Kõige ilusam ja valusam asi, mida sulle öeldud on.
-
Külaline
Kõige ilusam ja valusam asi, mida sulle öeldud on.
Mis on kõige valusam/inetum asi, mis teile öeldud on?
Ei pea üldse selgitama, kas see peab paikka ka või ei. Ja kui keegi nokkima hakkab, et a'la ise oledki süüdi, siis võiks selle tähelepanuta jätte.
Ja mis on kõige ilusam asi?
Minu enda kõige valusam asi, mida eks ütles, on see, et kui ma raskelt haigeks jäin, et ma olen selle ära teeninud. Ta arvas, et ma teesklen.
Ja kõige ilusam asi: sõber tänas, et ma üleüldse olemas olen. See oli nii südantsoojendav kuulda.
Ei pea üldse selgitama, kas see peab paikka ka või ei. Ja kui keegi nokkima hakkab, et a'la ise oledki süüdi, siis võiks selle tähelepanuta jätte.
Ja mis on kõige ilusam asi?
Minu enda kõige valusam asi, mida eks ütles, on see, et kui ma raskelt haigeks jäin, et ma olen selle ära teeninud. Ta arvas, et ma teesklen.
Ja kõige ilusam asi: sõber tänas, et ma üleüldse olemas olen. See oli nii südantsoojendav kuulda.
-
Külaline
Meenub üks valus kommentaar mu eksilt enne meie lahku minekut, kui ta ütles, et olen halb ema ja naine. Need sõnad läksid tookord ikka väga hinge ja tegid pikalt haiget.
Minu sõbrad ja abikaasa on mulle öelnud väga palju ilusaid sõnu, aga enim hindan, et mind peetakse heaks kuulajaks.
Minu sõbrad ja abikaasa on mulle öelnud väga palju ilusaid sõnu, aga enim hindan, et mind peetakse heaks kuulajaks.
-
Külaline
kõige ilusam on, kui mu mees ütleb, et ta mind armastab.
erilisi inetusi pole ma südamesse võtnud ega meelde jätnud. haiget saavad teha ainult tõeliselt lähedased inimesed ja nemad ei tee.
erilisi inetusi pole ma südamesse võtnud ega meelde jätnud. haiget saavad teha ainult tõeliselt lähedased inimesed ja nemad ei tee.
-
Külaline
eks oma lähedased on öelnud ikka palju ilusaid asju, aga väga meeldejäävad on olnud sellised võõrastelt lambist saadud kommentaarid.
On tuldud tänaval juurde ja öeldud, et mul on maailma kõige ilusamad jalad. Meesterahvas ütles, lihtsalt nentis ega löönud külge - läks kohe oma teed.
Kunagi taksojuht ütles, et mul on väga inetu silmameik ja ma ei tohiks mingil juhul sellist värvi kasutada. Olin siis mingi 16-17 ja meigitud valge lauvärviga...
On tuldud tänaval juurde ja öeldud, et mul on maailma kõige ilusamad jalad. Meesterahvas ütles, lihtsalt nentis ega löönud külge - läks kohe oma teed.
Kunagi taksojuht ütles, et mul on väga inetu silmameik ja ma ei tohiks mingil juhul sellist värvi kasutada. Olin siis mingi 16-17 ja meigitud valge lauvärviga...
-
Külaline
Ühe tüli käigus ütles laste isa, et litsid on tuhat korda paremad kui mina.
Hiljem ütles, et see ei vasta tõele ja oli lihtsalt vihahoos öeldud. Minu jaoks on aga asju, mida ei öelda ka kõige suuremas vihahoos.
Minu enesehinnang sellest ütlusest kannatada ei saanud, sest ma ise tean, mis ma olen või ei ole. Aga meie suhe laste isaga on tänu sellele lausele jäädavalt muutunud.
Ilusaid asju on mulle ka öeldud. Hilisemas vanuses on mõned mu nooruspõlve peikad öelnud, et ma olin noorena ikka kuradi ilus tüdruk. Et nüüd ikka ka olen ilus, kui olen juba vanem, aga nooruses olin olnud uskumatult ilus ja seksikas.
Ilusatest asjadest veel - mulle on mitu meest armastust avaldanud. Gümnaasiumiaegne kallim ütles mulle mitu aastakümmet hiljem, klassikokkutulekul (vahepeal me ei olnud kohtunud), et tema elus on olnud kaks ülierilist (heas mõttes) naist. Üks tema eksabikaasa ja teine mina. Et rohkem selliseid naisi ta oma elus ei ole kohanud. Ehkki tal on meeletu tutvusringkond ning ilmselt on tal naisi jalaga segada. Vot see viimane tõstis mind küll kõrvust, sest ta on tegelikult väga äge mees.
Hiljem ütles, et see ei vasta tõele ja oli lihtsalt vihahoos öeldud. Minu jaoks on aga asju, mida ei öelda ka kõige suuremas vihahoos.
Minu enesehinnang sellest ütlusest kannatada ei saanud, sest ma ise tean, mis ma olen või ei ole. Aga meie suhe laste isaga on tänu sellele lausele jäädavalt muutunud.
Ilusaid asju on mulle ka öeldud. Hilisemas vanuses on mõned mu nooruspõlve peikad öelnud, et ma olin noorena ikka kuradi ilus tüdruk. Et nüüd ikka ka olen ilus, kui olen juba vanem, aga nooruses olin olnud uskumatult ilus ja seksikas.
Ilusatest asjadest veel - mulle on mitu meest armastust avaldanud. Gümnaasiumiaegne kallim ütles mulle mitu aastakümmet hiljem, klassikokkutulekul (vahepeal me ei olnud kohtunud), et tema elus on olnud kaks ülierilist (heas mõttes) naist. Üks tema eksabikaasa ja teine mina. Et rohkem selliseid naisi ta oma elus ei ole kohanud. Ehkki tal on meeletu tutvusringkond ning ilmselt on tal naisi jalaga segada. Vot see viimane tõstis mind küll kõrvust, sest ta on tegelikult väga äge mees.
-
Külaline
Kõige valusam oli, kui mu lapse isa ja kauaaegne abikaasa ütles, et tema on nüüd leidnud tõelise hingesugulase, midagi sellist pole ta oma elus veel tundnud ja jätab mind maha. Viimati solvas mind mingi Rimi fuajees olev müügimees, kes küsis, et kas kogun veel pensionit või enam mitte. Ma olen 40, tema arust olen siis pensionär. Olengi nüüd märganud, et need LHV müügimehed olid väga head suhtlejad, aga nüüd on ilmunud mingid ülbikud, kes mõnikord vahivad sulle otsa, et seda ma ei võta ohvriks ja siis pöörduvad jumala ebaviisakalt. Kuidas sellised midagi müüvad, ei saa aru.
Hästi ütles just üks kolleeg, kes tuli ütlema, et olen kõige normaalsem kolleeg, et alati oskan ta maha rahustada ja olen toeks. Poeg on väga palju ilusaid asju öelnud, et olen hea ema. Meestega pole väga vedanud, ei ole mingeid suuri armastuslugusid välja tuua. Lapse isagi tõmbas meie suhtele vee peale. Kuigi selle suure armastusega oli koos vaid kolm aastat ja nüüd on üksi.
Hästi ütles just üks kolleeg, kes tuli ütlema, et olen kõige normaalsem kolleeg, et alati oskan ta maha rahustada ja olen toeks. Poeg on väga palju ilusaid asju öelnud, et olen hea ema. Meestega pole väga vedanud, ei ole mingeid suuri armastuslugusid välja tuua. Lapse isagi tõmbas meie suhtele vee peale. Kuigi selle suure armastusega oli koos vaid kolm aastat ja nüüd on üksi.
-
Külaline
Selge siis, see mees pole järelikult mind kunagi näinud.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 16:18On tuldud tänaval juurde ja öeldud, et mul on maailma kõige ilusamad jalad. Meesterahvas ütles, lihtsalt nentis ega löönud külge - läks kohe oma teed.
-
Külaline
Näita oma jalguKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 12:06Selge siis, see mees pole järelikult mind kunagi näinud.
-
Külaline
Eriti ilusatele tüdrukutele pannakse käsi peale, nii on. Nii et väga tõsiselt ma seda just ei võtaks, aga meeldiv ikka.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 23:55 Ühe tüli käigus ütles laste isa, et litsid on tuhat korda paremad kui mina.
-
Külaline
Ilmselgelt ei mõelnud ta, et oled pensionär. Küsimus oli selles, kas sul II sammas alles või võtsid välja.Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 07:16 Viimati solvas mind mingi Rimi fuajees olev müügimees, kes küsis, et kas kogun veel pensionit või enam mitte. Ma olen 40, tema arust olen siis pensionär. Olengi nüüd märganud, et need LHV müügimehed olid väga head suhtlejad, aga nüüd on ilmunud mingid ülbikud, kes mõnikord vahivad sulle otsa, et seda ma ei võta ohvriks ja siis pöörduvad jumala ebaviisakalt. Kuidas sellised midagi müüvad, ei saa aru.
Minult on need pensioni müügimehed sama küsinud, olen ka 40ndate alguses. Pole pähegi tulnud solvuda
-
Külaline
Aga alles 10 aasta pärast saab praegu uuesti koguma hakata kui võtsid raha välja?
-
Külaline
Assoo, ma mõtlesin, et pensionäriks peeti, sellepärast küsiti, et kas veel kogun.Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 21:02Ilmselgelt ei mõelnud ta, et oled pensionär. Küsimus oli selles, kas sul II sammas alles või võtsid välja.Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 07:16 Viimati solvas mind mingi Rimi fuajees olev müügimees, kes küsis, et kas kogun veel pensionit või enam mitte. Ma olen 40, tema arust olen siis pensionär. Olengi nüüd märganud, et need LHV müügimehed olid väga head suhtlejad, aga nüüd on ilmunud mingid ülbikud, kes mõnikord vahivad sulle otsa, et seda ma ei võta ohvriks ja siis pöörduvad jumala ebaviisakalt. Kuidas sellised midagi müüvad, ei saa aru.
Minult on need pensioni müügimehed sama küsinud, olen ka 40ndate alguses. Pole pähegi tulnud solvuda.
-
Külaline
Miks sa arvad, et mulle kätt peale ei pandud?Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 17:50Eriti ilusatele tüdrukutele pannakse käsi peale, nii on. Nii et väga tõsiselt ma seda just ei võtaks, aga meeldiv ikka.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 23:55 Ühe tüli käigus ütles laste isa, et litsid on tuhat korda paremad kui mina.
-
Külaline
Tahtsin täpselt sama kommentaari kirjutada. Et inimene eeldas, et oled II samba katkestanud, mitte seda, et oled juba pensionieas.Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 21:02Ilmselgelt ei mõelnud ta, et oled pensionär. Küsimus oli selles, kas sul II sammas alles või võtsid välja.Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 07:16 Viimati solvas mind mingi Rimi fuajees olev müügimees, kes küsis, et kas kogun veel pensionit või enam mitte. Ma olen 40, tema arust olen siis pensionär. Olengi nüüd märganud, et need LHV müügimehed olid väga head suhtlejad, aga nüüd on ilmunud mingid ülbikud, kes mõnikord vahivad sulle otsa, et seda ma ei võta ohvriks ja siis pöörduvad jumala ebaviisakalt. Kuidas sellised midagi müüvad, ei saa aru.
Minult on need pensioni müügimehed sama küsinud, olen ka 40ndate alguses. Pole pähegi tulnud solvuda.
-
Külaline
Ilusad ja arukad tüdrukud ei lase endale kätt peale panna. Nemad valivad ise, kellele käsi peale panna.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 21:49Miks sa arvad, et mulle kätt peale ei pandud?Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 17:50Eriti ilusatele tüdrukutele pannakse käsi peale, nii on. Nii et väga tõsiselt ma seda just ei võtaks, aga meeldiv ikka.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 23:55 Ühe tüli käigus ütles laste isa, et litsid on tuhat korda paremad kui mina.
-
Külaline
JahKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 21:10 Aga alles 10 aasta pärast saab praegu uuesti koguma hakata kui võtsid raha välja?
-
Külaline
See ei tasu enam ära, kui keskeas võeti raha välja. Olen lugenud, et nad soovivad seda aega lühendada 5 aastale.
-
Külaline
No, ma valisingi mehe nende meeste seast, kes olid mulle silma peale pannud.Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 21:51Ilusad ja arukad tüdrukud ei lase endale kätt peale panna. Nemad valivad ise, kellele käsi peale panna.
Revolver, sina või?
-
Külaline
ära loodagi, revolver ennast juba ei tülita sinusugustega,Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 23:28No, ma valisingi mehe nende meeste seast, kes olid mulle silma peale pannud.
Revolver, sina või?
-
Külaline
Ongi see õudne vanamees tagasi. Igas teemas räuskab ja purskab oma kibestumist sinna ja tänna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: libakägu ja 9 külalist