Üllatused

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Üllatused

Postitus Postitas Tolmukübe »

Millised on enim meelde jäänud üllatused? Ja kuidas nad teile meeldivad? Või eelistate ilma üllatusteta? Mulle üllatused eriti ei meeldi. Tulevad ootamatult, ei tea, mida oodata.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minul on kogemus ainult ebameeldivate üllatustega. Meeldivat ei tule midagi meelde.
Külaline

Esimesena tuleb meelde see, kui mu mees ühel ilusal reisil mu kätt palus. Ma tõesti ei osanud seda oodata. Siiani tuleb hea tunne sisse, kui sellest mõtlen, kuigi juba 20 aastat möödas.
Külaline

Ei meenu ühtegi üllatust mulle.
Ise olen teinud ühe ebameeldiva üllatuse.
Külaline

Üllatused on peaaegu eranditult negatiivsed. Ikka midagi halba juhtub, mida ei osanud oodata, ja siis üllatusena tuleb see halb. Positiivsed asjad ei tule üllatusena, sest ette teada, ise toimetanud nii, et tuleks positiivne asi, see pole üllatus.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

mees kinkis pulma-aastapäevaks lilli. tütar tuli külla ja me veetsime päeva metsas matkates lobisedes ja pildistades. poeg kinkis mu lemmikkätekreemi. mulle üllatused meeldivad.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Viimane üllatus vist oli, kui tütar viis mind paari kuu eest Rundale lossi. Tuli paar päeva varem jutuks, et ma pole seal käinud. Siis pidime mujale sõitma, aga tütar keeras auto marsruudilt maha ja meil oli imeline päev lossi ja aedu vaadates.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist