Öige mehe auto

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Okt 2025 19:31
Guest kirjutas: 20 Okt 2025 19:28
Guest kirjutas: 20 Okt 2025 19:23 See auto järgi inimese (muidugi just mehe) hindamine on ikka täielik Ida-Euroopa.
Keegi ei hinda inimest auto järgi. Tee vahet kahel asjal - inimese hindamisel ja inimese iseloomustamisel. Sinu arust inimese tehtud valikud, mis kajastuvad tema riietuses, kodu asukohas, kujunduses ja samamoodi auto hinnaklassis, margis, funktsionaalsuses, ei näita inimese olemuse kohta midagi? Muidugi näitavad. Näitavad tema eelistusi ja mõtteviisi.
Näitavad tõesti ja see on väga vananenud mõtteviis, et peaks olema mingi uhke maastur. Kaasaegsemad inimesed isegi ei oma autot, rendivad, kui vaja.
Olgu siis normaalne klassikaline funktsionaalne maastur. Aga mitte mingi linnadziip, võeh.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Okt 2025 23:18
Guest kirjutas: 20 Okt 2025 19:28 Keegi ei hinda inimest auto järgi. Tee vahet kahel asjal - inimese hindamisel ja inimese iseloomustamisel. Sinu arust inimese tehtud valikud, mis kajastuvad tema riietuses, kodu asukohas, kujunduses ja samamoodi auto hinnaklassis, margis, funktsionaalsuses, ei näita inimese olemuse kohta midagi? Muidugi näitavad. Näitavad tema eelistusi ja mõtteviisi.
Näitavad tõesti ja see on väga vananenud mõtteviis, et peaks olema mingi uhke maastur. Kaasaegsemad inimesed isegi ei oma autot, rendivad, kui vaja.
Olgu siis normaalne klassikaline funktsionaalne maastur. Aga mitte mingi linnadziip, võeh.
Kui sul on seda tõesti vaja, siis okei. Aga ei oska lugu pidada sellisest inimesest, kes linnasõiduks ostab endale mingi RAM1500 ja kakerdab sellega last lasteaeda viies kõigil ees. Perekoolis oli selline pereema, kes väitis, et tal on veoauto asemel luksusmaastur ja oli väga uhke selle üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 20:33 Sportauto omamine paneb küll inimese väärtushinnangutes kahtlema.
Näitab, et mehel on raha, tal on hea maitse, piisavalt enesekindlust, elurõõmu ja edevust. Milline neist on väärtushinnang?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 23:18
Guest kirjutas: 20 Okt 2025 19:28 Keegi ei hinda inimest auto järgi. Tee vahet kahel asjal - inimese hindamisel ja inimese iseloomustamisel. Sinu arust inimese tehtud valikud, mis kajastuvad tema riietuses, kodu asukohas, kujunduses ja samamoodi auto hinnaklassis, margis, funktsionaalsuses, ei näita inimese olemuse kohta midagi? Muidugi näitavad. Näitavad tema eelistusi ja mõtteviisi.
Mingit klassikalist maasturit keegi ei soovi, kui ta just pärapõrgus ei ela või seda hobiks ei kasuta. Aeg on edasi läinud, kompaktsed ja ökonoomsed linnajeebid on in.
Külaline

Mina vaatan asju (keskmise sissetulekuga) pereinimese seisukohalt.

Jah, kui mees on vallaline ja üksik - siis panustagu kasvõi oma viimane sent autosse. Aga pereinimesena, kui on ka muud perele vajalikud kulutused, peaks auto valimisel ikka kahe jalaga maa peale jääma. Ei saa pereisa kulutada ebaproportsionaalselt palju raha uhkele autole, et pärast veeretab pere teistes kuludes senti! Jah, sellest saan aru, et teine äärmus ehk romu, mis kogu aeg laguneb, ei ole ka otstarbekas. Tuleb leida mingi kesktee ehk auto, mis ühelt poolt ei "söö" liiga palju perekonna raha (näiteks kalli liisingumakse näol), aga vajalikud sõidud saavad tehtud.

Niipalju siis sellest, et naised tahavad ju alati, et mehel oleks võimalikult uhke auto :D
Külaline

Õige mehe auto on minu auto. Vastab täielikult meie pere vajadusele.,7-kohaline.Minu mees maksab majalaenu (2 kuud jäänud). Mina maksan autot (ise ei sõida, luba olemas).Auto marki ega mudelit ei ütle, sest ei viitsi siinsete spetsialiste halvustavaid kommentaare ümber lükkama hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 01:25 Õige mehe auto on minu auto. Vastab täielikult meie pere vajadusele.,7-kohaline.Minu mees maksab majalaenu (2 kuud jäänud). Mina maksan autot (ise ei sõida, luba olemas).Auto marki ega mudelit ei ütle, sest ei viitsi siinsete spetsialiste halvustavaid kommentaare ümber lükkama hakata.
Eee...sa ju ei peagi midagi ümber lükkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 01:25 Õige mehe auto on minu auto. Vastab täielikult meie pere vajadusele.,7-kohaline.Minu mees maksab majalaenu (2 kuud jäänud). Mina maksan autot (ise ei sõida, luba olemas).Auto marki ega mudelit ei ütle, sest ei viitsi siinsete spetsialiste halvustavaid kommentaare ümber lükkama hakata.
Sa kardad, et pead midagi ümber lükkama. Siis saadki seda mida kardad.
Häbened oma autot, et selline on. Paljud autod on 7 kohalised, millest 2 on pagasnikus laste istmed. Need pole mingid 7 kohalised.
Aga tõid välja kes mida maksab, et teatada, et elad majas aga see on mehe oma. Sulle kuulub ainult auto.
Ja tahtsid ka välja öelda, et erinevalt paludest naistest on sul mees olemas.
Kas kahe kuu pärast hakkab mees autot maksma?
Mees niipalju ei suuda, et ka auto eest maksta?
Sa nagu kutsusid kõike seda kirjutama.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 01:25 Õige mehe auto on minu auto. Vastab täielikult meie pere vajadusele.,7-kohaline.Minu mees maksab majalaenu (2 kuud jäänud). Mina maksan autot (ise ei sõida, luba olemas).Auto marki ega mudelit ei ütle, sest ei viitsi siinsete spetsialiste halvustavaid kommentaare ümber lükkama hakata.
Loodan, et maja on ikka kahe peale. Muidu oled küll lolli diili teinud. Maksad mingit suurt autot kinni, millega sõidab mees, ise sõidad bussiga või ootad, et keegi sind sõidutaks. Auto pole mingi eriline vara, millega kekata, kaotab väärtust iga päevaga, aastas kaotad tuhandeid.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 08:38
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 01:25 Õige mehe auto on minu auto. Vastab täielikult meie pere vajadusele.,7-kohaline.Minu mees maksab majalaenu (2 kuud jäänud). Mina maksan autot (ise ei sõida, luba olemas).Auto marki ega mudelit ei ütle, sest ei viitsi siinsete spetsialiste halvustavaid kommentaare ümber lükkama hakata.
Loodan, et maja on ikka kahe peale. Muidu oled küll lolli diili teinud. Maksad mingit suurt autot kinni, millega sõidab mees, ise sõidad bussiga või ootad, et keegi sind sõidutaks. Auto pole mingi eriline vara, millega kekata, kaotab väärtust iga päevaga, aastas kaotad tuhandeid.
Lõbusad tüübid siin ikka. Loomulikult on maja kahe peale. Lisaks on minu oma Tallinna korter. Jah, ma sõidan bussiga, kuna töökoht on 2 bussipeatuse kaugusel. Ilusa ilmaga käin jala. Jah, muidugi on auto tarbeese, sellepärast ei kekkagi. Aga kas see konkreetne teema mitte autodest polnud?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 10:19
Lõbusad tüübid siin ikka. Loomulikult on maja kahe peale. Lisaks on minu oma Tallinna korter. Jah, ma sõidan bussiga, kuna töökoht on 2 bussipeatuse kaugusel. Ilusa ilmaga käin jala. Jah, muidugi on auto tarbeese, sellepärast ei kekkagi. Aga kas see konkreetne teema mitte autodest polnud?
Minu arust oled tiba imeliku jutuga. Ja kekkad ikka küll. Loe veel kõik ette, mis sul on, kuigi keegi pole küsinud,
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 11:14

Minu arust oled tiba imeliku jutuga. Ja kekkad ikka küll. Loe veel kõik ette, mis sul on, kuigi keegi pole küsinud,
Mind küll huvitab, kuidas teised elavad. Kekkamise jutt topi endale sinnasamusesse, nii kõrini juba. Hangi endale elu või enesehinnang või mõlemad.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 11:32

Mind küll huvitab, kuidas teised elavad. Kekkamise jutt topi endale sinnasamusesse, nii kõrini juba. Hangi endale elu või enesehinnang või mõlemad.
Aga sa suhtle ise siis selle tädiga otse, rääkige omavahel, mis teil on ja mis veel puudu. Mõlemad olete sellised robustsed tädikesed, normaalselt suhelda ei oska, peaks hästi klappima.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 11:34
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 11:32

Aga sa suhtle ise siis selle tädiga otse, rääkige omavahel, mis teil on ja mis veel puudu. Mõlemad olete sellised robustsed tädikesed, normaalselt suhelda ei oska, peaks hästi klappima.
Mis ütleja sina siin oled? Minu arust oled sina täitsa mööda tädi, nii et ole parem tasa.
Külaline

Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Kõik odavate autodega-Opel, Citroen, Ford, Honda, KIA, Skoda jms sõitjad on vaesed. Vastasel juhul ei valiks selliseid autosid keegi, eriti mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 14:54
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Kõik odavate autodega-Opel, Citroen, Ford, Honda, KIA, Skoda jms sõitjad on vaesed. Vastasel juhul ei valiks selliseid autosid keegi, eriti mehed.
Škoda on odav?
https://kampaania.skoda.ee/et/S351759/
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 15:14
Škoda on odav?
Jah, see on odav.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Okt 2025 15:22
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 15:14

Škoda on odav?
Jah, see on odav.
Vaese tunnebki selle järgi ära, et ta peab seda hirmkalliks :D
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 14:54 Kõik odavate autodega-Opel, Citroen, Ford, Honda, KIA, Skoda jms sõitjad on vaesed. Vastasel juhul ei valiks selliseid autosid keegi, eriti mehed.
Mina küll valin ka nende autode vahel. Mul seda kompleksi pole, et odav auto. Vabalt võid neist odavatest ühe mulle kinkida. Ei maksa ju midagi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist