Aga enesenäitamise vajadus on nii suur, et piltlikult öeldes haavad pole veel paranenudki
Kuidas selline kleit seljas püsib
-
Külaline
-
Külaline
Need ei muutu sugugi ilusamaks, kui lõpuks paika loksuvad. Sama jubedad edasi.
-
Külaline
Ega see kleit ju väga seljas polegi? Minu meelest ei kaunista ka kandjat kuidagi.
-
Külaline
Ma ei tea miks paljude naiste arvates on võimalikult palju paljast ihu ilus. Eriti pruutide puhul lööb välja. Kui ikka vööni paljas ei ole, siis ma ju ei saa ilus olla.
-
Külaline
Pruut peab ju pulmas ainuke pilgupüüdja olema. Ju nendel paljastel pruutidel on hirm, et keegi oma kleidiga lööb ta üle. Või äkki selleks, et tema mees ikka ainult teda vahiks, mitte pruutneitsisid.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 17:54 Ma ei tea miks paljude naiste arvates on võimalikult palju paljast ihu ilus. Eriti pruutide puhul lööb välja. Kui ikka vööni paljas ei ole, siis ma ju ei saa ilus olla.
-
Külaline
Tänapäeval see paraku nii ongi, et naiskülalised tahavad pruudiga konkureerida ja tulevad sageli ise ka valges kleidis või siis punases.Guest kirjutas: ↑05 Okt 2025 19:42Pruut peab ju pulmas ainuke pilgupüüdja olema. Ju nendel paljastel pruutidel on hirm, et keegi oma kleidiga lööb ta üle. Või äkki selleks, et tema mees ikka ainult teda vahiks, mitte pruutneitsisid.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 17:54 Ma ei tea miks paljude naiste arvates on võimalikult palju paljast ihu ilus. Eriti pruutide puhul lööb välja. Kui ikka vööni paljas ei ole, siis ma ju ei saa ilus olla.
Hullemal juhul on tegemist kirikliku laulatusega ja vaene kirikuõpetaja, kes enamasti veidi kõrgemal tasandil, näeb suisa nabani välja.
-
Külaline
Tükk aega mõtlesin, et mis sa nüüd öelda tahtsid. Aru sainKülaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 20:38Hullemal juhul on tegemist kirikliku laulatusega ja vaene kirikuõpetaja, kes enamasti veidi kõrgemal tasandil, näeb suisa nabani välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist