Konspiratsiooni teooriad

vana hea klassika
Vasta
Noei

Postitus Postitas Noei »

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 15:08
Midasja kirjutas: 06 Juul 2024 13:25 Selline asi on minu teada võimalik tõepoolest, aga nii palju kui mina kursis olen, kutsutakse hormoonraviga sel juhul piimatootmine esile. Ja vbl, pole päris kindel ja ei viitsi uurida, aga äkki oli nii, et pead ka varem juba piima tootnud olema, st vähemalt korra sünnitanud, siis saab uuesti esile kutsuda. Igatahes, naisel, kes lapsendab beebi, sest ise lapsi ei saa, päris kindlasti ei hakka beebit nähes lihtsalt niisama tissidest piima purskama.

Üldiselt naise tervise alased teadmised on nii arstide kui naiste endi seas vahel nii viletsad, et suu kukub ammuli. Minu tütar läheneb puberteedieale ja me lähme koolivaheajal lennureisile. Minu oma ema teatas mulle, et olgu ma siis valmis, lendamine võib menstruatsiooni esile kutsuda. Mina vaatan, wtf, tema seletab tõsise näoga, et temal endal hakkasid päevad kunagi kui kooli kooriga Tln laulupeole sõitis, sest nii suur põnevus ja ärevus. Ei, päris kindlasti polnud see kokkusattumus, reisimine panigi päevad käima. Hormonaaltsüklist poleks nagu halli aimugi, ei, noorel tüdrukul hakkavad päevad, sest ta läheb põnevale reisile. Vott takk.
Tervise, eriti naise tervisega seotud müütidest võiks eraldi teema teha.
Khm. See ongi tõsi. Samuti mõjutab nt suur kuumus või temperatuurikõikumine, suur kehaline pingutus/sportimine jne. Eksamiperioodil võib hullumsja olla päevadega.
:lol: :lol: :lol: :lol: Ja nii need muinasjutukesed levivad....
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Noei kirjutas: 06 Juul 2024 17:44
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 15:08
Midasja kirjutas: 06 Juul 2024 13:25 Selline asi on minu teada võimalik tõepoolest, aga nii palju kui mina kursis olen, kutsutakse hormoonraviga sel juhul piimatootmine esile. Ja vbl, pole päris kindel ja ei viitsi uurida, aga äkki oli nii, et pead ka varem juba piima tootnud olema, st vähemalt korra sünnitanud, siis saab uuesti esile kutsuda. Igatahes, naisel, kes lapsendab beebi, sest ise lapsi ei saa, päris kindlasti ei hakka beebit nähes lihtsalt niisama tissidest piima purskama.

Üldiselt naise tervise alased teadmised on nii arstide kui naiste endi seas vahel nii viletsad, et suu kukub ammuli. Minu tütar läheneb puberteedieale ja me lähme koolivaheajal lennureisile. Minu oma ema teatas mulle, et olgu ma siis valmis, lendamine võib menstruatsiooni esile kutsuda. Mina vaatan, wtf, tema seletab tõsise näoga, et temal endal hakkasid päevad kunagi kui kooli kooriga Tln laulupeole sõitis, sest nii suur põnevus ja ärevus. Ei, päris kindlasti polnud see kokkusattumus, reisimine panigi päevad käima. Hormonaaltsüklist poleks nagu halli aimugi, ei, noorel tüdrukul hakkavad päevad, sest ta läheb põnevale reisile. Vott takk.
Khm. See ongi tõsi. Samuti mõjutab nt suur kuumus või temperatuurikõikumine, suur kehaline pingutus/sportimine jne. Eksamiperioodil võib hullumsja olla päevadega.
:lol: :lol: :lol: :lol: Ja nii need muinasjutukesed levivad....
Iga günekoloog võib sulle rääkida tsüklihäiretest. Mida siin täpselt irvitada on?
Külaline

Stress on vägagi seotud hormonaalsete häirete ja menstruatsiooniga. Guugelda anovulatoorse menstruatsiooni kohta (just pubekaeas sagedane) ja miks see võib tekkida. Stress vm tugevad emotsioonid on võimalikud põhjustajad.
Külaline

Vahepeal kogus populaarsust jutt, et ameeriklaste kuul käik 1969 aastal on võltsing ja tegelikkuses on kogu lugu filmistuudios üles võetud. Mul on kolleeg, kes seda siiani usub.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 22:43 Vahepeal kogus populaarsust jutt, et ameeriklaste kuul käik 1969 aastal on võltsing ja tegelikkuses on kogu lugu filmistuudios üles võetud. Mul on kolleeg, kes seda siiani usub.
Mitte vahepeal - see on kogu aeg aktiivne diskussioon. Järjest vaieldakse iga pisiasja üle, mis fotodelt näha. Lipu asend, valgus, üldse fotode tegemise võimalikkus sel ajal ja skafandris kätega - no väga palju arutatakse igas astronoomiat puudutavas foorumis siiamaani. Ka ühes Eesti omas olen hiljuti lugenud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 22:43 Vahepeal kogus populaarsust jutt, et ameeriklaste kuul käik 1969 aastal on võltsing ja tegelikkuses on kogu lugu filmistuudios üles võetud. Mul on kolleeg, kes seda siiani usub.
Mul ka üks tuttav siiani usub. Ammu ju tõestatud, et võltsing.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 01:37
Misasi on võltsing? Kuule laskumine? Mina kirjutasin, et mu kolleeg usub siiralt, et see on lavastus. Mina seda ei usu, sest ma pole lugenud ühtegi tõsiseltvõetavat teooriat, et selline sündmus tõepoolest lavastati.

Küll aga oli 9/11 suurejooneline lavastus, sest mingeid kaksiktornidesse lendavaid lennukeid polnud. Tv-s näidati manipuleeritud kaadreid ja rusud õnnetuskohal ei kattunud ametliku kirjeldusega.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 09:38 Küll aga oli 9/11 suurejooneline lavastus, sest mingeid kaksiktornidesse lendavaid lennukeid polnud. Tv-s näidati manipuleeritud kaadreid ja rusud õnnetuskohal ei kattunud ametliku kirjeldusega.
MIKS te sellist jama loete ja selle uskumise peale aega ja energiat raiskate?

Kui sa nüüd hakkad pinnima, et kust ma nii kindel saan olla, et see jama on ja kas nägin oma silmaga lennukeid tornidesse lendamas, siis lühike vastus on "jah" ja rohkem ma ei viitsi põhjendada.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 09:57
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 09:38 Küll aga oli 9/11 suurejooneline lavastus, sest mingeid kaksiktornidesse lendavaid lennukeid polnud. Tv-s näidati manipuleeritud kaadreid ja rusud õnnetuskohal ei kattunud ametliku kirjeldusega.

Kui sa nüüd hakkad pinnima, et kust ma nii kindel saan olla, et see jama on ja kas nägin oma silmaga lennukeid tornidesse lendamas, siis lühike vastus on "jah" ja rohkem ma ei viitsi põhjendada.
Sest see on ammu ära tõestatud, et see oli suurejooneline kuid mitte väga hästi välja mõeldud lavastus. Sellest on palju videomaterjale, on ka füüsikud sõna võtnud ja ametliku versiooni kahtluse alla pannud.
Külaline

Ühe vandenõuteooria järgi olla Maa ümmargune.
Külaline

Tegelikult oli su emal ju õigus. Nii inetu teda sel moel naeruvääristada. Sedapuhku oli ema targem kui tütar.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 17:32
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 16:32 Sujuvalt liigub teema sinnakanti, et tahaks otse küsida - tunnistage üles, kes missugust konspiratsiooni teooriat siis ka päriselt usub? :idea:
Mina päris pikka aega uskusin seda vorstivabriku-rottide teooriat. Et hommikul vorstimasinaid käima pannes lähevad lihaks ka seal öösel sööki otsinud rotid.
Varem vastas see tõele, praegu kokkupuude lihakombinaadiga puudub, seega ei tea ja arvan, et nüüd enam mitte.
Külaline

Trump on öelnud, et tal on Roswelli kohta mingid paljastused tulemas. Tundub paljutõotav. 👽
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 01:37
Jah, ja nii mitu korda järjest, eksju. Rääkimata kaasatoodud kiviproovidest jne ja pealegi oli see projekt rahvuvahelise tähelepanu all, mitte kusagil angaaris kokku mixitud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:01 Trump on öelnud, et tal on Roswelli kohta mingid paljastused tulemas. Tundub paljutõotav. 👽
Kui juba Trump ütles siis muidugi 😆 mingiaeg sai üht dokumentaali isegi vaadatud - tulnukate raketist fooliumtükid ja puha. No millest nad siis veel oma lennumasinaid pidanuks tegema kui mitte hõbepaberist. Foolium oli pärit ilmavaatlusõhupallist, ammu risti-põiki äraseletatud, aga lamaalastel on alati mingi oma nägemus.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:09
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:01 Trump on öelnud, et tal on Roswelli kohta mingid paljastused tulemas. Tundub paljutõotav. 👽
Kui juba Trump ütles siis muidugi 😆 mingiaeg sai üht dokumentaali isegi vaadatud - tulnukate raketist fooliumtükid ja puha. No millest nad siis veel oma lennumasinaid pidanuks tegema kui mitte hõbepaberist. Foolium oli pärit ilmavaatlusõhupallist, ammu risti-põiki äraseletatud, aga lamaalastel on alati mingi oma nägemus.
Seda ma ju ütlesingi, et see saab põnev olema. Kust sa võtsid, et ma tema versiooni usun? Põnev oleks kuulata sellegipoolest, ehk tuleb mingeid uusi detaile välja. Mingil põhjusel olid Roswelli failid ju salastatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 10:03

Sest see on ammu ära tõestatud, et see oli suurejooneline kuid mitte väga hästi välja mõeldud lavastus. Sellest on palju videomaterjale, on ka füüsikud sõna võtnud ja ametliku versiooni kahtluse alla pannud.
Kuhu need kaks lennukit ja nendes olevad inimesed pandi? Ja mismoodi manipuleeriti nende inimestega, kes kohapeal seda nägid või mõned isegi filmisid?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 19:42

Kuhu need kaks lennukit ja nendes olevad inimesed pandi? Ja mismoodi manipuleeriti nende inimestega, kes kohapeal seda nägid või mõned isegi filmisid?
No Mehed mustas ju näitas, et kruvikeerajaga tinistati. Neid kümneid ja kümneid tuhandeid tunnistajaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 19:42 Kuhu need kaks lennukit ja nendes olevad inimesed pandi? Ja mismoodi manipuleeriti nende inimestega, kes kohapeal seda nägid või mõned isegi filmisid?
Vaata juutuubist, seal on terve seeria sellest juhtumist, kus teadlased ja füüsikud ära seletavad, mis tegelikult juhtus.
Külaline

Kas sul on mõni video pealkiri mida soovitad?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kägu369, Lumi, Triibu ja 9 külalist