Tööl käimine
Tööl käimine
Lugesin kuskilt, et enamus inimesi pidid tööl käima ainult raha pärast, st siis üldjoontes vastumeelselt. Kuidas teiega lood on?
-
Külaline
Olin pikalt ettevõtja ja tööl käisin rõõmuga. Meeldis vabadus ja võimalus ise oma tööaega planeerida. Nüüd uues ajajärgus võiksin veel tööl käia, kuigi ei peaks, aga tundub väga keeruline kellast kellani tööaeg, eriti just see varahommikune. Samas ikkagi kannataksin selle ära, kui töö oleks huvitav ja pakuks loovat väljakutset. Selliseid ametikohti siiski eriti pole.
-
Külaline
Ainult raha pärast! Kui homme võidaksid lotoga, annaksin ülehomme lahkumisavalduse. Elus on palju toredamaid asju teha, kui kellegi käsu peale hüpata.
-
Külaline
Käin tööl (kellegi teise ettevõttes) kolmel põhjusel: mulle meeldib mu töö, mulle meeldivad mu töökaaslased ja ega see 2500 eurot neto ja ravikindlustus ka mööda külge maha jookse. Olen ise ka ettevõtja ja investor, sealt tuleb mulle igas kuus 2x nii palju veel lisaks. Kui mulle mu töö ei meeldiks, et käiks ma juba viimased 15 aastat tööl.
Nii palju, kui oma lähima ringiga räägin, käivad inimesed meeldival tööl, kus makstakse ka korralikult raha. Üks mu sõbranna on oma tööealisest 35 aastast töötanud vaid umbes 5 aastat, ta ei suuda tööl käia, see ahistab teda
Aga terve elu kenasti hakkama saanud, tal on kuldsed käed-õmbleb, remondib, teeb müügiks huvitavaid hoidiseid, disainib, teeb aednikutööd.
Nii palju, kui oma lähima ringiga räägin, käivad inimesed meeldival tööl, kus makstakse ka korralikult raha. Üks mu sõbranna on oma tööealisest 35 aastast töötanud vaid umbes 5 aastat, ta ei suuda tööl käia, see ahistab teda
-
Külaline
Praegu on töö mis meeldib. Hea meelega lähen tööle.
Aga kunagi varem oli küll, et ootasin reedet ja pühapäev juba hakkasin mõtlema, et homme jälle vaja tööle minna. Ei tahtnud minna.
Aga kunagi varem oli küll, et ootasin reedet ja pühapäev juba hakkasin mõtlema, et homme jälle vaja tööle minna. Ei tahtnud minna.
-
Külaline
Kui miljoni võidaksin, siis mõnda aega käiks tööl edasi - sest siis saaksin suu lahti teha ja lõpuks välja laduda kõik, mis ma arvan. Peale seda enam ei oleks töökohta nagunii.
-
Külaline
-
Külaline
Annaks kohe lahkumisavalduse, kui oleks majanduslikult kindlustatud. Töö ise meeldib ja tore on, aga tööandja on äärmiselt kehv.
-
Külaline
Ma ei ole kunagi ainult raha pärast tööl käinud. Ei ole kandideerinudki kunagi sellisesse kohta, mis mulle ei meeldi, kus töö ei paku pinget või organisatsioonil ei ole head mainet.
-
Külaline
Aga ütle siin välja. Saad selle endast lahti.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 18:54 Kui miljoni võidaksin, siis mõnda aega käiks tööl edasi - sest siis saaksin suu lahti teha ja lõpuks välja laduda kõik, mis ma arvan. Peale seda enam ei oleks töökohta nagunii.
Kui muidu on selline töö mida lepingu järgi tulebki teha nii nagu tööandja tahab, siis nii olekdki vaja teha. Siis pole midagi kobiseda.
-
Külaline
noh nii ja naa. ma käin tööl kolm päeva nädalas. kaks oleks mõnusam. töö on ok, ülemused on ok. seega ühe päeva käiksin ka siis, kui ootamatult miljon pähe kukuks 
-
Külaline
Sama siin. Töö meeldib, kuid ülemuse ebakindlus asjaajamistes ja viitsimatus suhelda töötajatega on nõme.Guest kirjutas: ↑03 Okt 2025 19:30 Annaks kohe lahkumisavalduse, kui oleks majanduslikult kindlustatud. Töö ise meeldib ja tore on, aga tööandja on äärmiselt kehv.
