Meeldejäävaid väljendeid
Meeldejäävaid väljendeid
Keegi kirjutas siin kuskil hambutu õllekõht, minu arust maru ja humoorikas väljend. Ma polnud ennem sellist kuulnud. Mulle tuli kohe Krõll meelde (kõhuga kahehambaline). Millised väljendid teile meeldivad?
-
Külaline
Esimesena tulevad meelde "soki-sandaali mees" ja "pendli-vello", seda öeldakse siis nende uhhuutajate kohta.
-
Külaline
Palestiinalogard. Üpris hea ja täpne väljend teatud tüüpide kohta, kes ei tea, ei saa aru, aga võtavad sõna ja lehvitavad lippu.
-
Külaline
Inimene, kes foorumites, kommentaarides ja seltskonnas vahutab ja lubab kõik maha lüüa, olukorraga silmitsi seistes on aga värisevate jalgadega mökitav luuser.
-
Külaline
Just täna lugesin sõna "solvumiskaevur", Peeter Koppel autoriks. Väga meeldib.
-
Külaline
Vana aga tore väljend "kaerahelbeke" (vt: lumehelbeke). Need on peamiselt noored veganid ja maailmapäästjatest intellektuaalid.
-
Külaline
Käibküllmees - ehk siis töömees, kes teeb lohakat tööd, on see siis autoremont, ehitus vm, põhimõttel, et käib küll. Olen kuulnud sama asja kohta on veel väljendt - pohhuist.
-
Külaline
Mulle meeldivad vanad head väljendid nagu susservusser, tuutu-luutu (veidi totu inimese kohta) ja muidugi uhhuu. Uuematest on silma jäänud badfluencer. See tähistab influencerit, kes annab halba eeskuju kas siis oma elustiili või käitumisega.
-
Külaline
Mulle meeldis väljend ühelt meditsiinialaselt koolituselt: "Esoteeriliste hämarteaduste esindaja".
Mulle ka see väljend meeldib. Kuidagi tabavalt ütleb. Ega kogu esoteerika ka vale pole, nt aurad on olemas, neid saab isegi pildistada.
-
Külaline
Mulle meeldib see väljend: On täiskuu, oled täna õige hoos!
Seda kasutatakse, kui argumendid otsa saavad ja tahad vaidlust lõpetada.
Seda kasutatakse, kui argumendid otsa saavad ja tahad vaidlust lõpetada.
-
Külaline
Mulle meeldis kolleegi ütlus pärast puhkusereisi, et „ega midagi, nüüd tagasi paastu ja palve juurde“! 
-
Külaline
Mulle meeldis kunagise kollegi ütlus oma pikkuse kohta (ta on lühikest kasvu), et "kontsadega 165cm".
-
Külaline
Mina jälle pole kunagi aru saanud väljendist p*rsevest. Mida see tähistama peaks?
-
Külaline
aga s..vares ja s..pea, kas neid mõistad?
-
Külaline
Persevest
Kergesti eemaldatav puusade soojendamiseks mõeldud vest. Tavaliselt koeravillasest lõngast kootud riideese.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Kirile, Triibu ja 9 külalist