Eesti moebrändid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 19 Okt 2025 08:32
Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 10:42Väga nõus. Mina väldin brände, kes kasutavad söömishäiretega modelle ja kelle valikus pole riideid normaalse kehakujuga naistele vaid ainult S ja M suurustele.
Ohoh. Mina kannan riideid S ja sain sinu kibestunud kommentaarist praegu teada, et ma olen ebanormaalse kehakujuga? Isegi M on ebanormaalsed?
Paks oled, mine dieedile. Häbi pole või. Mina olen XS.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 08:32
Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 10:42Väga nõus. Mina väldin brände, kes kasutavad söömishäiretega modelle ja kelle valikus pole riideid normaalse kehakujuga naistele vaid ainult S ja M suurustele.
Ohoh. Mina kannan riideid S ja sain sinu kibestunud kommentaarist praegu teada, et ma olen ebanormaalse kehakujuga? Isegi M on ebanormaalsed?
Parandan: ei pidanud sugugi silmas, et S-suuruse kandjad on ebanormaalse kehaga, vaid mõtlesin neid alatoitumuses modelle, keda paljud firmad oma riiete reklaamimisel kasutavad.

Pilt

Selliste kondikubude kasutamine pole sugugi erand ja vale on see seetôttu, et inimene on selgelt alatoitumuses. Minu meelest enamik inimesi siiski sellised välja ei näe.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Okt 2025 10:05
Külaline kirjutas: 19 Okt 2025 08:32
Parandan: ei pidanud sugugi silmas, et S-suuruse kandjad on ebanormaalse kehaga, vaid mõtlesin neid alatoitumuses modelle, keda paljud firmad oma riiete reklaamimisel kasutavad.

Pilt

Selliste kondikubude kasutamine pole sugugi erand ja vale on see seetôttu, et inimene on selgelt alatoitumuses. Minu meelest enamik inimesi siiski sellised välja ei näe.
Loomulikult, see on kohutav pilt. Aga see ei tähenda ometi, et S ja M suurust kandvad naised on ebanormaalse kehakujuga, seda sa ju alguses väitsid? Et modellid on S ja M, aga normaalse kehakujuga naistele ei mõelda. Mina näiteks olen S ja mõnikord ka XS, mitte kunagi M, aga mul ei turrita kondid niimoodi, ma lihtsalt olen ühtlaselt väike (ka lühike). No mine kuhugi Aasiasse ja vaata sealseid naisi - mina olengi selline - sile, aga väike. Sellised on ka olemas ja see pole ebanormaalne.
Sinu pandud pildil on kole, haige naine. Jube.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Triibu ja 8 külalist