Aga sa ju väidad, et lahti ei lasta inimesiKülaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 18:48Esimene Eesti ei palka lolle ja saasmatuid. Kolmandas Eesti tehakse tööluuse ja tullakse juua täis tööle, varastatakse ja petetakse, mis muud põhjust lahti laskmisel ikka on.
Skandaal?
-
Külaline
-
Külaline
Pane link, ma tahaks sinna tööle minna.Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2025 20:30Lihttöödel pakutakse juba 850 neto poole koha eest
-
Külaline
Mina pole siiani, 36 tööaasta jooksul veel näinud jah. Seda väitsid sina, et lastakse. Aga ei mina sinu kontingenti ei tea ega tunne ka.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 20:27Aga sa ju väidad, et lahti ei lasta inimesiKülaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 18:48Esimene Eesti ei palka lolle ja saasmatuid. Kolmandas Eesti tehakse tööluuse ja tullakse juua täis tööle, varastatakse ja petetakse, mis muud põhjust lahti laskmisel ikka on.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 15:43
Et siis esimeses Eestis peetakse lolle ja saamatuid palgal. Eks nii olegi.![]()
-
Külaline
Sinuga läks jälle nii?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 20:27Kolmandas Eesti tehakse tööluuse ja tullakse juua täis tööle, varastatakse ja petetakse, mis muud põhjust lahti laskmisel ikka on.
-
Külaline
Ei oska lugeda või ei ole liiga palju antud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 7 külalist