Mis youtube´iga juhtunud on?
-
Külaline
Mis youtube´iga juhtunud on?
Umbes viimased pool aastat ei ole youtube´i tasuta versiooni enam üldse võimalik kasutada. Eile vaatasin pooletunnist vlogi ja selle aja jooksul oli 12 reklaamipausi! No täiesti ebanormaalne ju. Minu meelest veel umbes pool aastat tagasi seis selline ei olnud.
-
Külaline
Pressivad oma tasulist versiooni peale ja lihtsalt tüütavadki sind oma reklaamidega, kuni soostud. Või vähemalt üritavad.
-
Külaline
Minu arust palju hullem on see, mis Facebookiga on juhtunud. Arvutist vaadates pooled funktsioonid ei tööta, mingite suvaliste inimeste voogusid ja suvalisi gruppe ja lehekülgi viskab kogu aeg ette. Lisaks funktsioonide asukohad hüppavad siia-sinna: iga päev vaata ja üllatu, mille alt või kust nurgast täna midagi leiad.
-
linnuvaatleja
- Kontakt:
Firefox + uBlock. Ma pole reklaame sellest ajast näinud, kui ma lapsena telekat vaatasin.Guest kirjutas: ↑03 Okt 2025 16:34 Umbes viimased pool aastat ei ole youtube´i tasuta versiooni enam üldse võimalik kasutada. Eile vaatasin pooletunnist vlogi ja selle aja jooksul oli 12 reklaamipausi! No täiesti ebanormaalne ju. Minu meelest veel umbes pool aastat tagasi seis selline ei olnud.
-
Külaline
Äkki see on kuidagi seotud sisuga või videode pikkusega vmt?
Ise tegin omale eile filmivaatamispäeva: vaatasin youtubest üht krimiseriaali, kokku 8 seeriat, selle vahele ei olnud MITTE ÜHTEGI reklaami.
Aga... kui ma eelmisel nädalal tahtsin oma tunnis õpilastele näidata üht Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituudi poolt loodud 8min õppevideot, siis oli vaja enne selle algust 3 reklaami ära vaadata . prrrr.
Ise tegin omale eile filmivaatamispäeva: vaatasin youtubest üht krimiseriaali, kokku 8 seeriat, selle vahele ei olnud MITTE ÜHTEGI reklaami.
Aga... kui ma eelmisel nädalal tahtsin oma tunnis õpilastele näidata üht Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituudi poolt loodud 8min õppevideot, siis oli vaja enne selle algust 3 reklaami ära vaadata . prrrr.
-
Külaline
Ma arvan, et seda saab iga sisulooja ise määrata palju ta reklaame lubab.
Sama. Vahi juba nagu telekat. Pikad reklaamid ka, skippida ei anna. PC'l olen reklaamid blokeerinud, aga Androidi äpis ei saa blokeerida. Brauseri peal siiski saab.Guest kirjutas: ↑03 Okt 2025 16:34 Umbes viimased pool aastat ei ole youtube´i tasuta versiooni enam üldse võimalik kasutada. Eile vaatasin pooletunnist vlogi ja selle aja jooksul oli 12 reklaamipausi! No täiesti ebanormaalne ju. Minu meelest veel umbes pool aastat tagasi seis selline ei olnud.
-
Külaline
Kui siin juba Facebookist juttu oli, siis ennast häirib tohutu palju see viimase aja uuendus, kus FB-s uudiseid kerides ei tohi jääda mitte millelegi pikemalt peatuma. Mulle meeldib lugeda pikemaid arutluskäike, samuti vaadata piltide seeriaid, kuid programm kustutab loetava poole pealt ära ja paiskab kiiresti ette hoopis midagi muud. Kirjutist on võimalik silme ees hoida ainult nii, et lugemise ajal tuleb pidevalt taguda hiirenuppu, andmaks märku et jaa, ma olen praegu arvuti taga ja loen just seda asja! Aga näiteks teed keetma minna ei saa, kui Facebookis mõni kirjutis või huvitavate piltide seeria pooleli on - kustutab kohe maha ja pärast siis otsi netiavarustest sama asja taga. Varem sellist jama polnud - siis võisin rahumeeli vahepeal teed keeta ja pärast huvitavat pildiseeriat edasi vaadata, midagi ei kustutatud maha.
