Miks just naisi selline tähelepanuvajadus tabab

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Miks just naisi selline tähelepanuvajadus tabab

Postitus Postitas Külaline »

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1204 ... -jaoks-oli
Külaline

Selle bändi muusika mulle meeldib üliväga. Aga selle naise mõttemaailmast ei saa ma üldse aru.

Kuidas on võimalik, et inimene, kes maadleb sügavate ja suurte probleemidega (ja ma ei mõtle siin alkoholi), saab end arengutreeriks nimetada ja teistele nõu jagada?

Samuti jäi tohutult kummaline mulje, kuidas ta pärast lahkuminekut ütles midagi sellist - täpset sõnastust ei mäleta, aga mõte umbes nii, et lõpuks ometi ma sain head seksi.
Külaline

Raske selliste laps või lähedane olla.
Külaline

See Sillamaa läheb tõesti juba samasse punti Brigitte Susanne ja Silviaga. No totaalselt kõrini on temast!
Külaline

Guest kirjutas: 27 Sept 2025 14:11 Selle bändi muusika mulle meeldib üliväga. Aga selle naise mõttemaailmast ei saa ma üldse aru.

Kuidas on võimalik, et inimene, kes maadleb sügavate ja suurte probleemidega (ja ma ei mõtle siin alkoholi), saab end arengutreeriks nimetada ja teistele nõu jagada?

Samuti jäi tohutult kummaline mulje, kuidas ta pärast lahkuminekut ütles midagi sellist - täpset sõnastust ei mäleta, aga mõte umbes nii, et lõpuks ometi ma sain head seksi.
Kuidagi peab ju raha teenima. Rumalad on need, kes maksavad.
Külaline

Mis tähelepanuvajadus tal nii väga on siis? Iga uus bänd kasutab kõiki võimalusi, et end promoda. Kõik me elame nagi oskame, intervjuud on osa tema elust, mind ei sega küll kuidagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2025 13:59 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1204 ... -jaoks-oli
Kummaline, et sa pidevalt siin seda SS vaenad. Ära loe temast tehtud uudiseid, kui ta sulle nii närvidele käib. Minu meelest on antud artikkel tema sulest täiesti asjalik, seega ma ei mõista su viha tema suhtes kohe üldse.
Külaline

Mina ei saa aru, mis kättemaksualbumist nüüd kõik jahuvad selle uue ansambli puhul. Pole õrna aimugi, kuidas Jalmar käitus, aga kas oleks siis tõesti pidanud rõõmsalt kannatama naise aastaid kestnud lausjoomist ja mõõdutundetut pidutsemist? isegi kaua pidas vastu, arvan mina.
linnuvaatleja
Kontakt:

Postitus Postitas linnuvaatleja »

Guest kirjutas: 27 Sept 2025 14:11 Selle bändi muusika mulle meeldib üliväga. Aga selle naise mõttemaailmast ei saa ma üldse aru.

Ma ei tea temast midagi, aga arengutreener saabki olla ju inimene, kes on ise raskusi läbi elanud. Elukogenematu inimese puhul pigem tekiks küsimus, et kuidas ta saab nõu anda.
Külaline

linnuvaatleja kirjutas: 02 Okt 2025 20:37

Ma ei tea temast midagi, aga arengutreener saabki olla ju inimene, kes on ise raskusi läbi elanud. Elukogenematu inimese puhul pigem tekiks küsimus, et kuidas ta saab nõu anda.
Nõus, aga arengutreener peaks ise olema läbinud need mured, mille osas tahab teistele nõu ja õpetust jagada. Tema ei ole läbinud, vaid sipleb koguaeg ärevuse,depressiooni ning erinevate muude probleemide käes.
Külaline

Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist