No ma ei tea, suurendasin pilti lähemaks uurimiseks ja minu meelest on see ekraan ikka konkreetselt must, mitte varjus. Ja krooniga nutikellasi on ju küll, kuigi täpselt sellise "bezel"-iga mul pähe ei tule...Egalitaar kirjutas: ↑27 Okt 2025 10:37On küll Rolex. Vaata üleskeeramisnuppu ja võrdle Rolex versioonidega. Osuteid pole näha, sest pildi kvaliteet on halb, ja valgus sinna ei lange. Miks peaks nutikellal kellakroon olema?
Palju selline kell maksab
Noh, hästi siis, võib olla ka Rolexit meenutav nutikell. Nutikell ületab, IMO, igal ajal mingi rataste ja võllidega instrumendikolja kirjutas: ↑27 Okt 2025 18:27No ma ei tea, suurendasin pilti lähemaks uurimiseks ja minu meelest on see ekraan ikka konkreetselt must, mitte varjus. Ja krooniga nutikellasi on ju küll, kuigi täpselt sellise "bezel"-iga mul pähe ei tule...
-
Külaline
Jälle nii palju jama kellegi rikkuse või vaesuse kohta. Ilge mõttetu ärplemine käib.
-
Külaline
Oled sina alles tüütu!Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 23:59 Jälle nii palju jama kellegi rikkuse või vaesuse kohta. Ilge mõttetu ärplemine käib.
-
Külaline
Kas sa oled kade või on sul olematu enesehinnang?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 23:59 Jälle nii palju jama kellegi rikkuse või vaesuse kohta. Ilge mõttetu ärplemine käib.
-
Külaline
???
-
Külaline
Ärplemise plära ja isegi sellist sõna üks terve enesehinnanguga inimene ei kasuta. Ta ei paneks tähelegi, kui keegi midagi rahast räägib, sest raha on igapäevane elu osa ja sellest rääkida väga okei.
-
Külaline
Keegi ei viitsi seda lugeda. Ei huvita.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 22:53Ärplemise plära ja isegi sellist sõna üks terve enesehinnanguga inimene ei kasuta. Ta ei paneks tähelegi, kui keegi midagi rahast räägib, sest raha on igapäevane elu osa ja sellest rääkida väga okei.
-
Külaline
Kas sind sunnib keegi lugema? Ma ei mängi muide ka pissi-ja kakamänge. Aga sina?
-
Külaline
Rahast rääkimine on küll okei, aga mitte sellises võtmes, et ei tea, palju tema kell maksab ja siis mõni kukub ärplema, et ikka 50 000 maksab normaalne kell. See on täielik Ida-Euroopa tüüpi ärplemine, kus tõelisest rikkusest ei tea inimesed midagi, küll aga on hulgaliselt mingeid hüppajaid.Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 22:53Ärplemise plära ja isegi sellist sõna üks terve enesehinnanguga inimene ei kasuta. Ta ei paneks tähelegi, kui keegi midagi rahast räägib, sest raha on igapäevane elu osa ja sellest rääkida väga okei.
-
Külaline
Mina ei näinud, et et keegi midagi sellist ütles, et normaalne kell maksab ikka 50 tuhat. Sinusuguste pihtasaanud inimeste komme on utreerida ja valetada. Sina mine loe enda tasemele sobivaid teemasid, raha ja asjad pole sinu kapasiteet, ära neid loe. Keegi pole sind korrapidajaks palganud.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:10Rahast rääkimine on küll okei, aga mitte sellises võtmes, et ei tea, palju tema kell maksab ja siis mõni kukub ärplema, et ikka 50 000 maksab normaalne kell. See on täielik Ida-Euroopa tüüpi ärplemine, kus tõelisest rikkusest ei tea inimesed midagi, küll aga on hulgaliselt mingeid hüppajaid.
Varasem kommetaar: "Mis teil viga on? Mingi vaeste eri? Peab ikka peast padukade olema, et mingit suvapilti jõllitada ja sealt mingi kell leidaGuest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:35Mina ei näinud, et et keegi midagi sellist ütles, et normaalne kell maksab ikka 50 tuhat. Sinusuguste pihtasaanud inimeste komme on utreerida ja valetada. Sina mine loe enda tasemele sobivaid teemasid, raha ja asjad pole sinu kapasiteet, ära neid loe. Keegi pole sind korrapidajaks palganud.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:10Rahast rääkimine on küll okei, aga mitte sellises võtmes, et ei tea, palju tema kell maksab ja siis mõni kukub ärplema, et ikka 50 000 maksab normaalne kell. See on täielik Ida-Euroopa tüüpi ärplemine, kus tõelisest rikkusest ei tea inimesed midagi, küll aga on hulgaliselt mingeid hüppajaid.Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 22:53
Ärplemise plära ja isegi sellist sõna üks terve enesehinnanguga inimene ei kasuta. Ta ei paneks tähelegi, kui keegi midagi rahast räägib, sest raha on igapäevane elu osa ja sellest rääkida väga okei.
Loe ikka hoolikalt mida on kirjutatud enne kui kedagi valetamises süüdistama hakkad.
-
Külaline
Rolexil ei tundu olema täiesti süsimusta klaasiga kella. Võib mingi digikell olla. Näiteks Samsung Galaxy vmsEgalitaar kirjutas: ↑27 Okt 2025 10:37On küll Rolex. Vaata üleskeeramisnuppu ja võrdle Rolex versioonidega. Osuteid pole näha, sest pildi kvaliteet on halb, ja valgus sinna ei lange. Miks peaks nutikellal kellakroon olema?
-
Külaline
Nii. Hästi rahulikult nüüd püüan sulle vastata. Kus selles lõimes on jutt 50 tuhandesest kellast?Egalitaar kirjutas: ↑29 Okt 2025 17:33Varasem kommetaar: "Mis teil viga on? Mingi vaeste eri? Peab ikka peast padukade olema, et mingit suvapilti jõllitada ja sealt mingi kell leidaGuest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:35Mina ei näinud, et et keegi midagi sellist ütles, et normaalne kell maksab ikka 50 tuhat. Sinusuguste pihtasaanud inimeste komme on utreerida ja valetada. Sina mine loe enda tasemele sobivaid teemasid, raha ja asjad pole sinu kapasiteet, ära neid loe. Keegi pole sind korrapidajaks palganud.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:10
Rahast rääkimine on küll okei, aga mitte sellises võtmes, et ei tea, palju tema kell maksab ja siis mõni kukub ärplema, et ikka 50 000 maksab normaalne kell. See on täielik Ida-Euroopa tüüpi ärplemine, kus tõelisest rikkusest ei tea inimesed midagi, küll aga on hulgaliselt mingeid hüppajaid.Suvaline keskmine kell maksab tänapäeva Eestis 5K-10K."
Loe ikka hoolikalt mida on kirjutatud enne kui kedagi valetamises süüdistama hakkad.
Jumal sa näed ja ei mürista. Pehmo jälle lappes. Vähe sellest-valetab ja manipuleerib.
-
Külaline
Ootan Egalitaarilt vastust.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 19:03Nii. Hästi rahulikult nüüd püüan sulle vastata. Kus selles lõimes on jutt 50 tuhandesest kellast?Egalitaar kirjutas: ↑29 Okt 2025 17:33Varasem kommetaar: "Mis teil viga on? Mingi vaeste eri? Peab ikka peast padukade olema, et mingit suvapilti jõllitada ja sealt mingi kell leidaGuest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:35
Mina ei näinud, et et keegi midagi sellist ütles, et normaalne kell maksab ikka 50 tuhat. Sinusuguste pihtasaanud inimeste komme on utreerida ja valetada. Sina mine loe enda tasemele sobivaid teemasid, raha ja asjad pole sinu kapasiteet, ära neid loe. Keegi pole sind korrapidajaks palganud.Suvaline keskmine kell maksab tänapäeva Eestis 5K-10K."
Jumal sa näed ja ei mürista. Pehmo jälle lappes. Vähe sellest-valetab ja manipuleerib.
Sa lõpeta parem oma teadlikult trollivate kommentaaridega foorumi õrritamine.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:05Ootan Egalitaarilt vastust.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 19:03Nii. Hästi rahulikult nüüd püüan sulle vastata. Kus selles lõimes on jutt 50 tuhandesest kellast?Egalitaar kirjutas: ↑29 Okt 2025 17:33
Varasem kommetaar: "Mis teil viga on? Mingi vaeste eri? Peab ikka peast padukade olema, et mingit suvapilti jõllitada ja sealt mingi kell leidaSuvaline keskmine kell maksab tänapäeva Eestis 5K-10K."
-
Külaline
Kuidas palun? Sa ütled, et ma süüdistan kedagi valetamises, paned mulle sellest tõendeid, mis omakorda näitavad, et sellist asja pole siiski keegi väitnud ja valetad hoopis sina. Ära manipuleeri ja süüdista teisi trollimises. Mis sul ometi viga on? Loe oma kommentaar üle ja vaata, kes siin troll on ja see pole kindlasti mina.
-
Külaline
Kuidas sa suudad nii tühiste asjadega pidevalt tülitseda ja jageleda? Iga sellise postitusega põletad enda ajus ära 1000 neuronit ja lõpuks oled dementne.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:06Kuidas palun? Sa ütled, et ma süüdistan kedagi valetamises, paned mulle sellest tõendeid, mis omakorda näitavad, et sellist asja pole siiski keegi väitnud ja valetad hoopis sina. Ära manipuleeri ja süüdista teisi trollimises. Mis sul ometi viga on? Loe oma kommentaar üle ja vaata, kes siin troll on ja see pole kindlasti mina.
-
Külaline
Mingi Egalitaarist troll ulub mööda foorumit ja süüdistab teisi enda kiusamises, kui tegelikult kiusab tema hoopis teisi. Ma ei põleta oma peas mitte midagi, mul on kokkuvõttes siinsetest toladest ükskõik. Ma ei lähe närvi ega traumeeri end mitte mingil moel.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:11Kuidas sa suudad nii tühiste asjadega pidevalt tülitseda ja jageleda? Iga sellise postitusega põletad enda ajus ära 1000 neuronit ja lõpuks oled dementne.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:06Kuidas palun? Sa ütled, et ma süüdistan kedagi valetamises, paned mulle sellest tõendeid, mis omakorda näitavad, et sellist asja pole siiski keegi väitnud ja valetad hoopis sina. Ära manipuleeri ja süüdista teisi trollimises. Mis sul ometi viga on? Loe oma kommentaar üle ja vaata, kes siin troll on ja see pole kindlasti mina.
-
Külaline
55 aastasena oled sa koguaeg närvis.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:27Mingi Egalitaarist troll ulub mööda foorumit ja süüdistab teisi enda kiusamises, kui tegelikult kiusab tema hoopis teisi. Ma ei põleta oma peas mitte midagi, mul on kokkuvõttes siinsetest toladest ükskõik. Ma ei lähe närvi ega traumeeri end mitte mingil moel.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:11Kuidas sa suudad nii tühiste asjadega pidevalt tülitseda ja jageleda? Iga sellise postitusega põletad enda ajus ära 1000 neuronit ja lõpuks oled dementne.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 15:06
Kuidas palun? Sa ütled, et ma süüdistan kedagi valetamises, paned mulle sellest tõendeid, mis omakorda näitavad, et sellist asja pole siiski keegi väitnud ja valetad hoopis sina. Ära manipuleeri ja süüdista teisi trollimises. Mis sul ometi viga on? Loe oma kommentaar üle ja vaata, kes siin troll on ja see pole kindlasti mina.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Kirile, Triibu ja 9 külalist