Üllatused
Üllatused
Millised on enim meelde jäänud üllatused? Ja kuidas nad teile meeldivad? Või eelistate ilma üllatusteta? Mulle üllatused eriti ei meeldi. Tulevad ootamatult, ei tea, mida oodata.
-
Külaline
Minul on kogemus ainult ebameeldivate üllatustega. Meeldivat ei tule midagi meelde.
-
Külaline
Esimesena tuleb meelde see, kui mu mees ühel ilusal reisil mu kätt palus. Ma tõesti ei osanud seda oodata. Siiani tuleb hea tunne sisse, kui sellest mõtlen, kuigi juba 20 aastat möödas.
-
Külaline
-
Külaline
Üllatused on peaaegu eranditult negatiivsed. Ikka midagi halba juhtub, mida ei osanud oodata, ja siis üllatusena tuleb see halb. Positiivsed asjad ei tule üllatusena, sest ette teada, ise toimetanud nii, et tuleks positiivne asi, see pole üllatus.
mees kinkis pulma-aastapäevaks lilli. tütar tuli külla ja me veetsime päeva metsas matkates lobisedes ja pildistades. poeg kinkis mu lemmikkätekreemi. mulle üllatused meeldivad.
Viimane üllatus vist oli, kui tütar viis mind paari kuu eest Rundale lossi. Tuli paar päeva varem jutuks, et ma pole seal käinud. Siis pidime mujale sõitma, aga tütar keeras auto marsruudilt maha ja meil oli imeline päev lossi ja aedu vaadates.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist