Sa nimetasid tundmatuid või vähetuntud, mitte tuntud inimesi. Tuntud inimene on keegi, keda teab enamik inimesi, mingeid nišitegijaid pole vaja tuntuteks tembeldada.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 23:44Mida tähendab katsu tänapäeva tulla? Nimetasin ju ka tänasel päeval elavaid tuntud inimesi.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:49Just, sinu silmaring on piiratud, miks muidu aina paarist nimest jahud ja jahud. Katsu nüüd väheke tänapäeva ka tulla.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:36
Muidugi ei ole kohustuslik! Ka ajalehtede lugemine, näitlejate või kultuuritegelaste tundmine ei ole kohustuslik. Kes teab puusalt suunamudijate elu kohta, kelle huvid on hoopis vastupidisel suunal! Valikute küsimus.
Lihtsalt, sellistel inimestel on erinev silmaring.
Kogemused kuulsustega, nii meeldivad kui ka ebameeldivad.
-
Külaline
-
Külaline
Mati Talvik. Anneli Talvik-ilmselt on nad niipalju vananenud, et ma enam neid ära ei tunneks.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:39Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.
Vahvad - Silvia Laidla, Rein Sikk. Ave Alavainu. Nendega suhtlesin telefoni teel.
Silvia Laidla, Rein Sikk, Ave Alavainu-nimesid tean, aga nägusid mitte. Silvia Laidla-ok, nüüd kui vaatasin, siis meenus küll.
-
Külaline
Sinu nimekirjast pooled on juba ammu surnud, ega ei saagi neid ära tunda kuskil tänaval.Guest kirjutas: ↑18 Okt 2025 16:05Mati Talvik. Anneli Talvik-ilmselt on nad niipalju vananenud, et ma enam neid ära ei tunneks.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:39Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.
Vahvad - Silvia Laidla, Rein Sikk. Ave Alavainu. Nendega suhtlesin telefoni teel.
Silvia Laidla, Rein Sikk, Ave Alavainu-nimesid tean, aga nägusid mitte. Silvia Laidla-ok, nüüd kui vaatasin, siis meenus küll.
-
Külaline
-
Külaline
Ta on isegi nii tume, et ta ei tea, et Mati Talvik ja Ave Alavainu enam ei ela.Guest kirjutas: ↑18 Okt 2025 16:47Sinu nimekirjast pooled on juba ammu surnud, ega ei saagi neid ära tunda kuskil tänaval.Guest kirjutas: ↑18 Okt 2025 16:05Mati Talvik. Anneli Talvik-ilmselt on nad niipalju vananenud, et ma enam neid ära ei tunneks.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:39Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.
Mõni inimene lihtsalt elab kott peas.
-
Külaline
No ei jõua mina nende üle arvet pidadaKülaline kirjutas: ↑18 Okt 2025 18:32Ta on isegi nii tume, et ta ei tea, et Mati Talvik ja Ave Alavainu enam ei ela.
-
Külaline
Seda ta ka ei tea, et Mati naine oli ikka Alice Talvik, kes on nüüd vanem inimene. Anneli Talvik on hoopis Mati poja naine ja ei ole veel vana ega suremas.Guest kirjutas: ↑18 Okt 2025 18:32Ta on isegi nii tume, et ta ei tea, et Mati Talvik ja Ave Alavainu enam ei ela.Guest kirjutas: ↑18 Okt 2025 16:47Sinu nimekirjast pooled on juba ammu surnud, ega ei saagi neid ära tunda kuskil tänaval.Guest kirjutas: ↑18 Okt 2025 16:05
Mati Talvik. Anneli Talvik-ilmselt on nad niipalju vananenud, et ma enam neid ära ei tunneks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: suvitaja ja 4 külalist