Inimesed, kes õnnitlevad FB-is oma abikaasasid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Sept 2025 05:27
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 23:24
Külaline kirjutas: 17 Sept 2025 18:10

Ma olen aru saanud, et laste õnnitlemise eesmärk on ikka see, et ise tähelepanu saada ja kõik teised ka kirjutaks, et oi kui ilus tütar, poeg, oi, kui tubli, palju õnne teile. Lapsed enamasti ei loe FB-i ja see polegi mõeldud neile.
Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.
Ausalt, ma ei saa aru, mis sellistel inimestel nagu sina viga on. Sa ei pea ju laikima ega õnnitlema, kui sa ei soovi või arvad, et kirjeldatud saavutused ei vääri seda. Lihtsalt libise üle. Vinguv eesti mutt, ausalt.

Osa inimesi ongi ekstravertsemad ja soovivad oma elu ja muljeid jagada. Niipalju kui nende postitused on positiivsed ja mõistlikud, või lihtsalt arutlevad, las jagavad. Ei ole kahju ka lapse või inimese enda saavutuste puhul laik panna. Ega see mul tükki küljest ei võta.

Ise postitan harva ja vanamoodsalt on mul konto ainult FBs, ei mingeid Instagramme ega Tiktokke. Minu ainus FB väiklus seisneb selles, et kui ma näen, et paar inimest, kellega mul on irl oma arust head suhted, kunagi minu postitusi ei laigi, siis teen ma järelduse, et neil on kade, ja ei laigi nende pilte ka enam, isegi kui ta peaks kroonprintsiga abielluma. Aga irl ei ma ei ütle midagi neile.
Külaline

Loe nagu 10-aastaste juttu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2025 23:24
Külaline kirjutas: 17 Sept 2025 18:10
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 17:16 Mitte ainult abikaasasid, vaid ka lapsi. Ma olen niii uhke su üle jne jne
Ma olen aru saanud, et laste õnnitlemise eesmärk on ikka see, et ise tähelepanu saada ja kõik teised ka kirjutaks, et oi kui ilus tütar, poeg, oi, kui tubli, palju õnne teile. Lapsed enamasti ei loe FB-i ja see polegi mõeldud neile.
Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.
Kõlab nagu uhke ema. Väga armas.
Külaline

See on nagu kõnepidamine sünnipäevalauas kõigi külaliste ees oma kaasale. Muidu võiks ju kõike seda ka omavahel öelda.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Väidetavalt on tüüpselt sellistel inimestel madal enesehinang ja siis käiakse massimeedias seda "lunimas". Mina ei tea, kas see nii on.
Külaline

Ants kirjutas: 19 Sept 2025 23:05 Väidetavalt on tüüpselt sellistel inimestel madal enesehinang ja siis käiakse massimeedias seda "lunimas". Mina ei tea, kas see nii on.
Vastupidi, just kõrge. Madala enesehinnanguga inimesed ei julge üldse ennast ja oma elu jagada.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 15:02 Ausalt, ma ei saa aru, mis sellistel inimestel nagu sina viga on. Sa ei pea ju laikima ega õnnitlema, kui sa ei soovi või arvad, et kirjeldatud saavutused ei vääri seda. Lihtsalt libise üle. Vinguv eesti mutt, ausalt.

Osa inimesi ongi ekstravertsemad ja soovivad oma elu ja muljeid jagada. Niipalju kui nende postitused on positiivsed ja mõistlikud, või lihtsalt arutlevad, las jagavad. Ei ole kahju ka lapse või inimese enda saavutuste puhul laik panna. Ega see mul tükki küljest ei võta.
Minul on küll kahju tähelepanu lunivatele või muidu tobedatele postitustele laiki panna. Laikimise algne eesmärk ju oligi, et märgitakse ära postitus, mis meeldib, mitte, et sõbramehe poolest viskan laigi.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Sept 2025 23:41
Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 15:02 Ausalt, ma ei saa aru, mis sellistel inimestel nagu sina viga on. Sa ei pea ju laikima ega õnnitlema, kui sa ei soovi või arvad, et kirjeldatud saavutused ei vääri seda. Lihtsalt libise üle. Vinguv eesti mutt, ausalt.

Minul on küll kahju tähelepanu lunivatele või muidu tobedatele postitustele laiki panna. Laikimise algne eesmärk ju oligi, et märgitakse ära postitus, mis meeldib, mitte, et sõbramehe poolest viskan laigi.
Ignoreeri siis? Küll on raske siin ilmas elada, kui sellised tühiasjad häirivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 23:41

Oled sina alles vastik inimene.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 4 külalist