Öige mehe auto

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 15:29
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 15:22
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 15:14
Škoda on odav?
https://kampaania.skoda.ee/et/S351759/
Jah, see on odav.
Vaese tunnebki selle järgi ära, et ta peab seda hirmkalliks :D
Ma ei väitnudki, et hirmkallis. Aga odavaks seda ka pidada ei saa.
Mis on siis normaalne auto hind? Alates 100 000?
Ainult rumal ja rahaga kekkaja ostab ülehinnatud auto, et näidata oma "rikkust".
Külaline

Ida-Euroopa inimese tunneb jälle selle järgi ära, et on vaja uhket autot ja inimesi hinnatakse auto järgi. Soomes on tegelikult elatustase ikka palju kõrgem kui siin ja inimestel on rohkem raha kogutud, aga mingeid maastureid nad linnasõiduks ei osta ja on ka tagasihoidlikumate autodega nõus. Mul on tuttav soomlane, kes teenib meiega võrreldes väga hästi ja tema sõidab tavalise autoga, mis pole ka uus. Tema jaoks oleks häbiasi niimoodi hüpata, et Škoda on odav, oled vaene, kui sellega sõidad. Parem ostan mingi BMW rondi, olgugi ta vanem. Rootslaste puhul olen sama märganud. Aga Ida-Euroopas on asjad muidugi hoopis teisiti. Auto võetakse ikka kallis ja makstakse seda siis aastaid kinni, kuigi see pere elujärg nii meeletult hea sugugi ei ole. Siit tuleb see ka väga hästi välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 15:46Ma ei väitnudki, et hirmkallis. Aga odavaks seda ka pidada ei saa.
Kui liigitada autod odavateks, kalliteks ja hirmkalliteks, siis skoda võib autode seas olla odavapoolne.
Aga on piisavalt kallis, et enamus ostavad selle auto liisingu peale, kuna seda raha pole korraga välja käia.
Auto on tarbeese, mitte luksuskaup.
Kel võimslus ostuku mistahes kallis auto kui tähelepanu peab saama või kui muidu tõsiselt ei võeta.
Mina sõidan vabalt ringi u 5000 euri maksva kasutatud autoga. Sõidud teeb see samamoodi ära.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 16:03
Ida-Euroopa inimese tunneb jälle selle järgi ära, et on vaja uhket autot ja inimesi hinnatakse auto järgi. Soomes on tegelikult elatustase ikka palju kõrgem kui siin ja inimestel on rohkem raha kogutud, aga mingeid maastureid nad linnasõiduks ei osta ja on ka tagasihoidlikumate autodega nõus. Mul on tuttav soomlane, kes teenib meiega võrreldes väga hästi ja tema sõidab tavalise autoga, mis pole ka uus. Tema jaoks oleks häbiasi niimoodi hüpata, et Škoda on odav, oled vaene, kui sellega sõidad. Parem ostan mingi BMW rondi, olgugi ta vanem. Rootslaste puhul olen sama märganud. Aga Ida-Euroopas on asjad muidugi hoopis teisiti. Auto võetakse ikka kallis ja makstakse seda siis aastaid kinni, kuigi see pere elujärg nii meeletult hea sugugi ei ole. Siit tuleb see ka väga hästi välja.
Eestlasi küll selles süüdistada ei saa. Eesti on üks vanema autopargiga riike kogu Euroopas
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 16:32
Eestlasi küll selles süüdistada ei saa. Eesti on üks vanema autopargiga riike kogu Euroopas
Mõni üksik julgeb osta vähe parema ja kallima auto, siis ümbritsevad kohe leilis - edev, tahab eputada, madala enesehinnaguga, väikse p*ga
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 16:03
Soomes saab endale BMW-d jms lubada vaid rikkamapoolne inimene. Korruta Eesti hinnad 1,5 või 2-ga, siis saad teada, miks nad teistsuguste autoga sõidavad.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 16:32
Sest inimesed on väga vaesed. Eriti maapiirkonnas peab ka vaene inimene endale auto ostma, siis tulebki keskmine kehv. Aga seda auto liigset tähtsustamist on siin ikka ka päris palju. Päris rikkurid on hakanud autodest üldse loobuma, aga üldine suhtumine on ikka seline ajast maha jäänud. Rootsis hüppavad autodega need uussisserändajad ja oi kui halvasti sellele vaadatakse.
Külaline

Kui linnades ringi vaadata, siis sõidavad inimesed ikka korteritega ringi (auto hinna eest saaks enam-vähem korteri ka juba kätte.) Mis see siis on, kui mitte eputamine? Keegi ei vaja ju tegelikult edasi liikumiseks mitukümmend tuhat maksvat autot. Loll jutt, et kui tuttuut autot ei osta, siis ainult töökoja vahel vurad.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Mopeedauto omanik on üldjuhul see, kellel puudub juhiluba Ja neid võib olla igas varaklassis.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 23 Okt 2025 19:07
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Mopeedauto omanik on üldjuhul see, kellel puudub juhiluba Ja neid võib olla igas varaklassis.
Mina kardan neid mopeedautosid, sest nende juhtidel pole sageli liiklusest vähimatki aimu. Roolis on Tallinna kandis neil mingid mustad ja alaealised.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 18:53 Kui linnades ringi vaadata, siis sõidavad inimesed ikka korteritega ringi (auto hinna eest saaks enam-vähem korteri ka juba kätte.) Mis see siis on, kui mitte eputamine? Keegi ei vaja ju tegelikult edasi liikumiseks mitukümmend tuhat maksvat autot. Loll jutt, et kui tuttuut autot ei osta, siis ainult töökoja vahel vurad.
Tahtsin sama öelda. Eesti linnapilt, eriti Tallinnas, on oma masinapargiga üsna uhke. Ja ma arvan ka, et muus eluosas elavad võlgu aga vot auto peab hirmkallis olema.
Juba see suhtumine näitab seda, et 30 tuhat maksvat Škodat peetakse odavaks. Paari tuhandene Škoda on odav.

Soomlased sõidavad tagasihoidlikema autodega seepärast, et automaks on suur.
Mul oli 2009 a diisel Volvos40 ja maksin verot 564 eurot. Kindlustus oli aasta 300 eur täisboonustega. Kõige odavam automaks milles kuulnud olen on siin ca 300 ringis. Oli ka ajutiselt uunikum(vanem kui 20a) kasutusel, bensukas ja selle automaks oli veidi üke 400.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Okt 2025 21:40
Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 20:33 Sportauto omamine paneb küll inimese väärtushinnangutes kahtlema.
Näitab, et mehel on raha, tal on hea maitse, piisavalt enesekindlust, elurõõmu ja edevust. Milline neist on väärtushinnang?
Eestis? Päriselt?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 14:54
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Kõik odavate autodega-Opel, Citroen, Ford, Honda, KIA, Skoda jms sõitjad on vaesed. Vastasel juhul ei valiks selliseid autosid keegi, eriti mehed.
Päris kurb, kui enesehinnang on nii madal.
Külaline

Millegipärast kallite autode omanikud pargivad 2 kohta kinni, et mitte kriimukest saada. Kardavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 20:19
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 20:07
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 20:02

Postitus on kustutatud
Jälle see labane tädi hüppab siin.
Postitus on kustutatud
Einevalt Perekoolist käivad Arutles vaesed. Siinse keskkonna järgi olen tuvastanud umbes 3 inimest, kes saavad oma eluga kenasti hakkama ja lisaks hunnik vastikult kadedaid inimesi, kes keelduvad õppimast.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 20:30
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 20:19
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 20:07

Jälle see labane tädi hüppab siin.
Postitus on kustutatud
Einevalt Perekoolist käivad Arutles vaesed. Siinse keskkonna järgi olen tuvastanud umbes 3 inimest, kes saavad oma eluga kenasti hakkama ja lisaks hunnik vastikult kadedaid inimesi, kes keelduvad õppimast.
Hahaaa. Perekool oli tõesti jaa foorumite eliit ja rikaste jutunuk. 😂😂
Külaline

Mõni mõtleb, et hea on kallis.
Minule näiteks mingid madalad sportautod on ebamugavad. Madal sisse minna. Vähe ruumi. Plärisevad. Niisama ei sõidaks. Kui kahe kolme tuhendega saaks, siis kannataks ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 19:50Postitus on kustutatud
Kui võrrelda veel kallimate autodega, siis 2-3 sada tuhat on vaeste rottide autod. Kõik on suhteline.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 20:30 Millegipärast kallite autode omanikud pargivad 2 kohta kinni, et mitte kriimukest saada. Kardavad.
no ja siis? teiste kriimustamine ei ole normaalse inimese käitumine. selle taustal on kahe koha kinniparkimine isegi vähem tobe.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 19:50
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 19:27
Guest kirjutas: 21 Okt 2025 21:40

Näitab, et mehel on raha, tal on hea maitse, piisavalt enesekindlust, elurõõmu ja edevust. Milline neist on väärtushinnang?
Eestis? Päriselt?
Postitus on kustutatud
Minusuguse roti hinnang on see, et selline auto ostetakse ainult sellesama auto näitamiseks, mitte mingit praktilist põhjendust sellele ei ole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist