Jah siis ma saan aru, et kui ollakse tegelikult ka rikas ja ostetakse need asjad ja ilma laenuta.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 11:24Jah. See eristab teistest. Seetõttu ostetakse ilusaid maju, kalleid autosid, jahte, unikaalseid käekotte.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 09:59Ma võiks ka osta sellise kella, aga ei osta. Mul pole mingit staatust vaja näidata.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 08:51Kell on staatuse sümbol. Iga rikas mees kannab head kella. Loomulikult saavad hinnast aru need, kes asjadest ka midagi teavad. Liinitöölised ja poemüüjad ei peagi saama
Kelle ees ja mis põhjusel sa staatust välja näitad?
Umbes, et vaadake kõik ma olen ka rikas?
Palju selline kell maksab
-
Külaline
-
Külaline
Sina kui vaene, mõtled nii. Ettevõtlik ja rikas inimene ei pane oma raha kuhugi alla seisma, kui saab selle teenima panna.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 14:27Jah siis ma saan aru, et kui ollakse tegelikult ka rikas ja ostetakse need asjad ja ilma laenuta.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 11:24Jah. See eristab teistest. Seetõttu ostetakse ilusaid maju, kalleid autosid, jahte, unikaalseid käekotte.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 09:59
Ma võiks ka osta sellise kella, aga ei osta. Mul pole mingit staatust vaja näidata.
Kelle ees ja mis põhjusel sa staatust välja näitad?
Umbes, et vaadake kõik ma olen ka rikas?
-
Külaline
Huvitav, sina kui ettevõtlik paned 50 tuhat kella alla seisma?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 14:35Ettevõtlik ja rikas inimene ei pane oma raha kuhugi alla seisma, kui saab selle teenima panna.
-
Külaline
Mina üle 10 tuhande ei raatsiks kella alla panna. Mis puudutab elukohta, jahti või autot, siis selliseid asju küll välja ei tasu osta.
-
Külaline
Minu jaoks oleks rikas see kel on see raha kohe võtta ja soovi korral kohe välja osta omale ja mitte pangale. Ja raha jääb ülegi.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 15:03Mis puudutab elukohta, jahti või autot, siis selliseid asju küll välja ei tasu osta.
-
Külaline
Kas sa päriselt arvad, et inimesed hoiavad pangakontol niisama raha? Täiesti mõttetu. Arvad, et Sõõrukal on mingi sada tonni lihtsalt seismas?
-
Külaline
Sinu jaoks on siis näiteks rikas see, kes ostab 100K auto kohe välja ja ütleme sama palju jääb veel arvele, aga mitte see, kes ostaks selle auto liisinguga, aga omab mitme miljoni eest investeeringuid?
-
Külaline
Ei ma ei arva, et raha peaks niisama kontol seisma.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 15:21Kas sa päriselt arvad, et inimesed hoiavad pangakontol niisama raha? Täiesti mõttetu. Arvad, et Sõõrukal on mingi sada tonni lihtsalt seismas?
Sõõrukal hea kui tal niipaljugi on, et poest süüa osta.
-
Külaline
Järelikult on Sõõrukas vaene, kuna sõidab liisitud 100K autoga?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 16:09Ei ma ei arva, et raha peaks niisama kontol seisma.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 15:21Kas sa päriselt arvad, et inimesed hoiavad pangakontol niisama raha? Täiesti mõttetu. Arvad, et Sõõrukal on mingi sada tonni lihtsalt seismas?
Sõõrukal hea kui tal niipaljugi on, et poest süüa osta.
-
Külaline
Selline siis siinse Kurjami arunatukeKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 15:23Minu jaoks oleks rikas see kel on see raha kohe võtta ja soovi korral kohe välja osta omale ja mitte pangale. Ja raha jääb ülegi.
-
Külaline
Sõitku millega tahab.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:23Järelikult on Sõõrukas vaene, kuna sõidab liisitud 100K autoga?
Ega siis see ei tähenda, et vaene on. Kui sa just ise nii arvad.
Eesti mõistes ehk ongi rikas.
-
Külaline
Kes see siinne Kurjam on?
-
Külaline
Keegi ju kommenteeris, et rikas on see, kes asjad välja ostab.
-
Külaline
Igas teemas valmis haukuma, hammustama, alandama, halvustamaKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 17:36Kes see siinne Kurjam on?

-
Külaline
Võimalik, et mõtled mind, aga mina olen see, kes talle vastu vaidleb! Minu jaoks on rumal toppida oma raha alla, kui sellega saab teenida, nii et haugud vale puu all.
Ahsoo. Imselt nüüd anonüümselt ja mitme konto alt. Imelik inimene, aga las märatseb, ju siis on tal seda tarvis. Eks igaüks elab oma stressi ja eluraskusi omamoodi välja - mõni teiste peal.
-
Külaline
Millest sa nüüd ometi räägid? Kus ma märatsen? Mis anonüümne ja mitu kontot? Ma olen koguaeg olnud anonüümne ja mul on ainult 1 konto.
-
Külaline
Aa, sina olid see, kes väitis, et rikas peaks oma asjad kohe välja ostma ja said nüüd pihta?
-
Külaline
Ilmselt mõeldi seda kes alati isiklikuks muutub: sina oled nii, sina naa, sina loll ja lombakas
ja oma kujutletava tohutu rikkusega ärpleb.
-
Külaline
Kujutletava? Oled sina ikka kõiketeadja. Mis teed siis, kui tuleb välja, et sul pole õigus? Miks sa inimest maha teed? Mida see sinu kohta ütleb?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 18:01 Ilmselt mõeldi seda kes alati isiklikuks muutub: sina oled nii, sina naa, sina loll ja lombakasja oma kujutletava tohutu rikkusega ärpleb.