Ma ei ole peaaegu kunagi närvis, elu on ilus ning iga päev puhas kingitus.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:2955 aastasena oled sa koguaeg närvis.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:27Mingi Egalitaarist troll ulub mööda foorumit ja süüdistab teisi enda kiusamises, kui tegelikult kiusab tema hoopis teisi. Ma ei põleta oma peas mitte midagi, mul on kokkuvõttes siinsetest toladest ükskõik. Ma ei lähe närvi ega traumeeri end mitte mingil moel.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:11
Kuidas sa suudad nii tühiste asjadega pidevalt tülitseda ja jageleda? Iga sellise postitusega põletad enda ajus ära 1000 neuronit ja lõpuks oled dementne.
Palju selline kell maksab
-
Külaline
-
Külaline
Sõõrumaa elas kunagi Hispaanias, oli mingi saade tema kodust seal. Ferrarid jne olid tal õue peal, aga hiljem ta müüs kõik ära ja kolis Eesti elama. Ta ütles et ta ei sõitnud nende Ferrarite ja Porchedega mitte kusagil. Ta neid naisi saab niisamagi, pole seda noore mehe edevust vaja. 100K liisitud auto ongi mõistlik, saab iga paari aasta pärast välja vahetada. Ei pea müüma ja mässama sellega.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:23Järelikult on Sõõrukas vaene, kuna sõidab liisitud 100K autoga?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 16:09Ei ma ei arva, et raha peaks niisama kontol seisma.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 15:21Kas sa päriselt arvad, et inimesed hoiavad pangakontol niisama raha? Täiesti mõttetu. Arvad, et Sõõrukal on mingi sada tonni lihtsalt seismas?
Sõõrukal hea kui tal niipaljugi on, et poest süüa osta.
-
Külaline
No mida sa siis ulud siin foorumites nagu tühi tuul?Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:27mul on kokkuvõttes siinsetest toladest ükskõik.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:11Kuidas sa suudad nii tühiste asjadega pidevalt tülitseda ja jageleda? Iga sellise postitusega põletad enda ajus ära 1000 neuronit ja lõpuks oled dementne.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:06
Kuidas palun? Sa ütled, et ma süüdistan kedagi valetamises, paned mulle sellest tõendeid, mis omakorda näitavad, et sellist asja pole siiski keegi väitnud ja valetad hoopis sina. Ära manipuleeri ja süüdista teisi trollimises. Mis sul ometi viga on? Loe oma kommentaar üle ja vaata, kes siin troll on ja see pole kindlasti mina.
-
Külaline
Ja seda igapäevast kingitust raiskad siin trollimisele?Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:34Ma ei ole peaaegu kunagi närvis, elu on ilus ning iga päev puhas kingitus.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:2955 aastasena oled sa koguaeg närvis.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:27
Mingi Egalitaarist troll ulub mööda foorumit ja süüdistab teisi enda kiusamises, kui tegelikult kiusab tema hoopis teisi. Ma ei põleta oma peas mitte midagi, mul on kokkuvõttes siinsetest toladest ükskõik. Ma ei lähe närvi ega traumeeri end mitte mingil moel.
-
Külaline
Teengi. Siin saab teistsugust elu näha ja kuulda, mida mujal ei näe. Hoian end jätkuvalt kursis. Mul on aega nii palju, et saan teha mida iganes soovin ja millal soovin.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 16:10Ja seda igapäevast kingitust raiskad siin trollimisele?Vaeseke. Kui oma aega väärtustad siis tee midagi mõistlikku.
-
Külaline
Egalitaari anonüümne kuri pool
-
Külaline
Vabandust, aga jubedalt kriibib silma.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:42hiljem ta müüs kõik ära ja kolis Eesti elama.
-
Külaline
Mingis teemas tuli välja, et tal haridust pole.
-
Külaline
Sul käivad ka mingi luulud peal , igal pool näed kedagi egalitaari
-
Külaline
Kellel?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 17:52Mingis teemas tuli välja, et tal haridust pole.
-
Külaline
Sõõrumaal vist?
-
Külaline
Urmas Sõõrumaa
Ta on lõpetanud Hageri algkooli ja Kohila Keskkooli. 1980. aastal lõpetas ta Tallinna Ehitus- ja Mehaanikatehnikumi autode tehnilise teenindamise ja remondi erialal[1] ja 2000. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduskonna.
-
Külaline
Ahsoo, alles sajandivahetusel sai siis kõrghariduse. Mida tal ilmselt kunagi vaja pole läinud.Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 20:25Urmas Sõõrumaa
Ta on lõpetanud Hageri algkooli ja Kohila Keskkooli. 1980. aastal lõpetas ta Tallinna Ehitus- ja Mehaanikatehnikumi autode tehnilise teenindamise ja remondi erialal[1] ja 2000. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduskonna.
-
Külaline
Mina ei saa aru, miks need autod siis vaja osta oli?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:42Sõõrumaa elas kunagi Hispaanias, oli mingi saade tema kodust seal. Ferrarid jne olid tal õue peal, aga hiljem ta müüs kõik ära ja kolis Eesti elama. Ta ütles et ta ei sõitnud nende Ferrarite ja Porchedega mitte kusagil. Ta neid naisi saab niisamagi, pole seda noore mehe edevust vaja. 100K liisitud auto ongi mõistlik, saab iga paari aasta pärast välja vahetada. Ei pea müüma ja mässama sellega.
Kekutamiseks ja näitamiseks?
Või on see omamoodi investeering, et raha lihtsalt arvel ei seisa? Auto salongiat välja sõites ju kaotab hoopis väärtust...
-
Külaline
Algul lööb rikkus pähe, nagu siin ühel kes arvab, et kallid asjad on head ja et ta on rikas ja arvab, et mõtleb nagu rikas.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 22:18Mina ei saa aru, miks need autod siis vaja osta oli?
-
Külaline
Sõõrumaa ei ole ju üldse rikas mees, vara ca 160 miljonit eurot, täna. See saade oli pealtnägijas mingi nullindatel, siis tal ehk oli vara mingi 50 miljonit. Eks iga mees tahab korra Ferrariga sõita. Linnamäe on temast palju palju rikkam, ka see Hans Luik.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 22:18Mina ei saa aru, miks need autod siis vaja osta oli?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:42Sõõrumaa elas kunagi Hispaanias, oli mingi saade tema kodust seal. Ferrarid jne olid tal õue peal, aga hiljem ta müüs kõik ära ja kolis Eesti elama. Ta ütles et ta ei sõitnud nende Ferrarite ja Porchedega mitte kusagil. Ta neid naisi saab niisamagi, pole seda noore mehe edevust vaja. 100K liisitud auto ongi mõistlik, saab iga paari aasta pärast välja vahetada. Ei pea müüma ja mässama sellega.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:23
Järelikult on Sõõrukas vaene, kuna sõidab liisitud 100K autoga?
Või on see omamoodi investeering, et raha lihtsalt arvel ei seisa? Auto salongiat välja sõites ju kaotab hoopis väärtust...
Ferraritega on selline lugu, et selleks et osta rariteetne masin, tuleb osta 5-6 lambi Ferrarit. See on ametlik politiika.
-
Külaline
kapasiteet??Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:35Sina mine loe enda tasemele sobivaid teemasid, raha ja asjad pole sinu kapasiteet, ära neid loe.
-
Külaline
Sain naerda!
-
Külaline
Mis see sinu asi on, sa kade ja rumal inimene? Sina käid võib-olla tasuta küla rahvateatris, temale meeldivad autod. Igal oma hobi ja lõbu.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 22:18Mina ei saa aru, miks need autod siis vaja osta oli?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:42Sõõrumaa elas kunagi Hispaanias, oli mingi saade tema kodust seal. Ferrarid jne olid tal õue peal, aga hiljem ta müüs kõik ära ja kolis Eesti elama. Ta ütles et ta ei sõitnud nende Ferrarite ja Porchedega mitte kusagil. Ta neid naisi saab niisamagi, pole seda noore mehe edevust vaja. 100K liisitud auto ongi mõistlik, saab iga paari aasta pärast välja vahetada. Ei pea müüma ja mässama sellega.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:23
Järelikult on Sõõrukas vaene, kuna sõidab liisitud 100K autoga?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 7 külalist