Õudne, miline keskkonda reostav põlvkond!Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 21:50Õnneks pole vaja midagi kujutleda. Jube rikkus küll osta 7 aasta tagant arvuti ja 4 aasta tagant telefon, tule taevas appi! Kui pekkis sa omadega oled, kui seda ka lubada ei saa? Ja töölkäivad inimesed, kes saavad, on ärplejad? Jube inimene oled.
On teil Windows 11?
-
Külaline
-
Külaline
ei usu, et see tigedik noor on.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 22:01Õudne, miline keskkonda reostav põlvkond!
-
Külaline
Misasja. 4 aastat vana telefon kõlbab veel küll helistamiseks, aga muu jaoks enam mitte, on väga aeglane ja opmälu liiga väikeseks jäänud. Ja arvuti ... oleneb, mis sa sellega teed. Kui kord päevas uudiseid loed ja 3 kirja kirjutad, siis käib küll. Kui tööd tahad teha, siis on vaja tihemini vahetada kui 7 aasta tagant - hiljemalt 4 aastat. Muidu on juba liiga aeglane ja ebaturvalibe.Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 22:01Õudne, miline keskkonda reostav põlvkond!Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 21:50Õnneks pole vaja midagi kujutleda. Jube rikkus küll osta 7 aasta tagant arvuti ja 4 aasta tagant telefon, tule taevas appi! Kui pekkis sa omadega oled, kui seda ka lubada ei saa? Ja töölkäivad inimesed, kes saavad, on ärplejad? Jube inimene oled.
-
Külaline
Eks ikka oleneb, milline telefon ja arvuti see juba uuest peast oli.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 23:44Misasja. 4 aastat vana telefon kõlbab veel küll helistamiseks, aga muu jaoks enam mitte, on väga aeglane ja opmälu liiga väikeseks jäänud. Ja arvuti ... oleneb, mis sa sellega teed. Kui kord päevas uudiseid loed ja 3 kirja kirjutad, siis käib küll. Kui tööd tahad teha, siis on vaja tihemini vahetada kui 7 aasta tagant - hiljemalt 4 aastat. Muidu on juba liiga aeglane ja ebaturvalibe.
Telefoni vahetasin tõesti 4 aasta pärast uuema vastu, sest tarkvaravärskendusi enam ei tulnud juba 2 aastat, aga mul oli vaja tööks uusi äppe, mida alla laadida ei saanud. Kõik muu oli vägagi ok.
Arvutiga pole midagi juhtunud, ei ole aeglane ega siiani ebaturvaline olnud.
Nüüd olen kahjuks sunnitud vahetama.
-
Külaline
Järelikult ei vaja sa suurt jõudlust ega mahtu. Minul on küll hädavajalik tööarvutit hiljemalt iga 4 aasta tagant vahetada. Tegelikult meil vist vahetatakse kolme aasta tagant isegi. Ja selle aja lõpus on ikka juba märgatavad erinevused jõudluses võrreldes kasutuse algusega. Tegemist on Business series arvutitega, mitte nõrkadega - ennetades su võimalikku vastust, et "siis on teil viletsad arvutid".Guest kirjutas: ↑25 Okt 2025 00:04 Arvutiga pole midagi juhtunud, ei ole aeglane ega siiani ebaturvaline olnud.
Nüüd olen kahjuks sunnitud vahetama.
-
Külaline
Õige järeldus, teema ei ole jah sellest, et oi häda Bolt peab oma töötajate arvutid välja vahetama.
-
Külaline
Mul on vana arvuti ja vana windows 10. Aga kasutan arvutit ka väga väga harva. Ma nüüd pole vist 3 kuud seda üldse tööle pannud. Kõik toimingud saan telefonis tehtud. Olen harjunud telefonis kõike tegema.
-
Külaline
Jutustad endast või tööandjast (minul, meil)? Arvad, et tavainimesed tambivad ka 8+tundi päevas kodus arvutit, et see ära laguneb?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 01:28Järelikult ei vaja sa suurt jõudlust ega mahtu. Minul on küll hädavajalik tööarvutit hiljemalt iga 4 aasta tagant vahetada. Tegelikult meil vist vahetatakse kolme aasta tagant isegi. Ja selle aja lõpus on ikka juba märgatavad erinevused jõudluses võrreldes kasutuse algusega. Tegemist on Business series arvutitega, mitte nõrkadega - ennetades su võimalikku vastust, et "siis on teil viletsad arvutid".
-
Külaline
Mina olen tavainimene ja kasutan kodus arvutit keskmiselt 4h päevas. Arvuti on ikka olnud tutikas Mac Pro ja telefon vastavalt siis viimane Iphone Pro. Arvuti on tulnud vahetada 7a pärast ja telefon 3a pärast. Asjad ei lagune, vaid vananevad, tuleb pidevalt laadida.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 12:23Jutustad endast või tööandjast (minul, meil)? Arvad, et tavainimesed tambivad ka 8+tundi päevas kodus arvutit, et see ära laguneb?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 01:28Järelikult ei vaja sa suurt jõudlust ega mahtu. Minul on küll hädavajalik tööarvutit hiljemalt iga 4 aasta tagant vahetada. Tegelikult meil vist vahetatakse kolme aasta tagant isegi. Ja selle aja lõpus on ikka juba märgatavad erinevused jõudluses võrreldes kasutuse algusega. Tegemist on Business series arvutitega, mitte nõrkadega - ennetades su võimalikku vastust, et "siis on teil viletsad arvutid".
Kas sa kasutad oma asju, kuni ära lagunevad?
-
Külaline
Minu tööarvuti on ka mu koduarvuti. Jutt oli arvutivahetusest üldiselt. Ma kasutan ka kodus arvutit palju, sealhulgas filmide vaatamiseks jms, mida vana pann välja ei veaks.Guest kirjutas: ↑25 Okt 2025 12:23Jutustad endast või tööandjast (minul, meil)? Arvad, et tavainimesed tambivad ka 8+tundi päevas kodus arvutit, et see ära laguneb?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 01:28Järelikult ei vaja sa suurt jõudlust ega mahtu. Minul on küll hädavajalik tööarvutit hiljemalt iga 4 aasta tagant vahetada. Tegelikult meil vist vahetatakse kolme aasta tagant isegi. Ja selle aja lõpus on ikka juba märgatavad erinevused jõudluses võrreldes kasutuse algusega. Tegemist on Business series arvutitega, mitte nõrkadega - ennetades su võimalikku vastust, et "siis on teil viletsad arvutid".
-
Külaline
Minu vanim läpakas on ostetud enne 2014.a. (täpselt ei mäleta) ja küll ei tõrgu filmi vaatamisel.
-
Külaline
Ma vaatan sama aasta iPadist filme ja pole mõtteski seda välja vahetada. Ja jah - kasutan asju nii kaua, kui kestavad, mitte, et uue mudel on juba väljas ja mul on seda vaja.Guest kirjutas: ↑25 Okt 2025 13:26 Minu vanim läpakas on ostetud enne 2014.a. (täpselt ei mäleta) ja küll ei tõrgu filmi vaatamisel.
-
Külaline
Mina kasutan küll niikaua kui asi otsad annab.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 12:27Kas sa kasutad oma asju, kuni ära lagunevad?
Kindlasti ei osta mingit kallimat mäkki kui on odavamaid arvuteid mis sama töö ära teevad.
Mul pole seda tunnet vaja, et mul on mäkk.
Ma neid mäki omanikke vaatan ka, et milleks see neile. Peale netis käimise nad muuks ei kasuta seda. Nende oma asi muidugi kuhu raha ära annavad.
-
Külaline
Tahadki filme vaadata väikselt ekraanilt, mitte suurelt teleka ekraanilt?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 13:22Minu tööarvuti on ka mu koduarvuti. Jutt oli arvutivahetusest üldiselt. Ma kasutan ka kodus arvutit palju, sealhulgas filmide vaatamiseks jms, mida vana pann välja ei veaks.
-
Külaline
Mis see mäkk muidu siia puutub?Guest kirjutas: ↑25 Okt 2025 14:07Mina kasutan küll niikaua kui asi otsad annab.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 12:27Kas sa kasutad oma asju, kuni ära lagunevad?
Kindlasti ei osta mingit kallimat mäkki kui on odavamaid arvuteid mis sama töö ära teevad.
Ma neid mäki omanikke vaatan ka, et milleks see neile. Peale netis käimise nad muuks ei kasuta seda. Nende oma asi muidugi kuhu raha ära annavad.
-
Külaline
Vahet pole. Arvutist mugavam, vaatan seal, kus tahan.Guest kirjutas: ↑25 Okt 2025 14:09Tahadki filme vaadata väikselt ekraanilt, mitte suurelt teleka ekraanilt?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 13:22Minu tööarvuti on ka mu koduarvuti. Jutt oli arvutivahetusest üldiselt. Ma kasutan ka kodus arvutit palju, sealhulgas filmide vaatamiseks jms, mida vana pann välja ei veaks.
-
Külaline
Muidugi, muidugi. Sõidad Opeliga ja ostad Temust riideid. Juba saime aru.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 14:07Mina kasutan küll niikaua kui asi otsad annab.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 12:27Kas sa kasutad oma asju, kuni ära lagunevad?
PS: Excelis ja wordis käime ka. Kus sina oma arvutiga käid?
-
Külaline
Opel ka hea auto. Kunagi oli Opel astra. Temust olen ka ostnud mõne asja. On need sulle probleemiks?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 14:43Muidugi, muidugi. Sõidad Opeliga ja ostad Temust riideid. Juba saime aru.
Excel ja word töötavad ka odavamate arvutitega.
-
Külaline
Sul on mäkk, et tunned end puudutatuna?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 14:24Mis see mäkk muidu siia puutub?
Mäkk on ka hea arvuti, nagu ka odavad arvutid.
-
Külaline
Opel ei ole hea auto, edasi ei viitsi rääkidagi. Ilmselgelt sa kvaliteeti ei hinda.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 14:56Opel ka hea auto. Kunagi oli Opel astra. Temust olen ka ostnud mõne asja. On need sulle probleemiks?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 14:43Muidugi, muidugi. Sõidad Opeliga ja ostad Temust riideid. Juba saime aru.
Excel ja word töötavad ka odavamate arvutitega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: suvitaja ja 4 külalist