Grete Kuld

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 27 Okt 2025 23:41 P S Täitsa kummaline, et sina tead, mida mina teistes teemades "süstemaatiliselt" levitan.
Paanika algas või? Kust ta küll teab? Ei teagi, aga arvan. Saad aru, su järjekindel moonutamistest, valeväidetest ning rumalast põikpäisusest kubisev agressiivne tekst on lihtsalt väga ära tuntav. Ja isegi kui ma peaksin eksima ning siin on mitmed sinuga sarnase stiiliga postitajad, siis vahet pole, sel juhul ma olen teie kõigi halb unenägu lihtsalt ja juhin kõikjal, kus silma jääb, tähelepanu teie valedele ja kiusule.
Mingi isehakanud korrapidaja on siin või?
See on lihtsalt nii hale, kui ennast laigitakse (eriti veel, kui see ainsaks laigiks jääbki). Tee seda siis vähemalt arukalt, nii et pole aru saada, et sa ise ennast laigid. Või noh, kui soovid edasi hale olla, siis anna tuld.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Okt 2025 22:13
Guest kirjutas: 27 Okt 2025 21:47
Guest kirjutas: 27 Okt 2025 21:23 No tohoh, ise ju äsja pakkusid viidet teemale, juba meelest läinud? Kiiresti-kiiresti tabletikarbi järele.
Mul ei ole kombeks teemade pealkirju pähe õppida, seega ei saa sulle öelda teema pealkirja. Pereelu all olid eelmisel nädalal korraga kaks petmisteemalist lõime. Küllap ise tead seda väga hästi.
Oleksid võinud kohe, oma esimeses kommentaaris öelda, et tulid teemasse trollima. Siis ei oleks hakanud vastamisega vaeva nägema. Loodan, et keegi teine ka ei tee seda.
Sa nägid VAEVA mulle vastamisega? Huvitav, mina nägin vaeva SULLE vastamisega, sinu valedele viitamisega. Mina ei trolli. Ma ei talu seda, kui keegi (kas üks või enam siinse foorumi asukaist) hakkab mingis teemas moonutama teksti, mida teises teemas räägitud. Sina oled selle käekirja võimas esindaja. Seejärel teeb süütu näo ja ohhetab, kuidas teda nüüd kiusati. Tegelikult on kõik vastupidi, sina oled kiusaja ja mina sinu halb unenägu - keegi, kes ei lase sul teisi kiusata. Selles teemas ei räägitud midagi sellist, et naised ei tohi maha jätta, et petmine tuleb andestada, eriti mehele. Mine tuleta meelde, mis seal räägiti - täiesti sootult oli jutuks, et kui muidu on suhe hea, siis on mõnikord hea mõte üks kord andestada.
Lugesin ka seda teemat. Jah, ainus asi, et selles teemas ei ütelnud petetud naine mitte kuskil, et suhe oli super või et petmine toimus üks kord. Selle asjaolu mõtlesid mõnitajad ja halvustajad ise juurde.

Ehk siis mingi seltskond hakkas mingit oma teemat aretama millestki, mida ei olnud üldse kirjutatud. Samal ajal asjaosalist halvustades ja mutta tampides.

Ja üldine vaib oli ikka selline, et mis see petmine siis nii väga ära ei ole. Miks sellepärast kohe lahutama peab.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Okt 2025 00:03
Guest kirjutas: 27 Okt 2025 23:41 P S Täitsa kummaline, et sina tead, mida mina teistes teemades "süstemaatiliselt" levitan.
Paanika algas või? Kust ta küll teab? Ei teagi, aga arvan. Saad aru, su järjekindel moonutamistest, valeväidetest ning rumalast põikpäisusest kubisev agressiivne tekst on lihtsalt väga ära tuntav. Ja isegi kui ma peaksin eksima ning siin on mitmed sinuga sarnase stiiliga postitajad, siis vahet pole, sel juhul ma olen teie kõigi halb unenägu lihtsalt ja juhin kõikjal, kus silma jääb, tähelepanu teie valedele ja kiusule.
See on lihtsalt nii hale, kui ennast laigitakse (eriti veel, kui see ainsaks laigiks jääbki). Tee seda siis vähemalt arukalt, nii et pole aru saada, et sa ise ennast laigid. Või noh, kui soovid edasi hale olla, siis anna tuld.
Mis paanika? Miks ma peaks paanikas olema? Mina jälle tunnen sinu kirjutistest ära selle foorumi mõnitaja ja vaidleja, kes erinevates teemades mingit suvalist sodi ajab ja trollib, et siis saaks kellegagi ärapanemise dialoogi astuda. Mu meelest ütlesid sa juba viis kommentaari tagasi juba, et sina rohkem ei kavatse rohkem vaielda. Aga järjekindlalt lased edasi.

Ja agressiivne oled ikka sina. Samuti valetaja, laimaja, moonutaja ja mõtete kontekstist välja tirija. Kargasid minu ja kellegi teise kommentaari vahele ja siis hakkasid teemat kuhugile auku vedama. Ehkki, sind ma üldse ei kõnetanud oma kommentaariga. Otseloomulikult on nii siin kui ka perekoolis olnud teemasid, kus leitakse, et mis mehele lubatud, see ei ole naisele lubatud. Otseloomulikult on inimesi, kelle arvates naine peabki mehe kõrvalhüpped alla neelama ning mitte draamat tegema, veel vähem lahku minema. Ei saa aru, mille üle sa vaidled? Siinkohal ei ole üldse vahet, millises teemas sellised mõtted on läbi käinud. Nii mõtleb ka too inimene, keda ma tsiteerisin. Siin ei ole ju millegi üle vaielda - kõik mustvalgel ühes kommentaaris kirjas.

Ja veel! Sina ei otsusta, mida keegi siia kirjutada tohib või kes mida või keda laikida tohib!
Külaline

Ma saan aru, et sinu hobi ongi siin foorumis riidu kiskumas käia? Miks muidu sa märkad nii palju agressiivseid tekste. Ilmselt otsid sihilikult teemasid, kus nõmetseda ja kakelda.
Mina kasutan foorumit iga päev ja peale sinu siin küll agressiivseid kasutajaid ei näe. Ilmselt mõni on ikka veel, aga erinevalt sinust ei otsi ma olukordi, kus saaks kiskuda ja ära panna.

Mina näiteks tunnen sinu käekirja ära. Ja tõesti, tuleb tuttav ette, olen näinud sind paljudes teemades teisi kiusamas ja tülitamas.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Okt 2025 00:34
Ma saan aru, et sinu hobi ongi siin foorumis riidu kiskumas käia? Miks muidu sa märkad nii palju agressiivseid tekste. Ilmselt otsid sihilikult teemasid, kus nõmetseda ja kakelda.
Mina kasutan foorumit iga päev ja peale sinu siin küll agressiivseid kasutajaid ei näe. Ilmselt mõni on ikka veel, aga erinevalt sinust ei otsi ma olukordi, kus saaks kiskuda ja ära panna.

Mina näiteks tunnen sinu käekirja ära. Ja tõesti, tuleb tuttav ette, olen näinud sind paljudes teemades teisi kiusamas ja tülitamas.
Ütle seda ikka paar korda veel, et tunduks, et mitu inimest vastavad. Ja siis mine sinna nuuskamisteemasse tagasi kaklema. Mina nüüd tõesti lähen magama. Seni tegin tööd ja selle vahele oli ergastav vaheldus sinu põnevaid agressioone lugeda, aga nüüd lähen unerežiimi, võtan raamatu ja jätan sind siia möllama.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Okt 2025 00:39
Guest kirjutas: 28 Okt 2025 00:34
Guest kirjutas: 28 Okt 2025 00:03 Paanika algas või? Kust ta küll teab? Ei teagi, aga arvan. Saad aru, su järjekindel moonutamistest, valeväidetest ning rumalast põikpäisusest kubisev agressiivne tekst on lihtsalt väga ära tuntav. Ja isegi kui ma peaksin eksima ning siin on mitmed sinuga sarnase stiiliga postitajad, siis vahet pole, sel juhul ma olen teie kõigi halb unenägu lihtsalt ja juhin kõikjal, kus silma jääb, tähelepanu teie valedele ja kiusule.

Ütle seda ikka paar korda veel, et tunduks, et mitu inimest vastavad. Ja siis mine sinna nuuskamisteemasse tagasi kaklema. Mina nüüd tõesti lähen magama. Seni tegin tööd ja selle vahele oli ergastav vaheldus sinu põnevaid agressioone lugeda, aga nüüd lähen unerežiimi, võtan raamatu ja jätan sind siia möllama.
Jah, ja ühtlasi pea oma lubadusest kinni - lõpetada siin teemas nõmetsemine! Ja teistes teemades muidugi ka!
Külaline

Grete oli oma peikaga ükspäev teatris meie ees, väga ilus paar, pole midagi öelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2025 08:04
Külaline kirjutas: 12 Sept 2025 23:11
Külaline kirjutas: 12 Sept 2025 23:06Milleks siis suhet saladuses hoida ja mitte tunnistada, et uus suhe, mitte sõbrad.
Aga miks peaks kohe rääkima kõigile?
Samamoodi võib küsida, aga miks peaks lahku minemisest teada andma? Avaliku elu tegelaste eraelu kohta uurib ajakirjandus nagunii ja tekitatakse palju kõmu. Kui mõlemad osapooled lähevad kisa ja kärata laiali ja tekib uus suhe, siis selle tunnistamine hoiab ära erinevad spekulatsioonid. Ja ei ilmu sarnaseid uudiseid, et kellegi õde peab teguviisi valusaks reetmiseks, nagu korra juba mainitud. https://digileht.ohtuleht.ee/1139251/as ... i-teravalt
Oled ammu lahus, aga FB ikka oled nagu kooselus? Jõuad sa siis kõiki oma sugulasi ja kadunud tuttavaid üle rääkida oma suhte seisust. Kellel sotsiaalmeediat ei ole, nende puhul lähikondlased ikka teavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2025 20:54
Guest kirjutas: 27 Okt 2025 20:17
Guest kirjutas: 27 Okt 2025 20:11 Mis sellesse mingisse teise teemasse puutub, siis on ühes hiljutises pereelu teemas ilusti, ja mitme inimese poolt välja öeldud arvamus, et mehele tuleb petmine andeks alla, sest see ei pidavat olema üldse mingi teema, mille pärast lahutada. Naiste kohta sama ei kehti.
Kordan: ära demagoogitse, ära laima, ära valeta - vaata, kas su postitustest midagi siis veel järele ka jääb? Rohkem ei hakka sõnu raiskama.
:lol: :lol: :lol: Misasja? Keda ma laimasin ja mida valetsasin?

Soovid viidet konkreetsele teemale, kus inimesed on niimoodi kirjutanud?

Revolver, sa oled jälle vangist valla pääsenud?
See pole Revolver, vaid anonüümne Egalitaar. Kuidas sa ometi aru ei saa?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Okt 2025 17:57
Guest kirjutas: 27 Okt 2025 20:17 Kordan: ära demagoogitse, ära laima, ära valeta - vaata, kas su postitustest midagi siis veel järele ka jääb? Rohkem ei hakka sõnu raiskama.

Kuulge, isehakanud rahvakunstnikud-selgeltnägijad, pole ma ei Egalitaar ega Revolver.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Okt 2025 20:17 Kordan: ära demagoogitse, ära laima, ära valeta - vaata, kas su postitustest midagi siis veel järele ka jääb? Rohkem ei hakka sõnu raiskama.

Ei ole! Egalitaar ei ole kunagi nii agressiivne, räuskav ja ründav. Eriti veel täiesti tühja koha pealt, nagu see kodanik siin.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Okt 2025 21:44
Külaline kirjutas: 27 Okt 2025 20:54 :lol: :lol: :lol: Misasja? Keda ma laimasin ja mida valetsasin?

Ei ole! Egalitaar ei ole kunagi nii agressiivne, räuskav ja ründav. Eriti veel täiesti tühja koha pealt, nagu see kodanik siin.
Vat sina oled küll anonüümne Egalitaar.
Ja mina ei räuska, ei tühja ega täis koha pealt. Sulle lihtsalt ei meeldi see, mis mul öelda on.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 00:48

Ja mina ei räuska, ei tühja ega täis koha pealt. Sulle lihtsalt ei meeldi see, mis mul öelda on.
Ei, mina ei ole Egatilaar, kes on teadupoolest meesterahvas. Mina olen naine.

Kas keegi viitsib kasutaajabisse teha teema, et Revolver on jälle tagasi, ja et talle blokk pandaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 20:00

Kas keegi viitsib kasutaajabisse teha teema, et Revolver on jälle tagasi, ja et talle blokk pandaks?
Tigger, miks sa ise ei tee! Ära käsuta teisi.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 20:00

Sa võiksid küll pigem enda kohta kasutajaabisse teema teha.
Ma ei ole Revolver, ütlesin juba. Kinnisideede vastu on kindlasti mingi ravi ka? Konsulteeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 20:00Kas keegi viitsib kasutaajabisse teha teema, et Revolver on jälle tagasi, ja et talle blokk pandaks?
Vot see on superlaiskus. Isegi kiusata ei viitsita enam ise, vaid loodetakse, et ehk keegi teine teeb seda nende asemel. Tase.
Külaline

https://peaasi.ee/
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 20:35
Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 20:00Kas keegi viitsib kasutaajabisse teha teema, et Revolver on jälle tagasi, ja et talle blokk pandaks?
Vot see on superlaiskus. Isegi kiusata ei viitsita enam ise, vaid loodetakse, et ehk keegi teine teeb seda nende asemel. Tase.
Kas foorumi trollist kasutajaabisse teatamine on kiusamine? Ma arvan, et me keegi siin ei soovi seda vanameest siin näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2025 13:03
Kas foorumi trollist kasutajaabisse teatamine on kiusamine? Ma arvan, et me keegi siin ei soovi seda vanameest siin näha.
Ok, trollvanamees, eks lähen & teatan siis sinust.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 13:03
Kinnismõtete vastu on tabletid, ütlesin juba! Siis kaob see vanamees su mõtetest nagu niuhti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Triibu ja 8 külalist