-
Külaline
Mulle meeldib mu töö, mulle meeldib mu ettevõte, mulle meeldivad mu töökaaslased, mulle meeldivad mu ülemused. Ja mu palk meeldib mulle ka.
-
Külaline
No selliseid ülimõnusaid töökohti, mida lusti pärast teha võiks, ongi ju väga vähe. Mõnusam on ju ikkagi elada vaba graafiku järgi, kus teed, mida tahad ja millal tahad, kui üldse tahad. Tegelikult pole sellised töökohad üldse normaalsed, kus sa pead 5 päeva nädalas 7 tundi tööd rabama. Normaalne oleks töötada 2-3 päeva nädalas.
-
Külaline
No noored nii seda tööd ette kujutavadki. Et oleks chill iga päev. Kui paar aastat tagasi otsisime turundajat, kõik 20+ kandidaadid küsisid esimeses järjekorras boonuste kohta, ehk siis jõusaalid, ektra tervisekindlustused, üritused jne. Siin on põlvkondade erinevus, mina ise mõtlesin, et kõigepealt tuleb ennast tõestada ja siis nõudmisi esitama hakata. Ka minu enda järeltulija (õpib alles ülikoolis), mõtleb ka, et töö peab olema chill ja meeldima, stressi ei tohi jumala pärast tekkida, sest see mõjub halvasti tervisele....
Siin mitmed ütlesid, et teevad tööd raha pärast ja kui tekiks võimalus, lõpetaksid kohe. Ok, aga nad ikkagi ju töötavad. Aga kui need noored otsustavad varakult, et ei huvita...milline saab olema olukord tööturul 10 aasta pärast? 20 aasta pärast?
Siin mitmed ütlesid, et teevad tööd raha pärast ja kui tekiks võimalus, lõpetaksid kohe. Ok, aga nad ikkagi ju töötavad. Aga kui need noored otsustavad varakult, et ei huvita...milline saab olema olukord tööturul 10 aasta pärast? 20 aasta pärast?
-
Külaline
Paraku kehvad töötingimused ja juhtimiskultuur saavadki kesta nende töötajate tõttu, kes sellega lepivad ja paremat ei nõua. Tuleb noorem põlvkond peale, siis peab ükskord painduma hakkama, muidu lähevad töötajad lihtsalt minema.Guest kirjutas: ↑03 Okt 2025 22:28 No noored nii seda tööd ette kujutavadki. Et oleks chill iga päev. Kui paar aastat tagasi otsisime turundajat, kõik 20+ kandidaadid küsisid esimeses järjekorras boonuste kohta, ehk siis jõusaalid, ektra tervisekindlustused, üritused jne. Siin on põlvkondade erinevus, mina ise mõtlesin, et kõigepealt tuleb ennast tõestada ja siis nõudmisi esitama hakata. Ka minu enda järeltulija (õpib alles ülikoolis), mõtleb ka, et töö peab olema chill ja meeldima, stressi ei tohi jumala pärast tekkida, sest see mõjub halvasti tervisele....![]()
-
Külaline
No ei usu. Ei usu.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 22:28Kui paar aastat tagasi otsisime turundajat, kõik 20+ kandidaadid küsisid esimeses järjekorras boonuste kohta, ehk siis jõusaalid, ektra tervisekindlustused, üritused jne.
-
Külaline
Jah, raha pärast ka, aga mitte ainult. Põhiline on siiski see energia ja tagasiside mida tööjuures saan. Mulle mu töö väga meeldib. Töötan sotsiaalvaldkonnas.
-
Külaline
Mulle enamus ajast mu töö meeldib. Aga see on väga alamakstud.
Teeks oma firma aga ärivaistu mul pole ka, seega olengi lihttööline.
Miljoni võidaks, käiksin poole kohaga ikka edasi samal tööl. Vb lihtsalt teises firmas. Aga ala jääks samaks
Teeks oma firma aga ärivaistu mul pole ka, seega olengi lihttööline.
Miljoni võidaks, käiksin poole kohaga ikka edasi samal tööl. Vb lihtsalt teises firmas. Aga ala jääks samaks
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist