Mida tehakse leitud rattaga. On juhtumeid, kus keegi leiab ratta. Ilmselt on varas saanud parema ja eelmise ratta jätnud maha. Vaevalt et keegi nii oma ratta unustab vedelema ( peale mu lapse).
Kas peaks politseile teatama? Ok ta tuleb ja viib selle ära, aga kas ta hakkab kuidagi ja omanikku otsima? Või jääb see vedelema politseisse kuni keegi arvab, et võiks politseist otsida.
Või on parem kuulutada kuskil "märgatud" grupis? Inimene muidugi ei pruugi seda märgata või ei tule selle peale et otsida.
Leitud rattad
-
Külaline
Politsei laod on neid rattaid ja ka muud kraami täis. Olen näinud, kui neid näidatakse Raporti(isegi Stop saade cist mingi aeg näitas) saates. Mingi teatud aja tagant need lähevad hävitamisele, kui keegi neid ei otsi.
Mina isiklikult, kui midagi väärtuslikku olen leidnud, siis panen oma elukoha gruppi üles. Oma kätte ei jäta vaid viin siis lähimasse infopunkti vms. Kõigil FB ei ole ja ainult selle peale lootma jääda ka ei saa.
Mina isiklikult, kui midagi väärtuslikku olen leidnud, siis panen oma elukoha gruppi üles. Oma kätte ei jäta vaid viin siis lähimasse infopunkti vms. Kõigil FB ei ole ja ainult selle peale lootma jääda ka ei saa.
-
Külaline
Siis see " andsin politseile teada" tähendab parimal juhul seda et see ratas seal seisab. Mitte ei tähenda seda et kere numbri teevad nad kindlaks ja selle järgi omaniku otsimine algab. Kas kunagi nii tehti või millest selline ettekujutus?
-
Külaline
Politsei kindlasti ise neid põõsast kokku korjamas ei käi. Heal juhul konfiskeeritakse varga käest või siis ise inimesed viivad leitid rattad kogumispunkti.Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2025 16:45 Siis see " andsin politseile teada" tähendab parimal juhul seda et see ratas seal seisab. Mitte ei tähenda seda et kere numbri teevad nad kindlaks ja selle järgi omaniku otsimine algab. Kas kunagi nii tehti või millest selline ettekujutus?
-
Külaline
Ikka teataks politseile ja siis võib ka gruppi kirjutada, et niisugune ratas leitud, et inimene teaks, kust otsima minna.
Kuigi kujutan ette, et kui ma ise otsija rollis oleks, siis esimene koht, kuhu pöörduks kadunud ratta korral, oleks politsei.
Kuigi kujutan ette, et kui ma ise otsija rollis oleks, siis esimene koht, kuhu pöörduks kadunud ratta korral, oleks politsei.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist