Palju selline kell maksab
Kui on Temu hiinakas siis mõned eurod... 
PS: Tegelikult on Rolex. Pakuks, et hind on üle 10 tonni kindlasti. Üle poole sellest ülepaisutatud hinnast maksis ta "Rolex" nimelise kella kandmisõiguse eest.
PS: Tegelikult on Rolex. Pakuks, et hind on üle 10 tonni kindlasti. Üle poole sellest ülepaisutatud hinnast maksis ta "Rolex" nimelise kella kandmisõiguse eest.
Viimati muutis Egalitaar, 26 Okt 2025 16:14, muudetud 3 korda kokku.
-
Külaline
-
Külaline
Kallis šampanja. Et ikka kõik teaks, et kodanikul on kallis maitse?Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 15:56 Mis selles pruunis kastis on, et ka nähtavale sätitud?
-
Külaline
Küllaltki tagasihoidiku välimusega mees. Kui panna töötunked selga, siis oleks pilt kurb.
-
Külaline
Mis teil viga on? Mingi vaeste eri? Peab ikka peast padukade olema, et mingit suvapilti jõllitada ja sealt mingi kell leida
Suvaline keskmine kell maksab tänapäeva Eestis 5K-10K.
-
Külaline
SUVALINE keskmine kell maksab tänapäeval 5-150€Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 17:40 Mis teil viga on? Mingi vaeste eri? Peab ikka peast padukade olema, et mingit suvapilti jõllitada ja sealt mingi kell leidaSuvaline keskmine kell maksab tänapäeva Eestis 5K-10K.
-
Külaline
https://arvamus.postimees.ee/3845009/lu ... esidendiks
sept 2016 ja milline valik!
sept 2016 ja milline valik!
-
Külaline
Kes kannab üldse tänapäval kella? Kell ei anna ka üldisele välimusele suurt midagi juurde, 10 m kauguselt ei saa keegi aru, on see 5 või 50 000 eurone kell. Uuri, torukübarat või jalutuskeppi ei taha äkki kanda? Need ka kindlasti päris kallid vidinad ja torukübar näeb isegi päris tore välja. Ja annab mehele siluetile visuaalselt pikkust juurde.
-
Külaline
Nojaa, kallist maja, autot või triikrauda ju pildistamise ajaks alati kaasa võtta ei saa. Ülikallis käekell või muu aksessuaar peab seega asja ära ajama.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 21:57 Kes kannab üldse tänapäval kella? Kell ei anna ka üldisele välimusele suurt midagi juurde, 10 m kauguselt ei saa keegi aru, on see 5 või 50 000 eurone kell. Uuri, torukübarat või jalutuskeppi ei taha äkki kanda? Need ka kindlasti päris kallid vidinad ja torukübar näeb isegi päris tore välja. Ja annab mehele siluetile visuaalselt pikkust juurde.
-
Külaline
Minuarust lollid on need kes kedagi kella järgi valivad.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 18:09Postitus on kustutatudSUVALINE keskmine kell maksab tänapäeval 5-150€
-
Külaline
Või need, kes kella peavad kuidagi eriti esitletuks just selle pildi jaoks. Eriti selle mehe puhul. Ta pole ju kunagi seda tüüpi inimene olnud, kes esineda tahaks. Pole isegi võimalik aru saada kella margist, täitsa nõme teemaalgatus.
Kella mark on küll tuvastatav kuju, kellakrooni kujunduse ja värvide põhjal. Kell on peaaegu kindlasti Rolex. Olen nõus, et kell ei ole tõenäoliselt meelega nähtaval – aga kes teab, võib-olla on. Kadunud Raivo Järvi ütles ikka, et mees võib kanda vaid üht ehet – ja see on käekell.Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 00:03Või need, kes kella peavad kuidagi eriti esitletuks just selle pildi jaoks. Eriti selle mehe puhul. Ta pole ju kunagi seda tüüpi inimene olnud, kes esineda tahaks. Pole isegi võimalik aru saada kella margist, täitsa nõme teemaalgatus.
-
Külaline
Kell on staatuse sümbol. Iga rikas mees kannab head kella. Loomulikult saavad hinnast aru need, kes asjadest ka midagi teavad. Liinitöölised ja poemüüjad ei peagi saama.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 21:57 Kes kannab üldse tänapäval kella? Kell ei anna ka üldisele välimusele suurt midagi juurde, 10 m kauguselt ei saa keegi aru, on see 5 või 50 000 eurone kell. Uuri, torukübarat või jalutuskeppi ei taha äkki kanda? Need ka kindlasti päris kallid vidinad ja torukübar näeb isegi päris tore välja. Ja annab mehele siluetile visuaalselt pikkust juurde.
Rolex?? See on ju mingi nutikell, need ei maksa midagi, paar sotti...
-
Külaline
Ma võiks ka osta sellise kella, aga ei osta. Mul pole mingit staatust vaja näidata.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 08:51Kell on staatuse sümbol. Iga rikas mees kannab head kella. Loomulikult saavad hinnast aru need, kes asjadest ka midagi teavad. Liinitöölised ja poemüüjad ei peagi saama
Kelle ees ja mis põhjusel sa staatust välja näitad?
Umbes, et vaadake kõik ma olen ka rikas?
-
Külaline
Jah. See eristab teistest. Seetõttu ostetakse ilusaid maju, kalleid autosid, jahte, unikaalseid käekotte.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 09:59Ma võiks ka osta sellise kella, aga ei osta. Mul pole mingit staatust vaja näidata.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 08:51Kell on staatuse sümbol. Iga rikas mees kannab head kella. Loomulikult saavad hinnast aru need, kes asjadest ka midagi teavad. Liinitöölised ja poemüüjad ei peagi saama
Kelle ees ja mis põhjusel sa staatust välja näitad?
Umbes, et vaadake kõik ma olen ka rikas?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist