Jõulukaardid vägisi
-
Külaline
Jõulukaardid vägisi
Tuli mulle postasti ümbrik 10 kauni jõulukaardiga, mis olevat joonistatud kätetute inimeste poolt. Tagastama ei pea, kui neid ei taha, aga maksta võib nende eest. Kaardid muidu ilusad, mina aga jõulukaarte ammu enam ei saada. Ehk siiis mul lihtsalt pole nendega midagi teha. Kõik oleks nagu aus, ma ju ei pea nende eest maksma, aga ausalt öelda häirib mind selline müügivõte - tahan või ei taha, nüüd on mul tunne, et kasutan niigi õnnetuid puudega inimesi ära. On veel keegi selle toreda ümbriku saanud?
-
Külaline
See on väga vana võte, juba vähemalt 10-15 aastat tagasi saabusid sellised kaardipakid. Viska rahumeeli prügikasti. Ükski päris puudega inimene selliselt oma kaarte ei turusta.Guest kirjutas: ↑01 Nov 2025 14:29 Tuli mulle postasti ümbrik 10 kauni jõulukaardiga, mis olevat joonistatud kätetute inimeste poolt. Tagastama ei pea, kui neid ei taha, aga maksta võib nende eest. Kaardid muidu ilusad, mina aga jõulukaarte ammu enam ei saada. Ehk siiis mul lihtsalt pole nendega midagi teha. Kõik oleks nagu aus, ma ju ei pea nende eest maksma, aga ausalt öelda häirib mind selline müügivõte - tahan või ei taha, nüüd on mul tunne, et kasutan niigi õnnetuid puudega inimesi ära. On veel keegi selle toreda ümbriku saanud?
Need ümbrikud juba ammu liiguvad, viimastel aastatel pole ma küll saanud. Mina olen kaardid makulatuuri pannud ja ümbrikud endale jätnud. Tasuda ei kavatse, kuna pole tellinud ja mul neid vaja ei lähe.
-
Külaline
Milleks prügikasti visata. Seal ju kasulikku kraami ka, isegi kui kaarte ei saada. Pane postkasti peale, kes tahab võtab endale.
-
Külaline
Ja peale seda prügikasti, kui on paar kuud seal seisnud? Miks mitte kohe?Guest kirjutas: ↑01 Nov 2025 18:51 Milleks prügikasti visata. Seal ju kasulikku kraami ka, isegi kui kaarte ei saada. Pane postkasti peale, kes tahab võtab endale.
-
Külaline
Siis tõesti, kui ikka kellelgi mingit kasutust ei leia.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2025 19:45Ja peale seda prügikasti, kui on paar kuud seal seisnud?
-
Külaline
Mul on juba aastaid postkasti peal kleeps (Omnivast saab), et "ainult tellitud post". Mulle ei tule kunagi mingit jama postkasti.Guest kirjutas: ↑01 Nov 2025 14:29 On veel keegi selle toreda ümbriku saanud?
-
Külaline
Sellel ümbrikul on kenasti aadress peal, ei ole mingi suvaline reklaamsodi, mida lihtsalt järjest kastidesse pannakse.
-
Külaline
Aadress võib olla, aga kui sinu nime pole, siis on ta ju ikka reklaam. Ja kui nimi on, siis on küsimus, et kust nad selle said.Guest kirjutas: ↑02 Nov 2025 10:46Sellel ümbrikul on kenasti aadress peal, ei ole mingi suvaline reklaamsodi, mida lihtsalt järjest kastidesse pannakse.
-
Külaline
See näitab, et meil on piisavalt maksvaid lolle, et neid aina uuesti saata tasub.
-
Külaline
Selline müügivõte on tõesti vastik.
Ma saan aru, kui oleks pandud näit. kaubanduskeskuse koridori nähtavale kohale selgitava tekstiga: "Kui soovid, võta jõulukaart ja maksa nii palju, kui tahad puudega inimestele annetada." Väga hea! Kindlasti oleks inimesi, kes võtaks ja annetaks, mõni isegi heldelt.
Postkastidesse saatmine, et inimene kahvlisse panna, et oi, kui mulle juba saadeti, kuidas ma siis olen nii paha ja ei maksa, läheb juba liiga kaugele minu jaoks.
Ma saan aru, kui oleks pandud näit. kaubanduskeskuse koridori nähtavale kohale selgitava tekstiga: "Kui soovid, võta jõulukaart ja maksa nii palju, kui tahad puudega inimestele annetada." Väga hea! Kindlasti oleks inimesi, kes võtaks ja annetaks, mõni isegi heldelt.
Postkastidesse saatmine, et inimene kahvlisse panna, et oi, kui mulle juba saadeti, kuidas ma siis olen nii paha ja ei maksa, läheb juba liiga kaugele minu jaoks.
-
Külaline
Mina olen vist siis eriti tuim tükk. Võtan need kaardid postkastist ja viskan kohe trepikoja prügikorvi. Rohkem nende peale ei mõtle kui need 5 sekundit.
-
Külaline
Minu teada nii ei saa teha, iga turupinna eest tuleb maksta. Ei saa lihtsalt kaubanduskeskusesse oma müügipunkti üles panna, isegi mitte tasuta asjade jaoks.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 14:33Ma saan aru, kui oleks pandud näit. kaubanduskeskuse koridori nähtavale kohale selgitava tekstiga: "Kui soovid, võta jõulukaart ja maksa nii palju, kui tahad puudega inimestele annetada." Väga hea! Kindlasti oleks inimesi, kes võtaks ja annetaks, mõni isegi heldelt.
-
Külaline
Ma jälle mõtlen kuskohast nii eluvõõrad inimesed tulevad kes nii eluvõõraid soovitusi jagavad.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 14:33 Selline müügivõte on tõesti vastik.
-
Külaline
Heategevuslikud rahakogujad teevad kaubanduskeskuse omanikuga kokkuleppe, loomulikult, et tohib pinda kasutada.Guest kirjutas: ↑02 Nov 2025 15:30Ma jälle mõtlen kuskohast nii eluvõõrad inimesed tulevad kes nii eluvõõraid soovitusi jagavad.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 14:33 Selline müügivõte on tõesti vastik.
Ma ei mõelnudki luba küsimata millegi püstipanemist.
-
Külaline
?????????????Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 16:09Heategevuslikud rahakogujad teevad kaubanduskeskuse omanikuga kokkuleppe, loomulikult, et tohib pinda kasutada.Guest kirjutas: ↑02 Nov 2025 15:30Ma jälle mõtlen kuskohast nii eluvõõrad inimesed tulevad kes nii eluvõõraid soovitusi jagavad.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 14:33 Selline müügivõte on tõesti vastik.
Kuidas sa saad minna kellegi teise heategevuse asjaga minna omakorda ise jagama kuhugi kaubanduskeskusse....
Sa vist elad küll kusagil imedemaal, no nii eluvõõras jutt. Sa vist ei ole inimeste ega päris elus ammu enam osalenud.
-
Külaline
Sa vist ei saanud mõttest aru - see, kes algselt need kaardipakid teele paneb, võiks neid mitte postitada vaid kaubanduskeskuses jagada. Mitte need inimesed, kes need saanud on.Guest kirjutas: ↑02 Nov 2025 16:12?????????????Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 16:09Heategevuslikud rahakogujad teevad kaubanduskeskuse omanikuga kokkuleppe, loomulikult, et tohib pinda kasutada.Guest kirjutas: ↑02 Nov 2025 15:30
Ma jälle mõtlen kuskohast nii eluvõõrad inimesed tulevad kes nii eluvõõraid soovitusi jagavad.
Kuidas sa saad minna kellegi teise heategevuse asjaga minna omakorda ise jagama kuhugi kaubanduskeskusse....
Sa vist elad küll kusagil imedemaal, no nii eluvõõras jutt. Sa vist ei ole inimeste ega päris elus ammu enam osalenud.
-
Külaline
Miks sa sellest siin räägid? Jaga oma mõtteid nende endiga. Sa vist lampi toodad teemasid ja siis lampi annad ise enda teemades nõu.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 16:22Sa vist ei saanud mõttest aru - see, kes algselt need kaardipakid teele paneb, võiks neid mitte postitada vaid kaubanduskeskuses jagada. Mitte need inimesed, kes need saanud on.Guest kirjutas: ↑02 Nov 2025 16:12?????????????Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 16:09
Heategevuslikud rahakogujad teevad kaubanduskeskuse omanikuga kokkuleppe, loomulikult, et tohib pinda kasutada.
Kui sa ei soovi oma postkasti reklaami, siis võtad teed Omnivasse avalduse ja postkasti ei panda enam midagi peale tellitu.
-
Külaline
Lihtsalt tunnista, et asjale pihta ei saanud siin sina. Ja hakkasid selle peale veel plõksima. Teine lihtsalt arutles ja pakkus võimalikke lahendusi.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2025 16:56Miks sa sellest siin räägid? Jaga oma mõtteid nende endiga. Sa vist lampi toodad teemasid ja siis lampi annad ise enda teemades nõu.
Kui sa ei soovi oma postkasti reklaami, siis võtad teed Omnivasse avalduse ja postkasti ei panda enam midagi peale tellitu.
Lisaks on sul eriti naiivne arusaam Omniva suutlikkusest. Ma nt ei saanud venekeelse Столица järjekindlalt oma postkasti sokutamisest lahti ei nende toimetusse ega mitu korda Omnivasse pöördumise järel. Alles siis lõppes, kui see ajaleht üldse ära kaotati.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist