Kogemused kuulsustega, nii meeldivad kui ka ebameeldivad.

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 08:37
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:47
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:32

Kui silmaring on väike, siis ei saagi ju olla kuulnud.
Guugeldasin Rein Sikku. Tunnustatud ajakirjanik. Peamiselt artiklite kirjutaja. Kel erilist huvi artiklite autorite või ajakirjanduse vastu pole, see loomulikult ei tea. See on nn kultuuriinimestele väga iseloomulik, et nad peavad ennast jube tähtsaks ja jälgivad hästi palju igasugust "kultuuri" ja seotud nimesid. Silvia Laidlat nooremad kindlasti ei tea, sest ta tegutsemisaeg jääb eelmisesse sajandisse, peamiselt 50, 60, 70ndad.
Veel kord! Kui silmaring piirdub ainult Arutle foorumiga ja suunamudijate jälgimisega, siis ei saagi teada.

Kui sa ise googeldasid neid inimesi, siis pidid ju aru saama, et tegemist on tuntud ja tunnustatud inimestega. Rein Sikk kirjutab praegu koguaeg. Ja Silvia Laidla mängis ka 2000ndatel palju.

Kui ajalehti ei loe ja teatris ei käi, siis ei saagi teada.
Käin igas kuus keskmiselt kahel korral teatris. Ajalehti tõesti ei loe, loen uudised netist.
Külaline

Meeldiv kogemus- Kristjan Jõekalda ja Teet Margna
Väga ebameeldivad- ženja Fokin, Karmen Joller
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 12:21 Käin igas kuus keskmiselt kahel korral teatris. Ajalehti tõesti ei loe, loen uudised netist.
Sel juhul on küll erakordne saavutus, et sa neid nimesid kunagi kuulnud ei ole. Kui oled alla 30 aasta vana, siis ehk on mõistetav, fookus on muudel uudistel ja nimedel.
Külaline

Mina ise olen kunagi Kairit Tuhkaneniga ehk Nikkiga samas seltskonnas olnud. Täiesti normaalne inimene nagu iga teine.

Aga oma õe käest olen kuulnud, et kui ta klassiga käis Anti Kammiste saates(mingi klaveri saade, ei mäleta enam nime)publikuks, siis AK oli küll kohutavalt seal võtteplatsil karjunud ja tujutsenud.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 12:21
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:47

Guugeldasin Rein Sikku. Tunnustatud ajakirjanik. Peamiselt artiklite kirjutaja. Kel erilist huvi artiklite autorite või ajakirjanduse vastu pole, see loomulikult ei tea. See on nn kultuuriinimestele väga iseloomulik, et nad peavad ennast jube tähtsaks ja jälgivad hästi palju igasugust "kultuuri" ja seotud nimesid. Silvia Laidlat nooremad kindlasti ei tea, sest ta tegutsemisaeg jääb eelmisesse sajandisse, peamiselt 50, 60, 70ndad.
Veel kord! Kui silmaring piirdub ainult Arutle foorumiga ja suunamudijate jälgimisega, siis ei saagi teada.

Kui sa ise googeldasid neid inimesi, siis pidid ju aru saama, et tegemist on tuntud ja tunnustatud inimestega. Rein Sikk kirjutab praegu koguaeg. Ja Silvia Laidla mängis ka 2000ndatel palju.

Käin igas kuus keskmiselt kahel korral teatris. Ajalehti tõesti ei loe, loen uudised netist.
Käid koguaeg teatris, ja kuuled esimest korda, et selline näitleja oli olemas nagu Silvia Laidla?

Rein Siku artiklid on ka ju netis.
Külaline

Ise ei ole õnneks kokku puutunud, aga tuttava kaudu tean, et Viktor Siilats ja Alar Kotkas pidid täiesti kohutava iseloomuga olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 17:02 Ise ei ole õnneks kokku puutunud, aga tuttava kaudu tean, et Viktor Siilats ja Alar Kotkas pidid täiesti kohutava iseloomuga olema.
Ma omen kuulnud(ise ei tea), et ka Mart Sander pidi väga ülbe ka Diiva vaibiga olema lava taga.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 17:00

Käid koguaeg teatris, ja kuuled esimest korda, et selline näitleja oli olemas nagu Silvia Laidla?

Kust ma seda Silvia Laidlat peaksin nägema, kui ta juba väga ammu surnud?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 20:08

Aasta 2012 ei ole nüüd küll väga ammu. Sinu väide oli, et ta näitles 50-60ndatel. Tegelikult näitles ta kuni elu lõpuni.

Kui sa olid 13 aastat tagasi alles laps, siis võiksid teda mäletada teda näiteks laste telelavastusest Džuudopoisid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 21:58Kui mina käin arsti juures, siis olen ma absoluutselt kõige kehvemas seisus ja kõige halvemas tujus. Tuju ei saagi parem olla, sest mul on ju siis nii halb olla, valudes.. Ning siis tulevad medõed arvates, et nende naeratus ja aegluubis toimetamine peaks kuidagi mu seisundit parandama. Ei ole õige hinnata inimest selle järgi, milline on ta kõige suuremates vaevades.
Mis sa draamatsed? Kõik inimesed, kes meditsiini ühel või teisel moel tarbivad, ei ole sugugi 'kõige suuremates vaevades' :lol: ega absoluutselt kõige kehvemas seisus :lol:
Külaline

Eesti on väga väike. Kõigil tuntud inimestel on palju lapsepõlvesõpru, lasteaia-, kooli- ja kursusekaaslasi, naabreid ja kolleege.
Üks peaministritest on olnud mu üleaedne ja lapsepõlve mängukaaslane. Üks presidentidest on korduvalt noorpõlves mu köögis mulgiputru söönud ja napsu võtnud. Nii mõnegi praeguse tegijaga olen koos koolis käinud või ülikoolis suhelnud.
Siis olid nad kõik tavalised toredad noored inimesed.
Eks mõnele lööb tõesti kuulsus pähe, samas mõni reageerib parasjagu, nagu tuju on. Nagu täiesti tavaline inimene, kel on hetkel sitt olla.

Jus äsja vaatasin Mihkel Raua saadet meie muusikutest. Taukar ütles, et vahel tahaks küll halvasti öelda, aga ei saa, peab end kogu aeg kontrollima - kõik ju filmivad alatasa! Seda jama pole vaja.
Arvan ka, et mingi lühiajalise kokkupuute või suhtluse järel ei saa ühegi inimese iseloomu üle otsustada.
Võib olla nii ja naa. Kellelgi on lihtsalt ülipaha tuju, keegi lihtsalt kontrollib end ülihästi.
Külaline

Mina toon välja mõne poliitiku. Riina Solman väga ennasttäis ja kohtleb teisi inimesi, töökaaslasi nagu alamrahvast. Jüri Ratas suhtub oma alluvatesse väga halvast. Kui härral oli paha tuju, siis said kõik.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 20:23

Aasta 2012 ei ole nüüd küll väga ammu. Sinu väide oli, et ta näitles 50-60ndatel. Tegelikult näitles ta kuni elu lõpuni.

Kui sa olid 13 aastat tagasi alles laps, siis võiksid teda mäletada teda näiteks laste telelavastusest Džuudopoisid.
Džuudopoisid on nüüd küll igivana telelavastus. Kordusena lastakse telekast, aga see pole mingi kohustuslik vaatamine järgmine 50 aastat pärast lavastamist.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Okt 2025 16:50

Džuudopoisid on nüüd küll igivana telelavastus. Kordusena lastakse telekast, aga see pole mingi kohustuslik vaatamine järgmine 50 aastat pärast lavastamist.
ja tema ei ütelnud: 50-60-70ndatel, mina ütlesin, siin on rohkem inimesi, kes on sarnasel arvamusel, mis ei ühti sinu arvamusega.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 20:23

Pole mingist sellisest telelavastusest kuulnudki.
Sa õues ka käid või elad toas ja minevikus?
Külaline

Ma olen üle 50a ja nagu enamus nõukaaegseid lapsi, kõik lasteetendused telekast ära vaadanud. Ja mitu korda vaadanud. Aga vot Džuudopoisid on minust täiesti mööda läinud. Mäletan ainult, et treener oli vist suht kena meesterahvas.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 20:03 Ma olen üle 50a ja nagu enamus nõukaaegseid lapsi, kõik lasteetendused telekast ära vaadanud. Ja mitu korda vaadanud. Aga vot Džuudopoisid on minust täiesti mööda läinud. Mäletan ainult, et treener oli vist suht kena meesterahvas.
Minul samuti. Kõik, mida lastele toodeti, on kordi nähtud, ka Kesktelevisiooni omad. Džuudopoistest pole isegi kuulnud. Küll aga Silvia Laidlast. Vähemalt nii palju, et ma tean, kes ta oli ja mida tegi. V-o ma loen siis veidi rohkem kultuuri puutuvaid artikleid.
Külaline

Muidugi ei ole kohustuslik! Ka ajalehtede lugemine, näitlejate või kultuuritegelaste tundmine ei ole kohustuslik. Kes teab puusalt suunamudijate elu kohta, kelle huvid on hoopis vastupidisel suunal! Valikute küsimus.

Lihtsalt, sellistel inimestel on erinev silmaring.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 21:36
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 20:23 Aasta 2012 ei ole nüüd küll väga ammu. Sinu väide oli, et ta näitles 50-60ndatel. Tegelikult näitles ta kuni elu lõpuni.

Muidugi ei ole kohustuslik! Ka ajalehtede lugemine, näitlejate või kultuuritegelaste tundmine ei ole kohustuslik. Kes teab puusalt suunamudijate elu kohta, kelle huvid on hoopis vastupidisel suunal! Valikute küsimus.

Just, sinu silmaring on piiratud, miks muidu aina paarist nimest jahud ja jahud. Katsu nüüd väheke tänapäeva ka tulla.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Okt 2025 21:49
Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 21:36

Just, sinu silmaring on piiratud, miks muidu aina paarist nimest jahud ja jahud. Katsu nüüd väheke tänapäeva ka tulla.
Mida tähendab katsu tänapäeva tulla? Nimetasin ju ka tänasel päeval elavaid tuntud inimesi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist