Ei mõtlegi meelega kriimustamist, aga kes pargivad 2 kohta kinni neid kohe tahaks kriimustada.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 07:52no ja siis? teiste kriimustamine ei ole normaalse inimese käitumine. selle taustal on kahe koha kinniparkimine isegi vähem tobe.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 20:30 Millegipärast kallite autode omanikud pargivad 2 kohta kinni, et mitte kriimukest saada. Kardavad.
Öige mehe auto
-
Külaline
-
Külaline
Mina ei pargi kaks kohta kinni, aga kriime on palju, mõlk on uksel. Kõik on teinud kallid kaaskodanikud parklas. Ei tea kas meelega või heameelega. Aga see hirm on täitsa õigustatud. On väga palju inimesi, keda teiste vara ei huvita. Nägin kord ema, kes parkis auto väga lähedale teisele autole ja tema laps tuli põmaki sealt välja, lõi uksega vastu teist autot. Tühje kohti oli väga palju, kui inimene ei suuda oma last kontrollida, oleks võinud parkida teistest eemale. Kui tahtsin selle emaga rääkida, aga see kamandas ruttu lapse peale ja sõitis minema. Tegin ta autost pildi ja panin teise auto kojameeste vahele, ei tea, mis pärast sai.Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 08:16Ei mõtlegi meelega kriimustamist, aga kes pargivad 2 kohta kinni neid kohe tahaks kriimustada.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 07:52no ja siis? teiste kriimustamine ei ole normaalse inimese käitumine. selle taustal on kahe koha kinniparkimine isegi vähem tobe.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 20:30 Millegipärast kallite autode omanikud pargivad 2 kohta kinni, et mitte kriimukest saada. Kardavad.
-
Külaline
Sa ei tea vist audodest üldse midagi. Kus sa näed massiliselt neid 200 000 maksvaid autosid, mis on keskmine korteri hind? 20 tuhandega tõesti midagi ei saa, 50 000 saab juba enam-vähem viisaka kasutatud auto.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 18:53 Kui linnades ringi vaadata, siis sõidavad inimesed ikka korteritega ringi (auto hinna eest saaks enam-vähem korteri ka juba kätte.) Mis see siis on, kui mitte eputamine? Keegi ei vaja ju tegelikult edasi liikumiseks mitukümmend tuhat maksvat autot. Loll jutt, et kui tuttuut autot ei osta, siis ainult töökoja vahel vurad.
-
Külaline
Jah, loomulikult. Selline auto ostetakse teiseks autoks ja sõidetakse suvel. Tean mitmeid kortermaju, mille alumine garaaž on selliseid iludusi täis. Igati mõistlik, elu tulebki nautida, mitte vingus näoga ringi käia nagu selleski teemas näha.
-
Külaline
Mina arvan, et hoopis sinu enesehinnang on madal, kui auto on vaid liiklusvahend, riie ja jalats vaid sooja pärast, kodu mingi laminaadiga õudus. Mingil põhjusel tead sa, et pole paremat väärt, eks?Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 19:30Päris kurb, kui enesehinnang on nii madal.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 14:54Kõik odavate autodega-Opel, Citroen, Ford, Honda, KIA, Skoda jms sõitjad on vaesed. Vastasel juhul ei valiks selliseid autosid keegi, eriti mehed.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
-
Külaline
Sa vist pole kunagi sportautoga sõitnud, et ei tea, miks neid ostetakse?
-
Külaline
Aga miks käiakse lõbustuspargis, spas, reisimas. Ikka lõbu pärast. Mina ka aru ei saa neist, kes sportautosid maha teevad.Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 15:33Jah, loomulikult. Selline auto ostetakse teiseks autoks ja sõidetakse suvel. Tean mitmeid kortermaju, mille alumine garaaž on selliseid iludusi täis. Igati mõistlik, elu tulebki nautida, mitte vingus näoga ringi käia nagu selleski teemas näha.
-
Külaline
Siinsed ei käi ei spaas, reisimas ega kuskil. Istuvad oma jubedas urkas ja kiruvad valitsust.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 17:25Aga miks käiakse lõbustuspargis, spas, reisimas. Ikka lõbu pärast. Mina ka aru ei saa neist, kes sportautosid maha teevad.Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 15:33Jah, loomulikult. Selline auto ostetakse teiseks autoks ja sõidetakse suvel. Tean mitmeid kortermaju, mille alumine garaaž on selliseid iludusi täis. Igati mõistlik, elu tulebki nautida, mitte vingus näoga ringi käia nagu selleski teemas näha.
-
Külaline
Ma ei ole ka. Aga ma ei kujuta ette, et ma oma kaks last sinna sportautosse surunKülaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 15:37Sa vist pole kunagi sportautoga sõitnud, et ei tea, miks neid ostetakse?
Lastega inimesena ma olen ikka praktiline ka ostan mugava auto. Pigem eelistaks siis juba mingit kõrget maasturit.
-
Külaline
Sportauto? Linnades on kiiruspiirang 50, maanteedel enamuses 90. Kus sa naudid seda kiirust ja sporti? Paar korda aastas Poola kiirteedel?
-
Külaline
Miks sa neid lapsi sinna suruma pead? Lastega sõitmiseks on loomulikult teine auto ka olemas. Sportautoga sõidetakse üksi, sõbraga või kaaslasega.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:23Ma ei ole ka. Aga ma ei kujuta ette, et ma oma kaks last sinna sportautosse surun. Suurem vb jah naudiks, kuna on "Sport" ja kiire.
Lastega inimesena ma olen ikka praktiline ka ostan mugava auto. Pigem eelistaks siis juba mingit kõrget maasturit.
-
Külaline
kui on piisavalt raha ja motivatsiooni autodega jännata, võib olla ju ka sportauto, uunimkum, kabriolett...aga kui rääkida praktilisest vajadusest, siis selleks, et auto ei laguneks, maakoju sõites porri kinni ei jääks, oleks turvaline, mugav ja näeks hea välja - valisin mina volvo xc 60. järgmiseks ostan ilmselt volvo xc 90 - mahutab rohkem. vahel ei taha taimed hästi ära mahtudaGuest kirjutas: ↑24 Okt 2025 15:37Sa vist pole kunagi sportautoga sõitnud, et ei tea, miks neid ostetakse?
-
Külaline
Aga ma ei taha kahte autot.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 21:52Miks sa neid lapsi sinna suruma pead? Lastega sõitmiseks on loomulikult teine auto ka olemas. Sportautoga sõidetakse üksi, sõbraga või kaaslasega.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:23Ma ei ole ka. Aga ma ei kujuta ette, et ma oma kaks last sinna sportautosse surunKülaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 15:37
Sa vist pole kunagi sportautoga sõitnud, et ei tea, miks neid ostetakse?. Suurem vb jah naudiks, kuna on "Sport" ja kiire.
-
Külaline
See on juba sinu probleem. Mõni sõidab pereski trolliga, sest kahepeale on üks auto. Päris jube elu.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 11:25Aga ma ei taha kahte autot.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 21:52Miks sa neid lapsi sinna suruma pead? Lastega sõitmiseks on loomulikult teine auto ka olemas. Sportautoga sõidetakse üksi, sõbraga või kaaslasega.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:23
Ma ei ole ka. Aga ma ei kujuta ette, et ma oma kaks last sinna sportautosse surun. Suurem vb jah naudiks, kuna on "Sport" ja kiire.
-
Külaline
Aga mul ei olegi sellega probleemi. Hetkel mul ei olegi autot. Pole vajadust ja oh õudust sõidan bussigaKülaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 12:33See on juba sinu probleem. Mõni sõidab pereski trolliga, sest kahepeale on üks auto. Päris jube elu.
-
Külaline
Ja ega sa ainuke pole. Bussid rahvast täis, kel sellega probleemi pole. Kel probleem see neil endil peas.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 13:05Aga mul ei olegi sellega probleemi. Hetkel mul ei olegi autot. Pole vajadust ja oh õudust sõidan bussiga
Ma ise ei mäleta millal bussiga sõitsin ja niipalju olen mugavaks muutunud, et kui võimalus on, siis sõidan autoga.
-
Külaline
On tõesti õudus. Need korrad, kui ma autoga ei sõida-teatrisse, kontserdile, restorani või peole-sõidan taksoga. Ühistransporti ei roni, milleks?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2025 13:05Aga mul ei olegi sellega probleemi. Hetkel mul ei olegi autot. Pole vajadust ja oh õudust sõidan bussiga![]()
-
Külaline
See ei ole mingi näitaja. Ta võib olla selle auto oma viimaste kopikate eest liisinud või siis vastupidi, suure tööga teenitud raha eest ostnud. Sääraste teemade puhul meenub mulle alati see "poliitik", kes riigikokku saades omale esimese asjana suure Hummeri ostis.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2025 07:50 Mul on teile provotseeriv küsimus - milline on õige mehe auto? Kas meest tunneb autost?
-
Külaline
On ju Ida-Euroopa. Kuskil arenenud riigis poleks sellisel parlamenti asja, rahva halvakspanu oleks nii suur, aga siin kiidetakse takka, et eks ostaks isegi rahva raha eest, kui saaks, tubli mees.Guest kirjutas: ↑31 Okt 2025 10:07See ei ole mingi näitaja. Ta võib olla selle auto oma viimaste kopikate eest liisinud või siis vastupidi, suure tööga teenitud raha eest ostnud. Sääraste teemade puhul meenub mulle alati see "poliitik", kes riigikokku saades omale esimese asjana suure Hummeri ostis.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2025 07:50 Mul on teile provotseeriv küsimus - milline on õige mehe auto? Kas meest tunneb autost?
-
Külaline
Ja mis vahet seal on, kas maksin 100K v'lja või maksan igas kuus 3K liisingut. Mõlemal juhul saab inimene endale seda lubada.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2025 10:07See ei ole mingi näitaja. Ta võib olla selle auto oma viimaste kopikate eest liisinud või siis vastupidi, suure tööga teenitud raha eest ostnud. Sääraste teemade puhul meenub mulle alati see "poliitik", kes riigikokku saades omale esimese asjana suure Hummeri ostis.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2025 07:50 Mul on teile provotseeriv küsimus - milline on õige mehe auto? Kas meest tunneb autost?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist