Ma ei väitnudki, et hirmkallis. Aga odavaks seda ka pidada ei saa.
Mis on siis normaalne auto hind? Alates 100 000?
Ainult rumal ja rahaga kekkaja ostab ülehinnatud auto, et näidata oma "rikkust".
Ma ei väitnudki, et hirmkallis. Aga odavaks seda ka pidada ei saa.
Ida-Euroopa inimese tunneb jälle selle järgi ära, et on vaja uhket autot ja inimesi hinnatakse auto järgi. Soomes on tegelikult elatustase ikka palju kõrgem kui siin ja inimestel on rohkem raha kogutud, aga mingeid maastureid nad linnasõiduks ei osta ja on ka tagasihoidlikumate autodega nõus. Mul on tuttav soomlane, kes teenib meiega võrreldes väga hästi ja tema sõidab tavalise autoga, mis pole ka uus. Tema jaoks oleks häbiasi niimoodi hüpata, et Škoda on odav, oled vaene, kui sellega sõidad. Parem ostan mingi BMW rondi, olgugi ta vanem. Rootslaste puhul olen sama märganud. Aga Ida-Euroopas on asjad muidugi hoopis teisiti. Auto võetakse ikka kallis ja makstakse seda siis aastaid kinni, kuigi see pere elujärg nii meeletult hea sugugi ei ole. Siit tuleb see ka väga hästi välja.Vaese tunnebki selle järgi ära, et ta peab seda hirmkalliks![]()
Kui liigitada autod odavateks, kalliteks ja hirmkalliteks, siis skoda võib autode seas olla odavapoolne.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 15:46Ma ei väitnudki, et hirmkallis. Aga odavaks seda ka pidada ei saa.
Eestlasi küll selles süüdistada ei saa. Eesti on üks vanema autopargiga riike kogu EuroopasGuest kirjutas: ↑23 Okt 2025 16:03Ida-Euroopa inimese tunneb jälle selle järgi ära, et on vaja uhket autot ja inimesi hinnatakse auto järgi. Soomes on tegelikult elatustase ikka palju kõrgem kui siin ja inimestel on rohkem raha kogutud, aga mingeid maastureid nad linnasõiduks ei osta ja on ka tagasihoidlikumate autodega nõus. Mul on tuttav soomlane, kes teenib meiega võrreldes väga hästi ja tema sõidab tavalise autoga, mis pole ka uus. Tema jaoks oleks häbiasi niimoodi hüpata, et Škoda on odav, oled vaene, kui sellega sõidad. Parem ostan mingi BMW rondi, olgugi ta vanem. Rootslaste puhul olen sama märganud. Aga Ida-Euroopas on asjad muidugi hoopis teisiti. Auto võetakse ikka kallis ja makstakse seda siis aastaid kinni, kuigi see pere elujärg nii meeletult hea sugugi ei ole. Siit tuleb see ka väga hästi välja.Vaese tunnebki selle järgi ära, et ta peab seda hirmkalliks![]()
Mõni üksik julgeb osta vähe parema ja kallima auto, siis ümbritsevad kohe leilis - edev, tahab eputada, madala enesehinnaguga, väikse p*gaGuest kirjutas: ↑23 Okt 2025 16:32Eestlasi küll selles süüdistada ei saa. Eesti on üks vanema autopargiga riike kogu EuroopasGuest kirjutas: ↑23 Okt 2025 16:03Ida-Euroopa inimese tunneb jälle selle järgi ära, et on vaja uhket autot ja inimesi hinnatakse auto järgi. Soomes on tegelikult elatustase ikka palju kõrgem kui siin ja inimestel on rohkem raha kogutud, aga mingeid maastureid nad linnasõiduks ei osta ja on ka tagasihoidlikumate autodega nõus. Mul on tuttav soomlane, kes teenib meiega võrreldes väga hästi ja tema sõidab tavalise autoga, mis pole ka uus. Tema jaoks oleks häbiasi niimoodi hüpata, et Škoda on odav, oled vaene, kui sellega sõidad. Parem ostan mingi BMW rondi, olgugi ta vanem. Rootslaste puhul olen sama märganud. Aga Ida-Euroopas on asjad muidugi hoopis teisiti. Auto võetakse ikka kallis ja makstakse seda siis aastaid kinni, kuigi see pere elujärg nii meeletult hea sugugi ei ole. Siit tuleb see ka väga hästi välja.Vaese tunnebki selle järgi ära, et ta peab seda hirmkalliks![]()
Soomes saab endale BMW-d jms lubada vaid rikkamapoolne inimene. Korruta Eesti hinnad 1,5 või 2-ga, siis saad teada, miks nad teistsuguste autoga sõidavad.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 16:03Ida-Euroopa inimese tunneb jälle selle järgi ära, et on vaja uhket autot ja inimesi hinnatakse auto järgi. Soomes on tegelikult elatustase ikka palju kõrgem kui siin ja inimestel on rohkem raha kogutud, aga mingeid maastureid nad linnasõiduks ei osta ja on ka tagasihoidlikumate autodega nõus. Mul on tuttav soomlane, kes teenib meiega võrreldes väga hästi ja tema sõidab tavalise autoga, mis pole ka uus. Tema jaoks oleks häbiasi niimoodi hüpata, et Škoda on odav, oled vaene, kui sellega sõidad. Parem ostan mingi BMW rondi, olgugi ta vanem. Rootslaste puhul olen sama märganud. Aga Ida-Euroopas on asjad muidugi hoopis teisiti. Auto võetakse ikka kallis ja makstakse seda siis aastaid kinni, kuigi see pere elujärg nii meeletult hea sugugi ei ole. Siit tuleb see ka väga hästi välja.Vaese tunnebki selle järgi ära, et ta peab seda hirmkalliks![]()
Sest inimesed on väga vaesed. Eriti maapiirkonnas peab ka vaene inimene endale auto ostma, siis tulebki keskmine kehv. Aga seda auto liigset tähtsustamist on siin ikka ka päris palju. Päris rikkurid on hakanud autodest üldse loobuma, aga üldine suhtumine on ikka seline ajast maha jäänud. Rootsis hüppavad autodega need uussisserändajad ja oi kui halvasti sellele vaadatakse.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 16:32Eestlasi küll selles süüdistada ei saa. Eesti on üks vanema autopargiga riike kogu EuroopasGuest kirjutas: ↑23 Okt 2025 16:03Ida-Euroopa inimese tunneb jälle selle järgi ära, et on vaja uhket autot ja inimesi hinnatakse auto järgi. Soomes on tegelikult elatustase ikka palju kõrgem kui siin ja inimestel on rohkem raha kogutud, aga mingeid maastureid nad linnasõiduks ei osta ja on ka tagasihoidlikumate autodega nõus. Mul on tuttav soomlane, kes teenib meiega võrreldes väga hästi ja tema sõidab tavalise autoga, mis pole ka uus. Tema jaoks oleks häbiasi niimoodi hüpata, et Škoda on odav, oled vaene, kui sellega sõidad. Parem ostan mingi BMW rondi, olgugi ta vanem. Rootslaste puhul olen sama märganud. Aga Ida-Euroopas on asjad muidugi hoopis teisiti. Auto võetakse ikka kallis ja makstakse seda siis aastaid kinni, kuigi see pere elujärg nii meeletult hea sugugi ei ole. Siit tuleb see ka väga hästi välja.Vaese tunnebki selle järgi ära, et ta peab seda hirmkalliks![]()
Mopeedauto omanik on üldjuhul see, kellel puudub juhiluba Ja neid võib olla igas varaklassis.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Mina kardan neid mopeedautosid, sest nende juhtidel pole sageli liiklusest vähimatki aimu. Roolis on Tallinna kandis neil mingid mustad ja alaealised.Tõutäkk kirjutas: ↑23 Okt 2025 19:07Mopeedauto omanik on üldjuhul see, kellel puudub juhiluba Ja neid võib olla igas varaklassis.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Tahtsin sama öelda. Eesti linnapilt, eriti Tallinnas, on oma masinapargiga üsna uhke. Ja ma arvan ka, et muus eluosas elavad võlgu aga vot auto peab hirmkallis olema.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 18:53 Kui linnades ringi vaadata, siis sõidavad inimesed ikka korteritega ringi (auto hinna eest saaks enam-vähem korteri ka juba kätte.) Mis see siis on, kui mitte eputamine? Keegi ei vaja ju tegelikult edasi liikumiseks mitukümmend tuhat maksvat autot. Loll jutt, et kui tuttuut autot ei osta, siis ainult töökoja vahel vurad.
Eestis? Päriselt?
Päris kurb, kui enesehinnang on nii madal.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 14:54Kõik odavate autodega-Opel, Citroen, Ford, Honda, KIA, Skoda jms sõitjad on vaesed. Vastasel juhul ei valiks selliseid autosid keegi, eriti mehed.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Einevalt Perekoolist käivad Arutles vaesed. Siinse keskkonna järgi olen tuvastanud umbes 3 inimest, kes saavad oma eluga kenasti hakkama ja lisaks hunnik vastikult kadedaid inimesi, kes keelduvad õppimast.
Hahaaa. Perekool oli tõesti jaa foorumite eliit ja rikaste jutunuk.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 20:30Einevalt Perekoolist käivad Arutles vaesed. Siinse keskkonna järgi olen tuvastanud umbes 3 inimest, kes saavad oma eluga kenasti hakkama ja lisaks hunnik vastikult kadedaid inimesi, kes keelduvad õppimast.
Kui võrrelda veel kallimate autodega, siis 2-3 sada tuhat on vaeste rottide autod. Kõik on suhteline.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2025 19:50Postitus on kustutatud
no ja siis? teiste kriimustamine ei ole normaalse inimese käitumine. selle taustal on kahe koha kinniparkimine isegi vähem tobe.Guest kirjutas: ↑23 Okt 2025 20:30 Millegipärast kallite autode omanikud pargivad 2 kohta kinni, et mitte kriimukest saada. Kardavad.
Minusuguse roti hinnang on see, et selline auto ostetakse ainult sellesama auto näitamiseks, mitte mingit praktilist põhjendust sellele ei ole.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist