised?
-
Külaline
Postimehe ja Delfi telefoniteadetest. Edasi kerin hommikukohvi juurde Facebooki, kust jookseb sisse ERR ja mõned rahvusvahelised uudistemajad.
-
Külaline
Delfi algab hommikul potil, seejärel iga mõne tunni tagant jooksvalt kuni magamaminekuni.
-
Külaline
Viskan pilgu delfile peale. Sisu ei loe. Vaatan pealkirju ja selle najal kommenteerin ka.
-
Külaline
Miks sa sisu ei loe? Nii pealiskaudne pole ju võimalik olla.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:45 Viskan pilgu delfile peale. Sisu ei loe. Vaatan pealkirju ja selle najal kommenteerin ka.
-
Külaline
Peamiselt err.ee. Delfi tellimuse lõpetasin ära, ei meeldi see väljaanne.
-
Külaline
No niipalju loen kui tasuta saab. Kui kõike loeks, siis see võtab palju aega ära. Ega seal midagi normaalset ei kommenteerita. Üks ära panemine käib.
-
Külaline
Vaatan Delfisse sisse, siis Postimees. Loen ka enamasti pealkirjad läbi, kõiki uudiseid küll ei ava. Pole põhjust.
Aga hommikut alustan Telehommikuga.
Aga hommikut alustan Telehommikuga.
-
Külaline
Miks peaks kõiki artikleid avama, kui uudis on teemal, mis üldse ei huvita?
Libistadki lihtsalt üle.
-
Külaline
Telekast. Kohalik hommikusaade, nagu Eestis on Terevisioon.
-
Külaline
kuulan hommikukohvi kõrvale vikerraadiot. päevapeale loen ERR uudised ka läbi. delfi on minu jaoks mõttetu.
-
Külaline
Loomulikult mitte kõiki, aga mõnu ikka huvitab. Naljakas, et osad inimesed ei raatsi mõnda eurot kuus maksta.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:44Miks peaks kõiki artikleid avama, kui uudis on teemal, mis üldse ei huvita?
Libistadki lihtsalt üle.
-
Külaline
Mõni, mitte mõnu.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 08:25Loomulikult mitte kõiki, aga mõnu ikka huvitab. Naljakas, et osad inimesed ei raatsi mõnda eurot kuus maksta.
-
Külaline
Telefonist. Ärkan telefonikella peale (või siis ise veidi enne seda) ca 7.30 ja lasen silmad üle Delfi, Postimehe ja ERR-i. 9 paiku jõuan tööle, võtan kohvi ja vaatan arvutist uuesti. Nüüd loen ka huvipakkuvad artiklid läbi.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 20:18 Raadiost, telekast või telefonist/arvutist?
Mind uudised üldse ei huvita, ma ei loe neid. Mis seal ikka lugeda, mingit erilist uudist ju ei ole, ikka argielu. Kui mõni meditsiiniteema satub ette, siis võin läbi lugeda, aga võin ka mitte.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 08:25Loomulikult mitte kõiki, aga mõnu ikka huvitab. Naljakas, et osad inimesed ei raatsi mõnda eurot kuus maksta.
Enamasti raadiost (Elmari raadio mängib sageli öö otsa ja hommikul 7 tulevad uudised. Samas võin kuulda 8 ajal uudiseid autoraadiost. Aga vahel ka hommikul delfi või postimehe portaalist.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Mina loen ka väga selektiivselt. Sõjauudiseid ei ava enam ammu, välispoliitikat loen välismeediast ja err-ist eesti siseuudiseid ja näiteks sotsiaalsetel teemadel artikleid. Igasugu klounidest tehtud uudisnupud jätavad mind külmaks, neid ma ei ava.
-
Külaline
Mind tsiteerisid, aga miks need eurod mängu tõid? On nii Delfi kui Postimehe pakett, artikleid avan ikka valikuliselt.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 08:25Loomulikult mitte kõiki, aga mõnu ikka huvitab. Naljakas, et osad inimesed ei raatsi mõnda eurot kuus maksta.Miks peaks kõiki artikleid avama, kui uudis on teemal, mis üldse ei huvita?
Libistadki lihtsalt üle.
-
Külaline
Sama. Eriti ärritavad mind uudised stiilis: "Putin mõtleb...", "Trump tõenäoliselt...", "Ukraina võib saada...", millel ei ole mitte mingisugust väärtust, sest need on lihtsalt ajakirjaniku soovmõtlemise järgi kokku pandud ja juba paari tunni pärast on täpselt vastupidine info üleval. Ja lisaks, et "Venemaa ministeeriumist lekkis info" või "endine kõrge sõjaväelane avalikustas..."- lekkis-lekkis! Kui naiivne peab olema, et selliseid asju uskuda, et info on lekkinud, mitte tahtlikult ette söödetud, eriti riigis, kus igasuguse lekitamise eest kukutakse aknast välja! Mitte mingit väärtust ei ole enamikul uudistest ja leida sealt hulgast neid, mis päriselt tõesed on, on juba paras kunsttükk.Guest kirjutas: ↑04 Nov 2025 10:15 Mina loen ka väga selektiivselt. Sõjauudiseid ei ava enam ammu, välispoliitikat loen välismeediast ja err-ist eesti siseuudiseid ja näiteks sotsiaalsetel teemadel artikleid. Igasugu klounidest tehtud uudisnupud jätavad mind külmaks, neid ma ei ava.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: augustikass ja 7 külalist