Kogemused kuulsustega, nii meeldivad kui ka ebameeldivad.

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 20:48
Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 20:31Peale Mati Talviku pole siit nimedest mitte ühtki varem kuulnud.
Ja Prantsusmaal pole sa kunagi kah käinud...
Loomulikult olen, aga kuidas see teemasse puutub?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 20:32
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:31
Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 19:39 Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.

Vahvad - Silvia Laidla, Rein Sikk. Ave Alavainu. Nendega suhtlesin telefoni teel.

Äärmiselt sümpaatne ja lausa ülimeeldiv - Sulev Valner, ehkki teema, millel suhtlesime, oli mitte nii meeldiv.
Peale Mati Talviku pole siit nimedest mitte ühtki varem kuulnud.
Kui silmaring on väike, siis ei saagi ju olla kuulnud.
Mida juttu :lol:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:49
Egalitaar kirjutas: 11 Okt 2025 20:32
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:28

Seda on varemgi kuulda olnud.
Elas meie lähedal, tuli ikka vastu, ja kandis alati üleni valget riietust. Ükskord juhtus nii, et kandsin ka ise peaaegu üleni valget, siis vaatas mulle tigeda näoga järele :lol:

Pidage meeles, valge on ainult Priimäe privileeg.
Sul on vist mingi suurushullustus. Ta ongi pahura näoga kogu aeg, mitte et ta sind tähelegi oleks pannud. Mina töötasin temaga kunagi koos Tallinna Ülikoolis, oli päris humoorikas sell, kuigi tal oli alkoholiprobleem ja siis sellega seoses tekkis igasugu sekeldusi.
No siis oli eriti pahura näoga. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 20:50
Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 20:48
Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 20:31Peale Mati Talviku pole siit nimedest mitte ühtki varem kuulnud.
Ja Prantsusmaal pole sa kunagi kah käinud...
Loomulikult olen, aga kuidas see teemasse puutub?
Allons, tu vois très bien de quoi je parle.
Külaline

Kaire Vilgats on tore ja sümpaatne.
Külaline

Väga ebameeldiv kokkupuude on olnud Emil Rutiku ja Eri Klasiga, mõlemad minu töises situatsioonis (meditsiin).
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 21:19 Väga ebameeldiv kokkupuude on olnud Emil Rutiku ja Eri Klasiga, mõlemad minu töises situatsioonis (meditsiin).
Mu vend reisis koos Klasiga ja ütles, et Klas haises kogu tee...
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 21:19 Väga ebameeldiv kokkupuude on olnud Emil Rutiku ja Eri Klasiga, mõlemad minu töises situatsioonis (meditsiin).
Jah, Rutikuga on mul ka ebameeldiv kogemus.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 21:19 Väga ebameeldiv kokkupuude on olnud Emil Rutiku ja Eri Klasiga, mõlemad minu töises situatsioonis (meditsiin).
Kui mina käin arsti juures, siis olen ma absoluutselt kõige kehvemas seisus ja kõige halvemas tujus. Tuju ei saagi parem olla, sest mul on ju siis nii halb olla, valudes.. Ning siis tulevad medõed arvates, et nende naeratus ja aegluubis toimetamine peaks kuidagi mu seisundit parandama. Ei ole õige hinnata inimest selle järgi, milline on ta kõige suuremates vaevades.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 21:54Jah, Rutikuga on mul ka ebameeldiv kogemus.
Mul ka.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 21:58
Kui mina käin arsti juures, siis olen ma absoluutselt kõige kehvemas seisus ja kõige halvemas tujus. Tuju ei saagi parem olla, sest mul on ju siis nii halb olla, valudes.. Ning siis tulevad medõed arvates, et nende naeratus ja aegluubis toimetamine peaks kuidagi mu seisundit parandama. Ei ole õige hinnata inimest selle järgi, milline on ta kõige suuremates vaevades.
Sattusin rattaõnnetusga EMO'sse, ja olin tegelikult heas tujus, et ellu jäin, ja mitte päris sandiks ei kukkunud. Paistes ja purunenud küünarliigesega kätt sirgeks väänata üritav, nii kolmveerand umbkeelne ja torssis õde oskas ka selle tuju ära rikkuda. Tõenäoliselt räägib ta tänaseni "halvast patsiendist" :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 19:39 Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.

Vahvad - Silvia Laidla, Rein Sikk. Ave Alavainu. Nendega suhtlesin telefoni teel.

Äärmiselt sümpaatne ja lausa ülimeeldiv - Sulev Valner, ehkki teema, millel suhtlesime, oli mitte nii meeldiv.
Mina muidugi ei uhkeldaks sellega. Pole ükski neist nimedest mingi nišikuulsus.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:47
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 20:32

Kui silmaring on väike, siis ei saagi ju olla kuulnud.
Guugeldasin Rein Sikku. Tunnustatud ajakirjanik. Peamiselt artiklite kirjutaja. Kel erilist huvi artiklite autorite või ajakirjanduse vastu pole, see loomulikult ei tea. See on nn kultuuriinimestele väga iseloomulik, et nad peavad ennast jube tähtsaks ja jälgivad hästi palju igasugust "kultuuri" ja seotud nimesid. Silvia Laidlat nooremad kindlasti ei tea, sest ta tegutsemisaeg jääb eelmisesse sajandisse, peamiselt 50, 60, 70ndad.
Veel kord! Kui silmaring piirdub ainult Arutle foorumiga ja suunamudijate jälgimisega, siis ei saagi teada.

Kui sa ise googeldasid neid inimesi, siis pidid ju aru saama, et tegemist on tuntud ja tunnustatud inimestega. Rein Sikk kirjutab praegu koguaeg. Ja Silvia Laidla mängis ka 2000ndatel palju.

Kui ajalehti ei loe ja teatris ei käi, siis ei saagi teada.
Külaline

Olen kunagi klienditeeninduses töötanud ja nii mõnegi eesti mõistes kuulsusega kokku puututud.
Hästi hea mulje jätsid Ivo Linna, Marju Länik, Tiina Park. Natuke kehvema kasvatusega on meie nn noorema põlvkonna meelelahutajad. Ei hakka siin nimesid välja tooma, aga on paar preilit, kes kujutasid ette, et nemad on suured staarid ja järjekorras seisma ei pea. Sama lugu ühe skandaalse kulturistiga ja ilmateadustajaga. Üldiselt siiski on positiivseid kogemusi rohkem, kui negatiivseid.
Külaline

Töötasin Taltechis ja sinna tuli aktusele Zevakin klaverit mängima. Parkis joonselt rektori kohale, otse loomulikult. Ja kui talle öeldi, et palun ümber parkida, kukkus ülbama.
Külaline

Jumal küll, meditsiinivaldkonnaga kokkupuutumine ei pruugi automaatselt absoluutselt kõige kehvemat seisu tähendada. Saab käia ka plaanilist vereproovi andmas, juhiluba tegemas, vaktsineerimas jne. Saab olla ka kellegi teise saatja, ikkagi astud polikliiniku uksest sisse, onju.
Rutiku ja Klasi puhul oligi nii, polnud nad kumbki ise elu hullemas seisus haiged.
Külaline

Väga ebameeldiv - Stig Rästa
Mitte väga meeldiv - Marju Länik
Väga meeldiv - Taukar
Külaline

See siis annab õiguse teistega ebameeldivalt käituda?

Kui sa käid arsti juures, siis õdede ja arstide jooksmine ei paranda sinu olukorda mitte kuidagi ja tõenäoliselt ei ole sa ka sellises seisundis, et hakkad kohe otsi andma. Kui sa oled emos, siis sa ei "käi arsti juures", vaid oled lihtsalt erakorraliselt sinna toodud või tulnud. Ma ei usu, et ka EMOs see haige olukorda kuidagi parandab, kui õed on mittenaeratavad ja jooksevad ümber sinu.

Tõesti ei saa aru, kuidas kellegi naeratus võib ühes inimeses nii ebameeldivaid tundeid tekitada?
Külaline

Ning siis tulevad medõed arvates, et nende naeratus ja aegluubis toimetamine peaks kuidagi mu seisundit parandama. Ei ole õige hinnata inimest selle järgi, milline on ta kõige suuremates vaevades.
Kas sinu arust siis enda väljaelamine naeratavate õdede peal teeb su enesetunde kuidagi paremaks? Nõmedad inimesed ongi sellised, kes arvavad, et kui neil on halb, siis peab kõigil halb olema ja nemad võivad ennast nende peal välja elada, kes püüavad neid aidata.
Külaline

ei suuda hetkel ebameeldivaid kogemusi meenutada.

Aga väga meeldivad: Taukar, Margna, E.Ilves, Mart Juur, Angelika Kang.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Triibu ja 8 külalist