-
Külaline
Ah jäta, mitte midagi ei kustutata maha, voog lihtsalt uueneb.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2025 10:15 Kui siin juba Facebookist juttu oli, siis ennast häirib tohutu palju see viimase aja uuendus, kus FB-s uudiseid kerides ei tohi jääda mitte millelegi pikemalt peatuma. Mulle meeldib lugeda pikemaid arutluskäike, samuti vaadata piltide seeriaid, kuid programm kustutab loetava poole pealt ära ja paiskab kiiresti ette hoopis midagi muud. Kirjutist on võimalik silme ees hoida ainult nii, et lugemise ajal tuleb pidevalt taguda hiirenuppu, andmaks märku et jaa, ma olen praegu arvuti taga ja loen just seda asja! Aga näiteks teed keetma minna ei saa, kui Facebookis mõni kirjutis või huvitavate piltide seeria pooleli on - kustutab kohe maha ja pärast siis otsi netiavarustest sama asja taga. Varem sellist jama polnud - siis võisin rahumeeli vahepeal teed keeta ja pärast huvitavat pildiseeriat edasi vaadata, midagi ei kustutatud maha.
-
Külaline
Mul töötavad kõik funktsioonid nii arvutist kui telefonist. Suvalisi peabki ette viskama, see on seotud uuendusega, mis tehti ca kuu tagasi. Ka mina sain valida, kas jätkan eraisikuna Professional dashboardis või kaotan oma 1300 jälgijat.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 19:39 Minu arust palju hullem on see, mis Facebookiga on juhtunud. Arvutist vaadates pooled funktsioonid ei tööta, mingite suvaliste inimeste voogusid ja suvalisi gruppe ja lehekülgi viskab kogu aeg ette. Lisaks funktsioonide asukohad hüppavad siia-sinna: iga päev vaata ja üllatu, mille alt või kust nurgast täna midagi leiad.
-
Külaline
Kasuta mis sõna tahad, mõte jääb samaks ehk pooleliolevad tekstid-pildid kaovad.Guest kirjutas: ↑13 Okt 2025 14:58Ah jäta, mitte midagi ei kustutata maha, voog lihtsalt uueneb.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2025 10:15 Kui siin juba Facebookist juttu oli, siis ennast häirib tohutu palju see viimase aja uuendus, kus FB-s uudiseid kerides ei tohi jääda mitte millelegi pikemalt peatuma. Mulle meeldib lugeda pikemaid arutluskäike, samuti vaadata piltide seeriaid, kuid programm kustutab loetava poole pealt ära ja paiskab kiiresti ette hoopis midagi muud. Kirjutist on võimalik silme ees hoida ainult nii, et lugemise ajal tuleb pidevalt taguda hiirenuppu, andmaks märku et jaa, ma olen praegu arvuti taga ja loen just seda asja! Aga näiteks teed keetma minna ei saa, kui Facebookis mõni kirjutis või huvitavate piltide seeria pooleli on - kustutab kohe maha ja pärast siis otsi netiavarustest sama asja taga. Varem sellist jama polnud - siis võisin rahumeeli vahepeal teed keeta ja pärast huvitavat pildiseeriat edasi vaadata, midagi ei kustutatud maha.
-
Külaline
Kontrollisin spetsiaalselt, mitte midagi sellist pole. Sinu arvuti eripära.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2025 15:04Kasuta mis sõna tahad, mõte jääb samaks ehk pooleliolevad tekstid-pildid kaovad.Guest kirjutas: ↑13 Okt 2025 14:58Ah jäta, mitte midagi ei kustutata maha, voog lihtsalt uueneb.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2025 10:15 Kui siin juba Facebookist juttu oli, siis ennast häirib tohutu palju see viimase aja uuendus, kus FB-s uudiseid kerides ei tohi jääda mitte millelegi pikemalt peatuma. Mulle meeldib lugeda pikemaid arutluskäike, samuti vaadata piltide seeriaid, kuid programm kustutab loetava poole pealt ära ja paiskab kiiresti ette hoopis midagi muud. Kirjutist on võimalik silme ees hoida ainult nii, et lugemise ajal tuleb pidevalt taguda hiirenuppu, andmaks märku et jaa, ma olen praegu arvuti taga ja loen just seda asja! Aga näiteks teed keetma minna ei saa, kui Facebookis mõni kirjutis või huvitavate piltide seeria pooleli on - kustutab kohe maha ja pärast siis otsi netiavarustest sama asja taga. Varem sellist jama polnud - siis võisin rahumeeli vahepeal teed keeta ja pärast huvitavat pildiseeriat edasi vaadata, midagi ei kustutatud maha.
-
Külaline
Kas tõesti? Huvitav lugu, aga miks siis minu vastavale probleemikirjeldusele on pandud 5 laiki? Äkki on hoopis sinu arvuti eripära, et ta FB postitusi omatahtsi keset vaatamist ei eemalda? Oskavad ehk teised kasutajad seda valgustada?Guest kirjutas: ↑13 Okt 2025 18:52Kontrollisin spetsiaalselt, mitte midagi sellist pole. Sinu arvuti eripära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 19 külalist