Lisa varvas TEEB SIISKI TARGEMAKS!!!
-
Külaline
Lisa varvas TEEB SIISKI TARGEMAKS!!!
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... le-pennigi
Artikkel osta ise, ära ole vaene!
Artikkel osta ise, ära ole vaene!
-
Külaline
Ilma tekstita teemade tegemine ja ka lihtsalt linkide lisamine ilma sisuliste kommentaarideta peaks olema keelatud. Tehku oma foorum, kus kasutajad jagavad lihtsalt linke.
-
Külaline
-
Külaline
Vastik jah kui mingi teema millest aru ei saa millest teema.
-
Külaline
Igaüks oskab ise ka uudiseid lugeda. Mis mõtet on lihtsalt uudiste linkide siia postitamises.
-
Külaline
Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
-
Külaline
Segast peksad! Mis Liisa ja Marilyn?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:44 Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
-
Külaline
No teema on ju kellegi Lisa varbast ja selle intellekti võimestavatest omadustest.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 18:17Segast peksad! Mis Liisa ja Marilyn?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:44 Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
-
Külaline
Ise üritad oma teemaga nalja teha, aga teiste naljadest aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 18:17Segast peksad! Mis Liisa ja Marilyn?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:44 Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
-
Külaline
Siit moraal: ära tee nalja, kui ise pärast naljast aru ei saa. Ja muidugi kirjaoskus võiks ka olla - oleks sa kirjutanud kohe "lisavarvas" õigesti ehk sõna kokku, poleks seda nalja teha saanud. Aga näe, sai - ja kasutati võimalus ära.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 18:17Segast peksad! Mis Liisa ja Marilyn?Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:44 Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 6 külalist