Eesti moebrändid

vana hea klassika
Külaline

Eesti moebrändid

Postitus Postitas Külaline »

Ei eitagi, et mõtlema pani Haruu ümber keerlev - aga minu küsimus on laiem. Kas ja millised meie bärndide tooted on teie arvates oma hinda väärt, mis meeldib, mis mitte? Mulle endale meeldib JustMust näiteks, aga tundub ogar panna üle 150 euro kleidi peale. (Ma muidugi olen ihne ka.)
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2025 15:57 Ei eitagi, et mõtlema pani Haruu ümber keerlev - aga minu küsimus on laiem. Kas ja millised meie bärndide tooted on teie arvates oma hinda väärt, mis meeldib, mis mitte? Mulle endale meeldib JustMust näiteks, aga tundub ogar panna üle 150 euro kleidi peale. (Ma muidugi olen ihne ka.)
Meeldib Marat idee poolest, aga nende tooted on ikka nii ülevõlli kallid, et minust on nad siiani poodi jäänud. Tihtipeale vaatan, katsun materiali, proovin isegi selga ja... panen riiulile tagasi, sest hind on ikka liiga krõbe.
Külaline

Mina tegelikult imestan, et mõni bränd üldse elutseb. Sest tihti on nii, et nende asjade hind on sama kallis kui mingid maailma tuntud brändid, aga kvaliteet tunduvalt kehvem. Miks siis peaks ostma, kui ikka nii hästi ei istu, materjalid pole head jne. Ma olen näiteks ostnud mõned Tallinn Dollsi asjad, no ei istu ja ei ole kvaliteetselt õmmeldud. Väga nõme on, kui tehakse veel kedagi üks-ühele järgi. Näiteks oli mingi firma, mis tegi samasuguseid mantleid nagu Ted Bakeril on. Hind oli täpselt sama, aga kvaliteet nagu öö ja päev.
Külaline

Huppa laste õueriided. 10a tagasi disain üldse ei meeldinud aga nad on väga palju arenenud selles osas. Osad Tallinna Dolls riided on ka ilusad aga hind ei ole sobiv.
Muidu ülidiselt väga spetsiifilised brändiasjad ei meeldi.
Külaline

Aga mis otse Haruusse puutub, siis on tõesti imelik end mingi kõrvallaval ja kõrvalüritusel esitatud toote reklaamiks kasutada New York Fashion Week nimetust, nagu see oleks midagi väärt. Ja väita, et nad on ainus põhjamaade firma, kes on seal osalenud...
V-o olid nad ainsad põhjamaade tootjad, kes sellise reklaami õnge läksid ja olid nõus maksma.
Vaatasin ka saatesarja neist - väga tore ja hakkaja pere! Lahedad riided samuti.
Aga midagi teadmata NY ürituse taustast jäi nende toodete esitlusest ses sarjas küll väga imelik mulje - mingis betoonist garaažis? Publikut üldse polnud?
Külaline

Tallinn dolls on veel taskukohase hinnaga, eriti sooduspakkumised, kui kleidi saab 40-60.- eest nt.
Otsisin just tikanditega eestipäraseid/rahvusmotiiviga kleite ja riideid- no mida hinnad! Ei ole vaene, aga masintikanditripsuga kleidi eest 250-300, villasest õhukesest riidest mantli (pigem sügisene pikk jakk kui tavemantel) eest 600-950 välja käia... lihtsalt ei leia, et kvaliteet ja hind oleks kooskõlas.
Ellu sallidest olen mõned tellinud näiteks.
Külaline

Kunagi oli üks Pärnu kandi (?) õmblusfirma, kes tegi tõeliselt häid titeriideid, oma kolm last said sealt kõik selga esimesel eluaastal, oli Tiia või see Ti&Ti (ikka veel tegutseb, vaatasin :) jõudu neile!) Hind ei hammustanud ja riided olid pehmest mõnusast puuvillast.
Kahjuks lõppevad Lenne jms ilusad mustritega lapseriided ära 134 juures.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2025 15:57 Ei eitagi, et mõtlema pani Haruu ümber keerlev - aga minu küsimus on laiem. Kas ja millised meie bärndide tooted on teie arvates oma hinda väärt, mis meeldib, mis mitte? Mulle endale meeldib JustMust näiteks, aga tundub ogar panna üle 150 euro kleidi peale. (Ma muidugi olen ihne ka.)
Mis skandaal selle Haruuga on? Viimasel ajal on sellest nii palju juttu, aga mul pole Delfi paketti ja lugedaei saa.
Külaline

No intervjuu järgi jäi mulje, et endised sõbrannad läksid koos äri ajades omavahel riidu.
Külaline

Mulle meeldivad Triibuvineeri kõrvarõngad ja minu meelest ei ole need ka ülemäära kallid.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Okt 2025 20:59 Mulle meeldivad Triibuvineeri kõrvarõngad ja minu meelest ei ole need ka ülemäära kallid.
Ma polnud nendest kuulnudki, vaatasin järgi ja… oh jumal… :?
Vähemalt on hinna osas mingi reaalsustaju olemas, mitte nagu Veenre või Lisa Kroeber, kes oma puidust junnide eest 60 eurot küsivad.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Aug 2025 22:53 Huppa laste õueriided. 10a tagasi disain üldse ei meeldinud aga nad on väga palju arenenud selles osas. Osad Tallinna Dolls riided on ka ilusad aga hind ei ole sobiv.
Huppa ei ole ju Eesti bränd, Lenne küll
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 10:56
Guest kirjutas: 20 Aug 2025 22:53 Huppa laste õueriided. 10a tagasi disain üldse ei meeldinud aga nad on väga palju arenenud selles osas. Osad Tallinna Dolls riided on ka ilusad aga hind ei ole sobiv.
Loomulikult on ka Huppa Eesti bränd.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 10:56
On küll Huppa Eestis loodud.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Aug 2025 15:57 Ei eitagi, et mõtlema pani Haruu ümber keerlev - aga minu küsimus on laiem. Kas ja millised meie bärndide tooted on teie arvates oma hinda väärt, mis meeldib, mis mitte? Mulle endale meeldib JustMust näiteks, aga tundub ogar panna üle 150 euro kleidi peale. (Ma muidugi olen ihne ka.)
Ma polnud kuulnud kummastki. Mõtlesin, et kuidas saab 150 eurot olla kallis kleidi eest. Ise ostan kallimaltki, aga siis ka heast materjalist klassikat. Vaatasin nüüd siis Justmust lehele. Ja tõepoolest, saan aru, nende kleitide eest ka ei raatsiks. Ma ei saa konseptsioonist aru, kas randa mõeldud, et lausa plätudega? Ülepea need madalad kontsadeta jalanõud kleitidega! Oleks veel noored, aga modellid pigem keskeale lähenevad. On väga vähe kleite, mis paistavad kenad ilma kontsadeta.Sama probleemi märganud teistelgi meie bärndidel, toode võib olla ok, aga stilist pole parimat sellest välja võtnud.
Siin üks mu lemmikutest: https://www.reiss.com/ee/en/shop/gender ... -0?p=3#219
Külaline

Mulle meeldivad Mari Ojasaare Indigolind need satiinised kleidid.
https://indigolind.com/shop/
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 17:37
Guest kirjutas: 20 Aug 2025 15:57 Ei eitagi, et mõtlema pani Haruu ümber keerlev - aga minu küsimus on laiem. Kas ja millised meie bärndide tooted on teie arvates oma hinda väärt, mis meeldib, mis mitte? Mulle endale meeldib JustMust näiteks, aga tundub ogar panna üle 150 euro kleidi peale. (Ma muidugi olen ihne ka.)
Ma polnud kuulnud kummastki. Mõtlesin, et kuidas saab 150 eurot olla kallis kleidi eest. Ise ostan kallimaltki, aga siis ka heast materjalist klassikat. Vaatasin nüüd siis Justmust lehele. Ja tõepoolest, saan aru, nende kleitide eest ka ei raatsiks. Ma ei saa konseptsioonist aru, kas randa mõeldud, et lausa plätudega? Ülepea need madalad kontsadeta jalanõud kleitidega! Oleks veel noored, aga modellid pigem keskeale lähenevad. On väga vähe kleite, mis paistavad kenad ilma kontsadeta.Sama probleemi märganud teistelgi meie bärndidel, toode võib olla ok, aga stilist pole parimat sellest välja võtnud.
Justmust on mammide pood.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Okt 2025 18:29
Mina olen 52 ja minu arust on need riided vanamoodsad. Mingi kellegi ettekujutus, mis mammidele meeldib. Ei meeldi. Ja kallid ka selle taseme kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 18:43

Mina olen 52 ja minu arust on need riided vanamoodsad. Mingi kellegi ettekujutus, mis mammidele meeldib. Ei meeldi. Ja kallid ka selle taseme kohta.
Olen sinust vanem ja mulle ka ei meeldi. Ennast mammiks ei pea.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Guest kirjutas: 16 Okt 2025 18:50
Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 18:43
Olen sinust vanem ja mulle ka ei meeldi. Ennast mammiks ei pea.
See on ju loomulik, et inimestele meeldivad erinevad rõivad. Ja jumal tänatud, kõik ei pea sarnaselt riietuma. Minu meelest ei ole JustMust mammidele midagi - eks päris noorte arvates on kleitide kandmine mujal kui lõpupeol üldse vanamoodne. Aga mis hinda puutub - eks see sõltub sissetulekust. Minu jaoks on kleidi puhul 70 eurot suht lagi, sedagi siis, kui kleit ikka väga-väga meeldib. 200 on minu sissetuleku juures mantli hind. Ja ma usun, et paljudel on see samamoodi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Google [Bot], Kirile, Triibu ja 8 külalist