Kogemused kuulsustega, nii meeldivad kui ka ebameeldivad.
-
Külaline
Kogemused kuulsustega, nii meeldivad kui ka ebameeldivad.
Jagame kokkupuuteid kuulsustega, nii meeldivad kui ka ebameeldivaid. Kunagi oli see teema ka perekooli foorumis aga seda n raske üles leida ja pealegi on ju uued kogemused kindlasti. Ja kas on tõsi, et teleekraanil võib nii mõnigi olla hästi sõbralik ja meeldiv aga tegelik kokkupuude on vastutamine. Eks seal on ka muidugi igasugesed tegurid ja hetkeasjaolud. Minule on jäänud hea mulje Ain Lutsepast, poes kokku sattunud. Sõbralik ja viisakas. Üldiselt kohtan neid harva, ei ela pealinnas ka. Kui midagi veel meenub, kirjutan. Oleks huvitav teiste kogemusi teada.
-
Külaline
Tallinnas elades on väga raske kedagi võtta kui kuulsust, sest võid vabalt leida end olukorrast, kus su lapse lasteaiakaaslase vanem on minister, sinu trepikojas elab näitleja mõnest igaõhtusest sarjast, sinu kodupubis käib õhtuti mitu kirjanike liidu liiget õlut joomas ja kui sa paned oma linnaosa FB gruppi teate, et müüd oma lapse vanu saapaid, siis ostab need ära ja tuleb sulle ukse taha neile järele mõni pidev presidendi vastuvõtul käija. Sellega harjub kiiresti ära ja kui kuuled sõna kuulsus, siis seostub sellega pigem prints William, keda nägid ainult juhuslikult möödaminnes, kui ta viimati siin visiidil oli.
-
Külaline
Ma prints Williamit ei ole näinud, küll aga (toona veel) prints Charlesi. Suhtles kohtuma tulnud rahvaga, aga eriti läks silm särama, kui terve klass teismelisi kohale saabus.
-
Külaline
Kiire kokkuvõte: Eesti peamisteks kuulsusteks on Briti kuningliku perekonna liikmed.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 17:23 Ma prints Williamit ei ole näinud, küll aga (toona veel) prints Charlesi.
-
Külaline
Eestis jah on igav, et on ainult üks keskus ja kuulsuste kogunemislinn. Polegi rohkem suuremaid linnu (Tartu on Tallinna kõrval ikka suht küla). Leedus näiteks on vähemalt kaks keskust.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 17:02 Tallinnas elades on väga raske kedagi võtta kui kuulsust, sest võid vabalt leida end olukorrast, kus su lapse lasteaiakaaslase vanem on minister, sinu trepikojas elab näitleja mõnest igaõhtusest sarjast, sinu kodupubis käib õhtuti mitu kirjanike liidu liiget õlut joomas ja kui sa paned oma linnaosa FB gruppi teate, et müüd oma lapse vanu saapaid, siis ostab need ära ja tuleb sulle ukse taha neile järele mõni pidev presidendi vastuvõtul käija. Sellega harjub kiiresti ära ja kui kuuled sõna kuulsus, siis seostub sellega pigem prints William, keda nägid ainult juhuslikult möödaminnes, kui ta viimati siin visiidil oli.
-
Külaline
Ega nendega võrreldes polegi ju Eestis ühtegi kuulsust. Võibolla BSH ehk?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:20Kiire kokkuvõte: Eesti peamisteks kuulsusteks on Briti kuningliku perekonna liikmed.
-
Külaline
Eesti on masendavalt väike.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:25Eestis jah on igav, et on ainult üks keskus ja kuulsuste kogunemislinn. Polegi rohkem suuremaid linnu (Tartu on Tallinna kõrval ikka suht küla). Leedus näiteks on vähemalt kaks keskust.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 17:02 Tallinnas elades on väga raske kedagi võtta kui kuulsust, sest võid vabalt leida end olukorrast, kus su lapse lasteaiakaaslase vanem on minister, sinu trepikojas elab näitleja mõnest igaõhtusest sarjast, sinu kodupubis käib õhtuti mitu kirjanike liidu liiget õlut joomas ja kui sa paned oma linnaosa FB gruppi teate, et müüd oma lapse vanu saapaid, siis ostab need ära ja tuleb sulle ukse taha neile järele mõni pidev presidendi vastuvõtul käija. Sellega harjub kiiresti ära ja kui kuuled sõna kuulsus, siis seostub sellega pigem prints William, keda nägid ainult juhuslikult möödaminnes, kui ta viimati siin visiidil oli.
Ja iga vähegi tuntud inimene nimetatakse kohe kuulsuseks. Minu meelest lihtsalt Kirjanike Liidu liige ja võib-olla ka paari lasteraamatu autor ei ole automaatselt kuulsus. Aga näe, Eestis on. Vaevalt et Saksamaa mõne piirkonna kirjaniku liidu liige automaatselt kuulsus on, tundmatu nimi enamiku sakslastegi jaoks
-
Külaline
Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.
Vahvad - Silvia Laidla, Rein Sikk. Ave Alavainu. Nendega suhtlesin telefoni teel.
Äärmiselt sümpaatne ja lausa ülimeeldiv - Sulev Valner, ehkki teema, millel suhtlesime, oli mitte nii meeldiv.
Vahvad - Silvia Laidla, Rein Sikk. Ave Alavainu. Nendega suhtlesin telefoni teel.
Äärmiselt sümpaatne ja lausa ülimeeldiv - Sulev Valner, ehkki teema, millel suhtlesime, oli mitte nii meeldiv.
-
Külaline
Tõesti ei saa võrrelda 1,3-miljonist rahvakildu 84-miljonilise riigiga.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:34Vaevalt et Saksamaa mõne piirkonna kirjaniku liidu liige automaatselt kuulsus on, tundmatu nimi enamiku sakslastegi jaoks
-
Külaline
Ma küll ei arva, et kellestki peaks ühe kokkupuute pealt arvamust kujundama ja seda edasi rääkima ning sellega temast mingit kuvandit looma, mis üldse ei pruugi tõele vastata, oli vaid mingi hetkeolukord.
-
Külaline
Kuulsus on avaliku elu tegelane ja selle kohta öelid vanasti, et seisus kohustab (noblesse oblige) ehk et käitu siis igas olukorras selle vääriliselt, kes sa oled.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:51 Ma küll ei arva, et kellestki peaks ühe kokkupuute pealt arvamust kujundama ja seda edasi rääkima ning sellega temast mingit kuvandit looma, mis üldse ei pruugi tõele vastata, oli vaid mingi hetkeolukord.
Ivo Linnaga olen kohtunud, väga meeldiv persoon. Urmas Otti olen näinud suhtlemas. Oli ülbe, ebaviisakas ja ropendaja. Anne Veskiga õnnestus ka paar sõna vahetada, laeva peal olles. Ei mingit diivatsemist, nagu mõni võiks arvata, vaid meeldiv isik.
-
Külaline
Olen paljusid kuulsusi kohanud ja nendega vestelnud. Kõige hullem kogemus oli Linnar Priimägiga. Jube kuju.
-
Külaline
Seda on varemgi kuulda olnud.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:22 Olen paljusid kuulsusi kohanud ja nendega vestelnud. Kõige hullem kogemus oli Linnar Priimägiga. Jube kuju.
-
Külaline
Peale Mati Talviku pole siit nimedest mitte ühtki varem kuulnud.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:39 Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.
-
Külaline
Kui silmaring on väike, siis ei saagi ju olla kuulnud.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:31Peale Mati Talviku pole siit nimedest mitte ühtki varem kuulnud.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:39 Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.
Elas meie lähedal, tuli ikka vastu, ja kandis alati üleni valget riietust. Ükskord juhtus nii, et kandsin ka ise peaaegu üleni valget, siis vaatas mulle tigeda näoga järele
Pidage meeles, valge on ainult Priimäe privileeg.
-
Külaline
Guugeldasin Rein Sikku. Tunnustatud ajakirjanik. Peamiselt artiklite kirjutaja. Kel erilist huvi artiklite autorite või ajakirjanduse vastu pole, see loomulikult ei tea. See on nn kultuuriinimestele väga iseloomulik, et nad peavad ennast jube tähtsaks ja jälgivad hästi palju igasugust "kultuuri" ja seotud nimesid. Silvia Laidlat nooremad kindlasti ei tea, sest ta tegutsemisaeg jääb eelmisesse sajandisse, peamiselt 50, 60, 70ndad.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:32Kui silmaring on väike, siis ei saagi ju olla kuulnud.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:31Peale Mati Talviku pole siit nimedest mitte ühtki varem kuulnud.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:39 Üliebameeldiv - Mati Talvik. Anneli Talvik.
-
Külaline
Ja Prantsusmaal pole sa kunagi kah käinud...Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 20:31Peale Mati Talviku pole siit nimedest mitte ühtki varem kuulnud.
-
Külaline
Sul on vist mingi suurushullustus. Ta ongi pahura näoga kogu aeg, mitte et ta sind tähelegi oleks pannud. Mina töötasin temaga kunagi koos Tallinna Ülikoolis, oli päris humoorikas sell, kuigi tal oli alkoholiprobleem ja siis sellega seoses tekkis igasugu sekeldusi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist