Labubu

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Sept 2025 12:16 Rikka inimese värk, 60 eurot tükk.
Hiljuti turul nägin, hind oli 10-15 eurot tükk. Keegi ei ostnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 00:17
Need on vuhflid.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 08:53
Need on vuhflid.
Ühed nuustikud kõik.
Külaline

Ei midagi uut siin päikese all. Sellised trendid olid ju isegi nõukaajal. No näiteks mingi aeg pidi kõigi olema see mingi elektrooniline vidin, kus Nupagadii püüab mune. Soengud pidid kogu aeg ühesugused olema, ükskõik kui kole see trend ka polnud. Äkki kõigil mingid lakiga tukad püsti ees.

Mänguasjad on hüsteerilise trendiga vähemalt 20 aastat olnud. Üleöö äkki on mingi nukk või karvane troll tohutult nõutud. Kogu aeg ju proovitakse leiutada mingit uut trendi lelu, aga seda on raske ette ennustada, miks mõni komeedina lendu läheb. Kõik tahavad seda jackpoti võita.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 11:36 Ei midagi uut siin päikese all. Sellised trendid olid ju isegi nõukaajal. No näiteks mingi aeg pidi kõigi olema see mingi elektrooniline vidin, kus Nupagadii püüab mune. Soengud pidid kogu aeg ühesugused olema, ükskõik kui kole see trend ka polnud. Äkki kõigil mingid lakiga tukad püsti ees.

Mänguasjad on hüsteerilise trendiga vähemalt 20 aastat olnud. Üleöö äkki on mingi nukk või karvane troll tohutult nõutud. Kogu aeg ju proovitakse leiutada mingit uut trendi lelu, aga seda on raske ette ennustada, miks mõni komeedina lendu läheb. Kõik tahavad seda jackpoti võita.

Need hetkehullused on tõesti olnud juba siis, kui mina koolilaps olin.

Mina oma lapsele olen ostnud vaid selle hirmkole Huggy wuggy.
Kendama mänhuasja tahtis ka. Aga siis kui ostmiseks läks, oli juba uus asi moes 😃
Külaline

Meenusid veel need koledad Bratz-nukud ja muidugi Teletupsud. Migid värvilised rasvapallid teleekraanil ringi tatsamas, aga issand, milline hullus see oli.
Külaline

Minu nooruse aeg olid Furbyd. Aga ma ei saanud, sest liiga kallis oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 14:57 Minu nooruse aeg olid Furbyd. Aga ma ei saanud, sest liiga kallis oli.
See on samasugune kole nässakas, kui Labubugi.

Pilt

Ja need Bratz nukud. Kes neid oma lastele ostaks? Siis pole imestada, et väikestel tüdrukutel juba varakult sellised väärastunud iluideaalid tekivad.

Pilt
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 08:53
Need on vuhflid.
Need on Lafufud. Kui on alla üheksa hamba või hind on odav, siis on Lafufu :lol:
Külaline

Mingid laibasinised monster high nukid olid ju a la 15 aastat tagasi. See stiil on paljudel, nüüdseks täiskasvanud tüdrukutel, endiselt alles. Kõik peab must ja depressiivne olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 18:12 Mingid laibasinised monster high nukid olid ju a la 15 aastat tagasi. See stiil on paljudel, nüüdseks täiskasvanud tüdrukutel, endiselt alles. Kõik peab must ja depressiivne olema.
Jeesus...
Pilt
Külaline

Ma vaatan seda Monster High nukkude pilti ja mulle saab selgeks, miks meil on tänapäeval nii palju kummaliselt riietuvaid ja käituvaid noori. Sealt see ju tulebki, et titena on mängitud selliste tobedate nukkudega. Lapse jaoks on see aga reaalsus ning gati normaalne. Väike tüdruk, kes fännab oma nukke tahab hiljemgi kas teadlikult või alateadlikult neile sarnaneda.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Sept 2025 08:52 Ma vaatan seda Monster High nukkude pilti ja mulle saab selgeks, miks meil on tänapäeval nii palju kummaliselt riietuvaid ja käituvaid noori. Sealt see ju tulebki, et titena on mängitud selliste tobedate nukkudega. Lapse jaoks on see aga reaalsus ning gati normaalne. Väike tüdruk, kes fännab oma nukke tahab hiljemgi kas teadlikult või alateadlikult neile sarnaneda.
No ega see keskealiste Barbide põlvkond normaalsem pole, kes pole oma noorpõlve stiilist ka kaugemale jõudnud. Aga seda monster high stiili näeb gümnaasiumites ja noorematel tõesti palju.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2025 11:14
Guest kirjutas: 27 Sept 2025 08:52 Ma vaatan seda Monster High nukkude pilti ja mulle saab selgeks, miks meil on tänapäeval nii palju kummaliselt riietuvaid ja käituvaid noori. Sealt see ju tulebki, et titena on mängitud selliste tobedate nukkudega. Lapse jaoks on see aga reaalsus ning gati normaalne. Väike tüdruk, kes fännab oma nukke tahab hiljemgi kas teadlikult või alateadlikult neile sarnaneda.
No ega see keskealiste Barbide põlvkond normaalsem pole, kes pole oma noorpõlve stiilist ka kaugemale jõudnud. Aga seda monster high stiili näeb gümnaasiumites ja noorematel tõesti palju.
Ei hakanud seda Barbie-stiili mainimagi, sest see on ju ilmselge, kust see tuleb. Lapsepõlvest kaasa saadud "iluideaalid" mängivad ka täiskasvanuna suuremat rolli, kui me arvata oskame.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 08:53Need on vuhflid.
:lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2025 09:24
Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 08:53Need on vuhflid.
:lol:
Siin ikka tiksub sekka uudissõnu, et aeg vist avada arutle foorumi sõnaraamat, nii nagu Perekoolis oli. 😀
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 6 külalist