Oled sa mingi eile sündinud? Oma joogi ja söögiga ei lasta sind mitte kuskile. Pudelid ja toidud viskad prügikasti, siis saad sisse.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 17:07 Kas inimestel pole kodus siis oma joogipudeleid, termostopse ja termoskausse jms, mida muidu autosse, tööle või trenni kaasa võetakse. Nagu esimest korda läheks kodust välja, mul võtab isegi laps oma joogipudeli kaasa, kui kuhugi läheb. On ju teada, et massiüristusel on joomine ja söömine kohapeal ainult sellistele, kes raha ei loe ja kel pole peale sabas passimise midagi muud targemat teha. Mina käisin oma pudeliga ja ka oma joogiga üle-eelmisel laulupeol ja polnud küll häda midagi. Ei pidanud kuskil sabas seisma või lahtist topsikut valvama. Olin lausa nii nutikas ja ettenägelik, et mul oli isegi väike seljakotike kaasas, mille sees sai pudelit ja väikest snäkki hoida.
Debiilne pandinõu süsteem üritustel
-
Külaline
-
Külaline
Ma pole vist kunagi üritustel põhimõtteliselt mingit ülehinnatid toitu/jooki ostnud (kui muidugi tegemist pole just toiduüritusega). Kinos (nii Eestis kui välismaal), kontsertidel, laulupeol, välismaa erinevatel messidel, festivalidel oma mul oma snäkk ja jook (vahel ka alkohol) alati kaasas olnud, pole veel kordagi midagi konfiskeeritud. Tallinna nüüd mingi lamp Hobusesimman on kohe selline ainulaadne üritus maailmas, kus kõik inimesed pealaest jalatallani läbi otsitakse ja pähkleid ning veepudeleid konfiskeeritakse?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 17:35Oled sa mingi eile sündinud? Oma joogi ja söögiga ei lasta sind mitte kuskile. Pudelid ja toidud viskad prügikasti, siis saad sisse.
-
Külaline
Ma ei tea hobuüritusest midagi, aga kontserditele minnes vaadatakse käekotid ka läbi. Mis tähendab põhimõtteliselt? Selline kooner oled? Masendav. Väljas käiaksegi lõbutsemas ja kulutamas.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 20:26Ma pole vist kunagi üritustel põhimõtteliselt mingit ülehinnatid toitu/jooki ostnud (kui muidugi tegemist pole just toiduüritusega). Kinos (nii Eestis kui välismaal), kontsertidel, laulupeol, välismaa erinevatel messidel, festivalidel oma mul oma snäkk ja jook (vahel ka alkohol) alati kaasas olnud, pole veel kordagi midagi konfiskeeritud. Tallinna nüüd mingi lamp Hobusesimman on kohe selline ainulaadne üritus maailmas, kus kõik inimesed pealaest jalatallani läbi otsitakse ja pähkleid ning veepudeleid konfiskeeritakse?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 17:35Oled sa mingi eile sündinud? Oma joogi ja söögiga ei lasta sind mitte kuskile. Pudelid ja toidud viskad prügikasti, siis saad sisse.
-
Külaline
Kotte on mul läbi vaadatud nii Eests kui ka teistes riikides. Ja väga põhjalikult. Mingit snäkikest ei otsita, aga klaaspudelid või jooke sisse ei lubata.
Mõnes kohas on ka vaadatud lihtsalt koti suurust - kui ikka suurt mõõtu seljakott, peab selle hoiule andma. Väärtesemete kaasa võtmiseks pakutakse paberkotikest.
Mõnes kohas on ka vaadatud lihtsalt koti suurust - kui ikka suurt mõõtu seljakott, peab selle hoiule andma. Väärtesemete kaasa võtmiseks pakutakse paberkotikest.
-
Külaline
Lõbutse siis täiega oma taarajärjekorras ja maksa oma plastiktopsikuga vee eest hingehinda, kes keelab. Mingil kummalisel kombel mitmed inimesed siin ei naudi seda sama innukalt kui sina.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 22:02Väljas käiaksegi lõbutsemas ja kulutamas.
-
Külaline
Eks loll saab kirikus ka peksa. Minul endal ära võtmise kogemusi pole ja klaastaara sees jooke kaasas ka ei tassi. Osades kunstimuuseumites on tulenud kott kogu täiega hoiule panna, aga sinna sööma ja jooma ei lähegi.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 22:53Kotte on mul läbi vaadatud nii Eests kui ka teistes riikides. Ja väga põhjalikult. Mingit snäkikest ei otsita, aga klaaspudelid või jooke sisse ei lubata.
-
Külaline
Kuidas see kommentaar nüüd tsiteeritavasse puutus?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:16Eks loll saab kirikus ka peksa.
-
Külaline
Terve armee ettevõtlikke lapsi olid Folgi õghtutel vallimäe põõsastes topsijahilGuest kirjutas: ↑06 Okt 2025 18:48 Suurepärane süsteem! Usinad lapsed ( ja ka täiskasvanud) saavad teenida üüratu taskuraha nende arvelt, kes ei vaevu topsi tagasi viima.
-
Külaline
Head luulud sul ikka. Mis sodi see selline on, mille eest raha saab? Ja miks need lapsed siis maas vedelevaid krõpsupakke ega hamburgeripabereid kokku ei korjanud, vaid ainult panditaarat? Ilmselt oli sinu enda laps see varas.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:46Pigem korjasid sodi kokkuGuest kirjutas: ↑09 Okt 2025 09:27 Olime suvel perega laulupeol ja juua ikka osteti. Pandipakendi topsid (u 10 tk) olid pingi all, me ise seisime püsti ja laulsime "Mesipuu" laulu. Sel ajal käisid poisikesed pingiread läbi ja varastasid inimeste panditopsid lihtsalt ära. 10 eurot pole suur raha, aga vargus ikka. Ebameeldiv mälestus.
-
Külaline
Ma ei seisa kuskil järjekorras. Neid topse pole üldse kohustuslik tagastada, et sa teaks.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:12Lõbutse siis täiega oma taarajärjekorras ja maksa oma plastiktopsikuga vee eest hingehinda, kes keelab. Mingil kummalisel kombel mitmed inimesed siin ei naudi seda sama innukalt kui sina.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 22:02Väljas käiaksegi lõbutsemas ja kulutamas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist