On teil Windows 11?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 15:03Opel ei ole hea auto, edasi ei viitsi rääkidagi. Ilmselgelt sa kvaliteeti ei hinda.
Ma pole selline eputrilla. Kui vaja sõidan ja saan hakkama ka opeliga.
Minu jaoks sportautod on pannid. Samas tean üht kel väga meeldib. Kui vaja kannatab ka sportautoga sõita.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 15:30
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 15:03Opel ei ole hea auto, edasi ei viitsi rääkidagi. Ilmselgelt sa kvaliteeti ei hinda.
Ma pole selline eputrilla. Kui vaja sõidan ja saan hakkama ka opeliga.
Minu jaoks sportautod on pannid. Samas tean üht kel väga meeldib. Kui vaja kannatab ka sportautoga sõita.
Pannid? Auto maksab 100 000-300 000 ja mingi Opelifänn nimetab seda panniks?
Külaline

Küll sa lihtsake punnitad rikast mängida, aga vaata milline tõeliselt rikas mees välja näeb :D
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 16:37Pannid? Auto maksab [url=tel:100%20000-300%20000]100 000-300 000[/url] ja mingi Opelifänn nimetab seda panniks?
Ega raha number ei tee asjast asja. Välimus madal nagu pann. Muuseas, ma pole ühegi auto fänn.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:42 Küll sa lihtsake punnitad rikast mängida, aga vaata milline tõeliselt rikas mees välja näeb :D
Pilt
Selline mees ei imponeeri absoluutselt. Kas ma peaksin naisena selline välja nägema või mis su point oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:49
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 16:37Pannid? Auto maksab [url=tel:100%20000-300%20000]100 000-300 000[/url] ja mingi Opelifänn nimetab seda panniks?
Ega raha number ei tee asjast asja. Välimus madal nagu pann. Muuseas, ma pole ühegi auto fänn.
Sellest sain ma juba aru. Ükski inimene, kes sõidab Opel Corsaga, ei saa olla auto fänn. Tõenäoliselt raamatukoguhoidja või mõni muu pehme ala inimene, kelle ainus teadmine on kodused majapidamistööd.
Külaline

Pinguta veel :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:50Selline mees ei imponeeri absoluutselt. Kas ma peaksin naisena selline välja nägema või mis su point oli?
Sul nii pikad juhtmed või istud neil peal?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:53
Sellest sain ma juba aru. Ükski inimene, kes sõidab Opel Corsaga, ei saa olla auto fänn. Tõenäoliselt raamatukoguhoidja või mõni muu pehme ala inimene, kelle ainus teadmine on kodused majapidamistööd.
Opel astra oli kunagi.
Ma tunnen su jutus, et oled ärritatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 19:03
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:53
Opel astra oli kunagi.
Absoluutselt mitte, sa tunned valesti. Miks peaks? Sa oled mingist teisest maailmast, kellega ma päriselt nagunii kokku ei jookseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:56Pinguta veel :lol:
Ei pea pingutama. Need tema nn. kaltsud maksavad rohkem kui su garderoob, seega pinguta rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:42 Küll sa lihtsake punnitad rikast mängida, aga vaata milline tõeliselt rikas mees välja näeb :D
Pilt
Kes on lihtsake? Sina, harimata ja vaene?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 19:26
Absoluutselt mitte, sa tunned valesti. Miks peaks? Sa oled mingist teisest maailmast, kellega ma päriselt nagunii kokku ei jookseks.
Seda minagi, et miks peaks.
Ma veel tunnen, et oled sina ja maailm. Päriselus ei saaks sinuga ühes ruumis olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 20:00
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 19:26
Seda minagi, et miks peaks.
Ma veel tunnen, et oled sina ja maailm. Päriselus ei saaks sinuga ühes ruumis olla.
Sinuga jah mitte, toredate ja enesekindlate inimestega on ainult lust suhelda! Tunnen kaht inimest, kes ei ole väga heal järjel, aga nad on enesekindlad, rõõmsad, targad ning mõtlevad nagu rikkad. Roti mentaliteediga inimese tee on lühike.
Külaline

Pilt
Meest, kelle parameetrid on 171/73 ju ometi ei vaataks :lol: Papp ei oma tähtsust, seda on omalgi piisavalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 20:39Roti mentaliteediga inimese tee on lühike.
Su jutt aina kinnitab sinu üleolavat suhtumist.
Külaline

Ta üritab foorumit elavdada, aga pigem peletab kasutajad oma nõmetsemisega siit minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 20:45Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 18:42
Küll sa lihtsake punnitad rikast mängida, aga vaata milline tõeliselt rikas mees välja näeb :D
Pilt
Oma kihlatust ta väga palju rääkida ei soovi, sest mehe üheks brändi osaks on salapära. :lol:
Külaline

W11.
Ka sellise teema väänas paar inimest sisutuks ärplemiseks.
Külaline

Eespool anti ju link kust saad turvapikenduse aastaks tellida. Ei ole enam midagi arutada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Triibu ja 9 külalist